レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfÞlende, så den starter kun, hvis låget er spÊndt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,

Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke sÃ¥ meget, men er skuffet over dens ydeevne, nÃ¥r man skal lave smoothies. Batteriet lÞber hurtigt... もっず芋る

Lidt uforstÃ¥ende med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. OgsÃ¥ ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... もっず芋る

Blenderen virker ok, men hÃ¥ndtaget til at Ã¥bne/lukke er knÊkket efter kort tids brug. Vi prÞver at gÃ¥ i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dÃ¥rlige anm... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

637件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Har en blender fra TPF

Har en blender fra TPF, den bliver utÊt nede i bunden, jeg skriver til dem, og for ret hurtigt et svar hvor de beder mig sende et billed af det
 det gÞr jeg sÃ¥, en time efter for jeg en besked om at der er en ny blender pÃ¥ vej til mig
. Ikke sÃ¥ mange dikke darer

KLASSE Kundeservice
Mvh
Martin

2026幎3月20日

Åbenlyst temu dropshipping

Åbenlyst temu dropshipping🀣🀣🀣🀣 den her kÊmpe samfundstaber prÞver sÃ¥ ogsÃ¥ nu at sÊlge mere temu affald under et nyt firma. Det er en trÃ¥dlÞs oplader. HOLD JER LANGT VÆK. Drop det nu bare bro. Folk har indset dit temu affald sutter 🀣

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Intet svar fra jer, Beder om refundering.

Min mor har bestilt en shaker hos jer, men hun har ikke modtaget noget om hvornår den vil komme. Der er fÞrst nu, at jeg er her inde og lÊse anmeldelserne, som på ingen måde ligner de 5 stjernede anmeldelser inde på jeres hjemmeside. Mit Ordrer nummer er #17681. Jeg vil meget gerne bedre om en fuld refundering af hele belÞbet.

2026幎3月5日

Anbefaler IKKE

Jeg bestilte to shakers og fik ikke nogen mail med en ordrebekrÊftelse. Jeg skrev derefter, at jeg gerne ville bede om det, hvorefter jeg sÃ¥ fÃ¥r af vide, at det er fordi de ikke har flere pÃ¥ lager. Øhm hvornÃ¥r ville jeg fÃ¥ det af vide! Jeg kan sÃ¥ se at de har trukket pengene fra min kort og spÞrger ind til det. Jeg fÃ¥r sÃ¥ tilbudt en blender og takker nej til det med det samme. Jeg bad dem annullere min ordre og nu hÃ¥ber jeg bare at fÃ¥ mine penge tilbage. Virkelig en dÃ¥rlig side. Skulle ha lÊst her inde fÞr jeg kÞbte. Googles bare "bedste shakers" og troede at nÃ¥r den lÃ¥ nr 2 sÃ¥ var den god, men nÃ¥ede ikke sÃ¥ langt at prÞve den.

2026幎2月4日

The "perfekt" blender

Har snakket med TPF gear i snart 2 måneder på mail.

Bestilt en blender som ikke virker og ikke lever op til min forventninger.

Jeg ville bare sende produktet tilbage, men lang svar tid og krav om billede dokumentation og lÞsningsforslag på mail...

Jeg har aldrig prÞvet noget så dårligt og uprofessionelt.

Jeg vil anbefalde at i holder jer vÊk fra TPF Gear.

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

Blender lever ikke op til forventninger

Blenderen virker fint men går hurtigt i stykker. Den er ikke tÊt og vÊsken lÞber ud mens man blender. Jeg vÊlger bare at kÞbe en ny. Denne gang med en forsikring som gÞr at jeg skulle få sendt en ny afsted ved den mindste fejl. Min nye blender går hurtigt i stykker og jeg skriver til kundeservice. De svarer tilbage om at der er ventetid på reservedele. Men i princippet skulle jeg bare have haft en ny blender. Nu har jeg skrevet til dem flere gange i de sidste par måneder men uden svar. Virkelig ringe kundeservice.

2025幎9月1日

Jeg bestilte en shaker d 2/2

Jeg bestilte en shaker d 2/2, og med dag til dag levering var det super, da jeg skulle bruge den til en fÞdselsdagsgave. 14 dage senere var den ikke afsendt, men pengene var trukket. Jeg skrev og annullerede min ordre, det var dog ikke et problem. Ikke et sted jeg handler igen.

2026幎2月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。