Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfÞlende, så den starter kun, hvis låget er spÊndt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke sÃ¥ meget, men er skuffet over dens ydeevne, nÃ¥r man skal lave smoothies. Batteriet lÞber hurtigt... ãã£ãšèŠã
Lidt uforstÃ¥ende med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. OgsÃ¥ ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... ãã£ãšèŠã
Blenderen virker ok, men hÃ¥ndtaget til at Ã¥bne/lukke er knÊkket efter kort tids brug. Vi prÞver at gÃ¥ i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dÃ¥rlige anm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!
é£çµ¡å
Svendborgvej 45, 5600, Faaborg, ãã³ããŒã¯
- rg.theperfectfit@gmail.com
- tpfgear.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Syntes ikke at den er sÃ¥ god til atâŠ
Syntes ikke at den er så god til at knuse is eller bÊr den starter ikke vÊr gang
Hold jer vÊk
2 uger svartid.
Ingen meldinger om at produktet er enten for langsom i produktion eller udsolgt fÞrst efter 1 mdr når man selv tage kontakt til dem for man det at vide.
Scammmm hold jer langt vÊk . KÞbt noget i Dec hverken penge eller produkt er modtaget selvom jeg har annulleret ordre for lÊngs og jeg fik besked om at penge var pÃ¥ vej for 1 mdr siden ð€
Min blender fra TPF Gear virkede ikke
Min blender fra TPF Gear virkede ikke, de skrev tilbage at jeg skulle prÞve en masse fÞrst.. og så skrive tilbage..!
Jeg skrev tilbage, da den selvfÞlgelig stadig ikke virkede..
de undlod at svare flere gange.. til de mente at nu var garantien udlÞbet! KÞbte den d 8/11-25 og i dag er det d. 11/2-26, dvs 3 måneder!!?
Virker ikke
Virker ikke, kan ikke blende frosne ting og kan ikke bruges mens den lader! IKKE KÃB -Fattigere studerende
Da jeg kÞbte The Perfect Blender fraâŠTPF Gear: En lovende start, men en skuffende afslutning
Da jeg kÞbte The Perfect Blender fra TPF Gear i august 2025, fÞltes det som en lille opgradering af min hverdag. Et stilrent design, en smart elektrisk shaker â prÊcis hvad man forventer af et brand, der gerne vil fremstÃ¥ som premium.
Men nogle mÃ¥neder senere Êndrede historien sig. Blenderen begyndte at lÊkke langs kanterne, og LEDâindikatorerne â selve hjertet i betjeningen â gik helt ud. Ingen fejlmeldinger, ingen ladestatus, ingen reaktion. Fra den ene dag til den anden blev produktet ubrugeligt.
Jeg gjorde det, enhver rimelig kunde ville gÞre: Jeg meldte problemet, sendte billeder og videoer og fulgte alle de trin, TPF Gear selv anbefaler. FÞrst fik jeg et venligt svar. Derefter⊠stilhed. I flere dage. Trods gentagne opfÞlgninger kom der ingen reaktion.
Det, der startede som en positiv oplevelse, udviklede sig til en fortÊlling, mange forbrugere desvÊrre kan genkende: Et produkt, der fejler, og et firma, der forsvinder, nÃ¥r sagen krÊver reel kundeservice. Og det er Êrgerligt, for fejl kan ske â men mÃ¥den et firma hÃ¥ndterer dem pÃ¥, er det, der i sidste ende definerer deres omdÞmme.
Indtil videre står jeg tilbage med et defekt produkt og en forventning om en lÞsning, der stemmer overens med kÞbeloven: et nyt eksemplar eller mine penge retur. Ikke mere end det.
Aldrig kÞb noget her fra
Aldrig kÞb noget her fra, elendigt firma og elendig blender som 100% er fra temu den virker de fÞrste 5 sekunder når der er frosne frugter i også stopper den bare pludselig (med fuld strÞm på) har skrevet 3 mails til dem fordi vil have penge tilbage og returnerer produktet men de svare ikke selvom de lover svar på under 24 timer
LAD VÃR MED AT KÃBE HER FRA!
LAD VÃR MED AT KÃBE HER FRA!! Jeg bestilte en blender den 13/12-25 og har stadig ikke fÃ¥et den. Har skrevet til dem omkring 10 gang nu og har kun fÃ¥et et svar tilbage at de vil sende en men har ingen ordrebekrÊftelse fÃ¥et.
Og har så prÞvet at skrive til dem om der er noget nyt i sagen men har ikke fået noget svar - dette er en uge siden.
Utroligt at man kan reklamere så meget med god kundeservice og dette så slet ikke er tilstede i denne virksomhed.
VÊrste virksomhed!
Har kÞbt en blender 4/1-26
Har kÞbt en blender 4/1-26, som ikke virker, har aldrig modtaget en ordrebekrÊftelse eller kvittering på mit kÞb.
