レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en sweatshirt, som skulle bruges til gave kort tid efter bestilling. Jeg var lidt under tidspress, hvorfor jeg rettede henvendelse til Kathrine. Kathrine tryllede og muliggjorde, at... もっず芋る

䌁業が回答したした

God service! KÞbte en bluse hvor jeg havde valgt en trÃ¥d farve som ikke kunne ses sÊrlig godt grundet farven pÃ¥ blusen, der gik et par dage og jeg fik en besked fra Kathrine som gjorde mig opmÊrksom p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter der var gÃ¥et 10 dage efter min ordreafgivelse havde jeg stadig ikke modtaget min trÞje. Jeg skrev til Kathrine sÞndag klokken 21:51 og hun svarede med det samme, at hun ville tjekke op pÃ¥ fejle... もっず芋る

䌁業情報

1. 刺繍業

圓該䌁業による蚘述

Traad er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i broderi og tekstiltryk med fokus på kvalitet og personlighed. Vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger til både private og virksomheder, der Þnsker unikke og holdbare produkter. Hvert produkt bliver tilpasset med omhu og prÊcision, så det afspejler kundens identitet og vÊrdier. Vi lÊgger stor vÊgt på kundetilfredshed og arbejder tÊt sammen med vores kunder for at sikre, at deres vision bliver realiseret. Med en kombination af moderne teknologi og traditionelt håndvÊrk strÊber vi efter at levere produkter, der både er Êstetisk tiltalende og funktionelle.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

Super service, ogsÃ¥ selvom at jeg formÃ¥ede at skabe sÃ¥ stor forvirring at trÞjen kom frem i den forkerte farve, men skidt pyt, far blev glad for hans trÞje, at fejlen var fuldstÊndig ligegyldig - han bor nÊrmest i den trÞje 🀩

2025幎9月5日

FÊnomenal service

Virkelig god service - bestilte inden fars dag, og på trods af at der stod, at der var lang levering, lavede de en trÞje og sendte dagen efter, så den nåede frem i tide. Brodering er virkelig pÊn, men jeg er lidt Êrgerlig over trÞjekvalitet. Så vil jeg hellere give 100 kr. mere og få en bedre kvalitet.

Brodering og service er der intet at sÊtte en finger på.

2025幎5月31日
自発的なレビュヌ

God service! KÞbte en bluse hvor jeg havde valgt en tråd farve som ikke kunne ses sÊrlig godt grundet farven på blusen, der gik et par dage og jeg fik en besked fra Kathrine som gjorde mig opmÊrksom på dette, hvor hun vil lave en ny med en anden farve!!

2025幎5月8日

Super flot produkt!

Super flot produkt!

Jeg bestilte en sweater med “DAD” broderet pÃ¥, og den er super flot og sidder godt pÃ¥ min kÊreste der fik den i fars dags gave. 😍 jeg vil helt klart anbefale Traad.dk til folk pÃ¥ min vej!

Jeg har dog givet 4 stjerner, af den Ã¥rsag at man ikke kan fÃ¥ en sweater stÞrre end 2XL og jeg er selv str. 54 (4XL). SÃ¥ jeg kan desvÊrre ikke fÃ¥ en “MOM” sweater. 😟
Samt leveringstiden var rigtig lang. Jeg bestilte omkring mors dag, og ventede flere uger på at få trÞjen. Det er helt fair, den kom inden fars dag. Men det kunne jo vÊre jeg skulle bruge den til en alm gave el lign.

Jeg lagde ordren d. 28 april, og d. 14 maj fik jeg besked om at den var afsendt. Det er lang tid.
Jeg fik heller ikke besked herom, og mÃ¥tte selv kontakte kundeservice. Det var lidt frusterende. Men produktet er super godt i sidste ende. ☺

2025幎4月28日
TRAAD ロゎ

TRAAD からの回答

Hej Cecilie, tak for din anmeldelse, jeg kan sagtens bestille en stÞrre stÞrrelse hjem til dig. Hvis du sender en mail til info@traad, med stÞrrelse, samt hvilken farve du Þnsker, så finder vi ud af det!:)

Bedste hilsner
Kathrine
Traad.

Flot brodering, Êrgerlig trÞjekvalitet

Synes service og umiddelbart ogsÃ¥ at stÞrrelse passer fint. Dog er jeg Êrgerlig over kvaliteten af selve trÞjen. Den type trÞje, er hvad man brugte til at lave billige gangtrÞjer, folkeskoletrÞjer og gymnasietrÞjer med tryk pÃ¥. SÃ¥ synes jeg 399 kroner for en trÞje er dyrt. Øv.

Brodering og service er der intet at sÊtte en finger på.

2025幎6月3日
TRAAD ロゎ

TRAAD からの回答

Hej Maja,
Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din Êrlige oplevelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de service og brodering – det betyder meget for mig!

Jeg er Êrgerlige over at hÞre, at du ikke oplevede trÞjens kvalitet som forventet. Jeg forsÞger altid at finde den rette balance mellem pris, komfort og holdbarhed, og jeg tager din feedback til mig i mit lÞbende arbejde med at forbedre produkterne. Sweatshirten som den er nu, har en standard/pris som de fleste kan vÊre med på, kÞber jeg en dyrere trÞje hjem, så bliver den også dyrere i den anden ende:/

Du er meget velkommen til at sende mig en mail, med dit ordrenummer – sÃ¥ ser jeg gerne nÊrmere pÃ¥ sagen og finder en lÞsning.

Tak igen for din feedback – den hjÊlper mig med at blive bedre.
De bedste hilsner,

Kathrine
TRAAD.

Tilfredsstillende

Min fÞrste ordre gik desvÊrre ikke igennem hvor jeg havde en rabat kode på. Selvom koden udlÞb, så fik jeg rabatten senere da jeg kontaktede med henblik på en ny ordre. Super flot service

Der var dog leveringsproblemer. Jeg bestilte trÞjen d. 12, pengene blev trukket d. 15 fra min konto, d. 24 blev jeg lovet at den blev sendt dagen efter, men fÞrst d. 29 får jeg besked fra dao om at den er på vej. Jeg var glad for at jeg havde bestilt i god tid.

Men trÞjen er super lÊkker og fin og manden var meget glad for sin fars dags gave. Og på trods af leveringstiden, så vil det ikke afholde mig fra at bestille igen

2025幎4月12日

God service!

Efter der var gået 10 dage efter min ordreafgivelse havde jeg stadig ikke modtaget min trÞje. Jeg skrev til Kathrine sÞndag klokken 21:51 og hun svarede med det samme, at hun ville tjekke op på fejlen som det fÞrste om mandagen. Tidligt mandag morgen svarede Kathrine tilbage at der var sket en fejl, men at hun hurtigst muligt fik sendt en trÞje afsted til mig. Jeg modtog min trÞje om onsdagen samme uge.
SÃ¥ 5 ud af 5 stjerner, selvom der var sket en fejl. Fejlen blev erkendt og der blev handlet hurtigt. Det er god service.

2025幎6月19日

Jeg modtog vores DAD og MOM trÞjer

Jeg modtog vores DAD og MOM trÞjer, ret hurtigt!

Da de kom var der desvÊrre en fejl i årstallet. Jeg kontaktede derfor virksomheden og hun var så sÞd at sende nogen nye og tage de andre tilbage, skulle blot betale fragten!

Kan varmt anbefale til andre. Min mand og jeg er glade for vores trÞjer ☺

2025幎6月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。