Tandprotetikeren ringsted Har kun fÞlt at de har vÊret meget hjÊlpsomme og gode til at forklare hele forlÞbet .det er den beste beslutning jeg har taget og fÃ¥ lavet min protese .og tandlÊgerne i... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TPT pÃ¥ Torvet i Haslev er altid serviceminded og hjÊlpsomme. Mine forespÞrgsler bliver altid lÞst a.s.a.p. Af Denise eller en anden af de sÞde kollega. Det er en fornÞjelse at ringe og tale med M... ãã£ãšèŠã
Tandprotetikeren ringsted Giver os en rigtig god service imÞdekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra fÞrste besÞg med megen usikkerhed fra min side med en del spÞrgsmÃ¥l og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du mistet en, flere eller mange af dine tÊnder, kan du ogsÃ¥ have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sÊtter pris pÃ¥ â fx. at kunne spise et Êble, tage pÃ¥ restaurant og spise en god bÞf. Du kan ogsÃ¥ have mistet lysten til at vÊre i sociale sammenhÊnge eller bare at gÃ¥ til kÞbmanden. Vi kan hjÊlpe dig hos Tandprotetikeren â og give dig smilet og livsglÊden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sÊtter en Êre i at lÞse prÊcis dine udfordringer pÃ¥ det fagligt hÞjeste niveau.
Tandprotetikeren tilbyder
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
- Hvis du er berettiget til det, hjÊlper vi dig med at sÞge tilskud.
- FÞrste konsultation gratis
- Vi tilbyder dig en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tÊnder og mundforhold. På baggrund af dette og en dialog med dig, udarbejder vi et forslag til en behandlingsplan og et prisoverslag.
- Tilfredshedsgaranti
- Hos os får du fuld tilfredshedsgaranti gennem de fÞrste tre måneder med din nye tandprotese. Så hvis den ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.
- Vi holder dig i hånden hele vejen
- Vi hjÊlper dig hele vejen igennem din behandling og sÞrger for, at du er velinformeret om forlÞbet. Vi koordinerer ogsÃ¥ din behandling med din tandlÊge â og hvis du ikke har en tandlÊge, hjÊlper vi dig med at finde en. Og vi slipper dig ikke, nÃ¥r du gÃ¥r ud af dÞren med din nye tandprotese, men er altid til rÃ¥dighed med eftersyn, justeringer, udskiftninger og rÃ¥dgivning.
- Serviceaftale
- Vi tilbyder dig en serviceaftale, som indeholder mange fordele, og som sikrer, at din tandprotese altid passer dig perfekt. Aftalen indeholder blandt andet lÞbende nÞdvendige justeringer og tilpasninger, fjernelse af tandsten og belÊgninger, kontrolbesÞg og korrektioner, alle nÞdvendige behandlinger, ny tandprotese af samme type efter behov. Og så er der 2 protesetandbÞrster om året og en rÊkke attraktive rabatter med i aftalen.
- LandsdÊkkende garanti
- Du får 5 års landsdÊkkende garanti på din tandprotese, en garanti, der også fÞlger med dig på ferie, rejse og flytning inden for Danmarks grÊnser.
Garanti
5 års landsdÊkkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

é£çµ¡å
Langelinie 79, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
- 66190914
- sociale.medier@tpt.dk
- tpt.dk

Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Meget godt resultat
Det var et langt og sejt trÊk, men resultatet er fantastisk. Lavet ved tandprotetikeren i Middelfart. Man fÞler sig virkelig taget hånd om.

TandproTetikeren Fredericia
Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra fÞrste besÞg med megen usikkerhed fra min side med en del spÞrgsmål og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til har der vÊret en fantastisk god , saglig , behagelighed samt tale i sprog der er til at forstå med lidt humor ind imellem. Pludselig er en tandlÊge stol ikke noget jeg frygter mere. Har også tegnet abonnement som varmt kan anbefales. Og de Þvrige i klinikken virker også til at vÊre behagelige og kompetente . SelvfÞlgelig er det 5 stjerner x 2 der skal gives.