Sender en klage 13/1-26 da den ikke virker, får hurtigt svar med forskellige ting jeg skal prÞve, og hvis ikke det virker, skal jeg vende tilbage. Har skrevet hvordan den lyser og stadig ikke virker, men hÞrer intet svar fra dem herefter.
Virkelig dårlig service.
Manglende levering og kommunikation
KÞbte en shaker, på hjemmesiden stod der er den var på lager da jeg bestilte den. Nu står dem som "snart klar til levering"
Jeg har intet hÞrt omkring afsendelse eller forsinket afsendelse. Eller anden form for kommunikation ud over ordre bekrÊftelsen.
Hvis man roder rundt på hjemmesiden finder man idag under specifikationer et den fÞrst forventes på lager igen 31/5 altså om mere end 4 måneder! Det er virkelig dårlig service. Ud over det er pengene blevet trykket inden afsendelse. Så jeg kan ikke engang afvise betalingen.
Har forsÞgt at ringe til TPF de sidste to dage uden at noget har svaret, uanset tidspunkt på dagen. Heller ikke svar på mail.
Jeg fik den blender i julegave
Jeg fik den blender i julegave, den virkede en gang med lidt let i, herefter har den ikke virket eller det har den for den kÞre en omgang og så stopper den.
Jeg har forgÊves skrevet til firmaet om reklamation med en video om hvordan blenderen gÞr, men har intet hÞrt.
IfÞlge min kone fik hun flere mails da hun havde kÞbt den til mig om at I gerne vil have tilbagemeldinger og hvad hun synes.
Men det kan jeg ikke forstÃ¥ nÃ¥r det er sÃ¥ ringe oplevelse og serviceâŠ
Jeg forventer at firmaet kontakter mig og giver pengene tilbage som andre firmaer ville gÞre med reklamationer.
Den ringeste service jeg har oplevet
Den ringeste service jeg har oplevet. De er jo ikke til at komme i kontakt med. Anmelder dem så den hjemmeside kan blive lukket
Fik leveret en blender som ikke virker
Fik leveret en blender som ikke virker, og kan ikke komme i kontakt med firmaet. Vildt dårlig stil
Defekt apparat modtager og ingen svar på mail
Modtog en blender der var DOA ⊠ingen liv i motoren
Har skrevet flere mails til TFP og der er ikke kommet svar endnu
Direkte fra Temu
UseriÞst og uprofessionelt enmands firma.
Rasmus har fået en god idé til at tjene nemme penge ved at kÞbe Temu produkter, klistre eget logo på og videresÊlge med 100-200% fortjeneste. Blenderen har jeg fundet prÊcist magen til på Temu for 170kr.
I ved ikke hvad I får med i plastikken og Rasmus er da ligeglad.
Hm har ingen skrupler og tager intet ansvar for din sikkerhed.
Firmaet burde virkelig meldes til ombudsmanden for ulovlig virksomhedsdrift.
Fraråder folk at kÞbe
Bestilte en shaker, fÞr jeg opdagede at de lyver om trustpilot hjemmeside. Har efterfÞlgende skrevet til TPF, om fortrydelsesret og fÞrst i dag er der blevet svaret på mailen.
Blenderen virkede overhovedet ikke
Blenderen virkede overhovedet ikke. Skrev 3 gange til firmaet, som aldrig svarede. Rent fup firma, hold Jer fra dem
Jeg har bestilt en tår blender
Jeg har bestilt en tår blender, den virker ikke jeg vil gerne returnere den og få en ny tak.
Defekt produkt, ingen svar
Fik et defekt produkt ("perfect" blender) i julegave. Har skrevet til dem uden svar or de har intet telefon nummer på siden man kan kontakte dem på. Desuden kan man tydeligt se på deres hjemmeside at de direkte lyver med anmeldelser da trustpilot på ingen måde har dem på en 4,7 rating
KÞb ikke hos TPF Gear med mindre du er ligeglad med returret
Det har vÊret en virkelig ringe oplevelse!
TPF GEAR reklamerer med 24/7 kundeservice. Jeg har prÞvet forgÊves at kontakte dem på både mail og kontaktformular (for jeg kan IKKE finde deres tlf nummer) - og så kan man jo bruge 24/7 chatten - men hvor er den??? Jeg hÞrer uanset intet retur. Det eneste jeg får er en masse reklame mails og tilbud.
Ret beset drejer det sig om at jeg har kÞbt en blender for snart 2 måneder siden - jeg har ikke åbnet den da jeg havde behov for at returnere den med det samme. Men det kan man åbenbart ikke få lov til. Jeg giver INGEN anbefaling til TPF GEar og kommer ALDRIG til at bruge dem igen. Pt har jeg opfattelsen af at det er et fup-firma. Kundeservice har de i hvert fald intet af.
Kan desvÊrre ikke lave 0 stjerner
Bestilte 12. december. Ikke modtaget. De svarer ikke. Tracker jeg pakke hos DAO er den oprettet, men ikke registreret.
Jeg opgiver og kÞber en anden julegave.
Ved godt 12.12. er lidt snÊvert, men det er indregnet
FUP firma. Undgå dem