レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Giver 5 stjerner! Jeg fik en fars dags t shirt hjem og kunne se jeg havde bestilt printet i sort, men ville have bestilt printet i brunt. Jeg tÊnkte selvfÞlgelig at det var bare Êrgerligt, men... もっず芋る

Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dÃ¥rligt billede). Da jeg skrev til dem om at fÃ¥ lov at se outline pÃ¥ den nÊste, ville Mikke... もっず芋る

Ok kvalitet, flot print. Dog er T-shirt lille/smal i str, hvilket umiddelbart ikke fremgÃ¥r nogen steder ifm. bestilling, her stÃ¥r “regulat fit”. Vil ikke anbefale til en med lidt pÃ¥ sidebenene, men ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en sweatshirt til min datter. Jeg synes leveringstiden er alt for lang. 10 dage er lang tid. Jeg har lÊst jeres betingelser, men 10 dage er stadig for lang tid uanset hvad. :) Selve... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 裁瞫店
  3. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drÞm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et Þjeblik med en du holde af.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

103件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Giver 5 stjerner

Giver 5 stjerner!

Jeg tÊnkte selvfÞlgelig at det var bare Êrgerligt, men skrev alligevel til dem om der er noget jeg kunne gÞre.
De skrev sÃ¥, at de ville gerne sende en ny! Amen fantastisk service altsÃ¥. SÃ¥ de fortjener kun god ros herfra 🀩🀩🀩

2026幎5月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har modtaget en sweatshirt i gave

Jeg har modtaget en sweatshirt i gave, og jeg må sige at jeg synes kvaliteten af trÞjen er virkelig dårlig til prisen samt at broderingen er meget langt fra billedet i proportioner og rimelig off, professionelt synes jeg i skulle have enten bedt om et andet billed eller vÊret mere påpasselig i optegningen.

2026幎5月10日

Hej Thea
Vi er virkelig kede af at hÞre, at hverken sweatshirten eller broderingen levede op til dine forventninger. Det er selvfÞlgelig aldrig den oplevelse, vi Þnsker, at vores produkter skal give.
Vi bestrÊber os altid på at skabe personlige produkter af hÞj kvalitet og lÊgger stor kÊrlighed i hver ordre. Derfor vil vi også meget gerne kigge nÊrmere på din oplevelse og finde en lÞsning sammen med dig.
Du er meget velkommen til at sende os en mail på support@bykarthi.dk med dit ordrenummer og et billede af produktet.

Thilde

Super godt produkt med lÊkkert tryk

Jeg bestilte en T-shirt med tryk til min kÊreste, som han skal have om en lille mÃ¥ned. Jeg bestilte i god tid for at vÊre sikker pÃ¥, at den nÃ¥ede frem, hvilket den gjorde i sÃ¥ god tid. Trykket er vandvittigt flot og lever mere end op til mine forventninger. Slet ikke sidste gang, at jeg handler her😇

2026幎3月20日

BYKARTHI ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse ✹
Det betyder virkelig meget for os, at du både er glad for kvaliteten og leveringen!
Hvor er det dejligt at hÞre, at T-shirten lever op til dine forventninger – vi hÃ¥ber, din kÊreste bliver mindst lige sÃ¥ glad for den, nÃ¥r han fÃ¥r den 🫶🏌

Thilde

Service over alle forventninger!

Jeg bestilte en hoodie til min kÊrestes fÞdselsdag, hvor jeg fik en håndskrevet note broderet på. DesvÊrre viste str. L at vÊre lidt for lille. Jeg skrev til dem, og de tilbÞd at sende en XL til os uden beregning, og med tips til hvordan den skulle vaskes.
Utrolig flot service!
Det er ikke sidste gang, at vi bestiller en personlig gave fra dem.
Kvaliteten er ligeledes virkelig god!
Tak for dette :)

2026幎2月24日

Aldrig oplevet bedre kundeservice

Aldrig oplevet bedre kundeservice.
Jeg har bestilt en trÞje derfra, som jeg selv havde designet mÞnstret på.
StÞrrelserne er meget store og havde fået bestilt en alt for stor str. hjem til min kÊreste. Men jeg skrev til dem og da den skulle gives i julegave, ville de gerne vente til efter julen til at lave en ny str., så jeg kunne finde frem til hvilken str. der ville vÊre den rigtige!
SÃ¥ god kvalitet!

2025幎12月13日

Sikke en fantastisk service

Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dårligt billede). Da jeg skrev til dem om at få lov at se outline på den nÊste, ville Mikkel sende en ny trÞje på deres regning.

Wow for en service. Både jeg og far er fuldstÊndig forblÞffede over hvor fantastisk service Mikkel gav os.

Sikke et fantastisk firma og kundeservice - snart kommer hele familien til at eje trÞjer fra jer.

2026幎2月5日

Fantastisk koncept!