Tandprotetiker Ringsted
Tandprotetiker Ringsted
Altid fin , omsorgsfuld og professionel behandling ð

Super omsorgsfulde
Er kommet i klinikken i NykÞbing Falster gennem et par år. Personalet er professionelle og omsorgsfulde og yder en fantastisk service. Er meget tilfreds med mit resultat og vil bruge dem også i fremtiden.

Tandprotetikeren ããã®åç
SÞde mensker og man fÞler sig altidâŠ
SÞde mensker og man fÞler sig altid velkommen

Tandprotetikeren ringsted
Tandprotetikeren ringsted
Giver os en rigtig god service imÞdekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig god service i en meget svlr tid. Derudover bliver vil tilbud kaffe,the,vand som vi ser det er det en socialhygiejnisk service et sted som vi varmt kan anbefale.
Med venlig hilsen Johnny Kristiansen og Helen Nilaisen.

Tandproteknikker Ringsted
Tandproteknikker Ringsted
Jeg kan kun tilråde at har man problemer med sine tÊnder uanset alder om du er 20 eller 50 så er dette det bedste sted de er sÞde venlige og meget imÞde kommende samt smilende og forstående de lytter og gÞr det bedste for en så har man et problem med sine tÊnder kan man trykt snakke med dem om det og man får en professionelt udtalelse som man kan bruge til noget og de forsÞger at forklare det på den bedste måde for en og sikre sig at man forstår det

Tandprotetikeren ããã®åç
Jeg er altid glad og tilfreds og syntesâŠ
Jeg er altid glad og tilfreds og syntes klinikken er et rart sted at få behandling og jeg oplever at få den bedste vejledning når jeg har behov for det. Som klient bliver man mÞdt med overskud og personalet er altid klar til tiden og hvis de har tid kommer fÞr kommer man til med det samme. Personalet er sÊrlige gode til at prioriterer deres tid hvis du har brug for at snakke og der er både plads til humor og sårbarheder.
Jeg kan kun anbefale klinikken og hvis jeg kunne give 10 stjerner til Dennis fik han dem.

Tandprotetikeren Ringsted
Jeg har fÃ¥et god behandling her. Alle er sÞde sÃ¥ det er nÊrmest hyggeligt at komme her. ð

Tandprotetikeren i Ringsted
Tandprotetikeren i Ringsted
Altid venlige og parate og klar til at hjÊlpe hurtigt! Deres personale er dygtige og altid meget venlige

God behandling.
SÞdt personale.
Kan klart anbefales.

Altid rart at komme hos Tpt Ringsted
Er altid bleve mÞdt med forstÃ¥else, omsorg og stor faglig ekspertise. De er altid utroligt hjÊlpsomme â ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r akutte situationer.
Har altid vÊret tilfreds med det de laver.

Hos Tandprotetikeren HelsingÞr har jegâŠ
Hos Tandprotetikeren HelsingÞr har jeg fået lavet to delproteser. De passer super godt og maden samler sig ikke som på de gamle proteser. Så jeg er meget tilfreds.

Tandprotetikeren Ringsted
Jeg har kun haft gode oplevelser. Jeg fik protese i 2014 og har kun vÊret glad for mit valg.
Jeg har altid har dårlige tÊnder og haft så mange smerter og blev smertefri da jeg fik min protese.
Er der noget med den kommer jeg bare op til dem og med et er det rettet.
SÃ¥ ja det kan klart anbefales

Tandprotetikeren Ringsted
Når man kommer virker personalet meget professionelt og smilende , de problemer der er bliver lÞst nemt og hurtigt .

Tandprotetikeren ããã®åç
I alle er professionelle og dygtige tilâŠ
I alle er professionelle og dygtige til det med proteser, jeg har fÞlt mig i gode hÊnder, så mit forlÞb har vÊret trygt.
Alle er meget venlige og informerer godt. Man bliver altid budt med et velkommen.tandprotetikeren Ringsted

Tandprotetikeren ããã®åç
Jeg har vÊret hos Tandprotetikeren iâŠ
Jeg har vÊret hos Tandprotetikeren i Ringsted, og har vÊret super glad for mit forlÞb. De stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe, og super professionelle. Vil klart anbefale demð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