Fantastisk koncept og enormt hurtig levering🙌 Printet pÃ¥ t-shirten er lige som det skal vÊre, dog er selve t-shirten ret tynd og gennemsigtig, hvilket trÊkker en del ned, da det ÞdelÊgger det samlede udtryk

Opdatering:
De sendte mig en af deres nye t-shirts, som er anderledes i kvalitet (endnu en gang med lynhurtig levering🙌). Den er meget bedre, prÊcis som jeg havde forestillet mig til at starte med! Megagod service ⭐

2026幎1月23日

BYKARTHI ApS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om både koncept, print og levering!
Tak også for din feedback omkring t-shirten. Vi har netop i dag opdateret vores t-shirts til en ny kvalitet og pasform, som matcher det udtryk og den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ mail support@bykarthi.dk, sÃ¥ vi kan finde en god lÞsning til dig ☺
Thilde

Personlig gave og exceptionel kundeservice

Tilbage i august fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Jeg havde set de personlige trÞjer ByKarthi laver og tÊnkte det var den perfekte måde at overraske min mand.
Jeg skrev til dem for at hÞre om der var nogen måde at betale for ekspres levering. Her fik jeg svar fra Mikkel der havde fundet min ordre og givet besked om, at det var en haster. Jeg skulle ikke engang betale ekstra.

Wow en service siger jeg bare!! TrÞjen kom 1,5 dag efter bestilling, og jeg fik fortalt min mand den store nyhed. Vi glÊder os til vores lille skal have sin fÞrste t-shirt på, der har en helt sÊrlig betydning. Kunne man give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det!

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ

I fÞrste omgang var broderingen ikke

I fÞrste omgang var broderingen ikke placeret rigtigt, dette skriver jeg til dem. De er super venlige og sender en ny med det samme. Dog havde jeg ikke nået at give denne trÞje i gave og da gavemodtageren får den, kan hun ikke passe den efter vask fordi den er krympet så meget.
Så jeg anbefaler andre at vÊlge en stÞrrelse stÞrre end hvad deres stÞrrelsesguide siger.

Jeg har fÃ¥et tilbudt en ny trÞje i en stÞrrelse stÞrre. Super god service de levere👌🏜😊

2025幎12月22日

Hej Natasha
Vi beklager, hvis trÞjen I har modtaget, er krympet efter vask.
Det er ikke noget, vi normalt oplever med vores trÞjer. Vi har svaret på den mail, du har sendt til vores kundeservice, og tilbudt at sende en ny trÞje i en stÞrre stÞrrelse.
Mvh
Thilde

Jeg kÞbte en t-shirt med eget design

Jeg kÞbte en t-shirt med eget design til min kÊreste i advents gave. Da jeg modtager den er den så flot, og jeg er meget tilfreds. Da jeg så giver ham gaven er den desvÊrre lidt for stor i forhold til str. da jeg så skriver dette til ByKarthi, vender de straks retur og tilbyder at lave en ny i en mindre stÞrrelse. Jeg havde slet ikke regnet med en ny t-shirt, så de har min stÞrste anbefaling.
Tak for mega god behandling!

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en t-shirt (med eget

Jeg bestilte en t-shirt (med eget design/tryk) som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor sÞde og dygtige Bykarthi er. T-shirten blev superfin, og nÃ¥r jeg oplevede nogle problemer, hjalp de mig langt ud over, hvad de var forpligtet til. Kundeservice var ikke kun sÞd og dygtig, men ogsÃ¥ virkelig hurtig til at svare og hjÊlpe. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe herfra igen og vil anbefale jer videre 🀗

2025幎12月15日

Fantastisk kvalitet og kundeservice

Jeg bestilte to t-shirt med print. Egen collage, og er så tilfreds! Printet er godt. Kvaliteten er god. Dog er stÞrrelserne lidt store i det. Men jeg henvendte mig om dette, og de sendte mig to nye i stÞrrelserne mindre. Helt vildt god kundeservice. Kan så meget anbefales!

2025幎10月16日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og en virksomhed der tager ansvar

Jeg bestilte en trÞje som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt den kom frem – leveringen var helt i top.

Da jeg pakkede den ud, blev jeg dog skuffet over trykket, som ikke sÃ¥ ud, som jeg havde hÃ¥bet. Ærgerligt nok betÞd det, at jeg endte med at bestille en ny gave et andet sted.

Her må jeg dog sige, at virksomheden har håndteret situationen utrolig flot. De var meget imÞdekommende, refunderede belÞbet og sendte et returmÊrke uden besvÊr. Det gjorde en stor forskel for mig og viser, at de tager kundeservice alvorligt.

Selvom produktet desvÊrre ikke levede op til mine forventninger, så vil jeg gerne rose virksomheden for deres seriÞsitet og rigtig gode service.

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI

Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI. Hurtig levering og virkelig god service. Tak til Mikkel, som var en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med min ordre.

2025幎8月19日

BYKARTHI ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🀩 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os - og at Mikkel kunne hjÊlpe dig med din ordre! ☺
Mvh

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。