Goed product (gourmet) geleverd en dat ook op de 1.kerstdag Verdere tips: - graag de namen van menus , soorten vlees en andere producten , die u levert, beschrijven en beschrijving meegeven . Bij... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Met heel het bedrijf een online meeting, maar toch allemaal samen klinken met een glaasje bubbels en samen een lekker maaltijd nuttigen? Dat kon! Dankzij de lunchboxen van Traiteurservice.be :) Vlotte... もっと見る
Eten werd per persoon geleverd op kartonnen borden met plastiek folie rond. Tijdens de overdracht van chauffeur naar ons lag bovenop de folie water. Waarschijnlijk tijdens de rit gebeurt door geen goe... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Heerlijke kant-en-klare gerechten aan huis geleverd in heel België! Menu's, lunchboxen, diners, buffetten, all-in gourmetschotels, aperobox, desserts en nog zo veel meer levert Traiteurservice.be aan huis of op kantoor. Ook voor bedrijven leveren we lunchboxen bij de medewerkers thuis in heel België.
連絡先
Oelegemsesteenweg 12, 2520, Ranst, ベルギー
- 0488/180.210
- info@traiteurservice.be
- traiteurservice.be
Goed product (gourmet) geleverd en dat…
Goed product (gourmet) geleverd en dat ook op de 1.kerstdag
Verdere tips:
Bijvoorbeeld we hebben 5 verschillende saucen gekregen maar wisten niet welke soorten
- meer vega producten, vleesvervangers
het waren zeer lekker broodjes,een…
het waren zeer lekker broodjes,een correcte levering.
kortom top!!!!
zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Superlekker koud buffet
Voor een walking dinner met buitenlandse gasten in ons museum bestelden we het koud buffet formule 1. Het was heel uitgebreid, vers, superlekker en ruim voldoende. Zeker een aanrader!
Fijne service
Onze bestelling was last minuut, en toch fijn verder geholpen... top service.
Ook de broodjes waren top, enige opmerking was iets meer vegetarisch te voorzien.
supperlekkere hapjes
De hapjes waren mooi verzorgd, supperlekker en zeker voldoende in hoeveelheid. De leveringsmogelijkheden zijn zeer soepel. Alles stipt geleverd door een zeer vriendelijk persoon.
Gewoon een prachtige maaltijd
Bestelling kerstbuffet
Bestellen via de website gaat heel vlot. De service was top, alles netjes volgens onze vraag geleverd, eten was top, lekker en meer dan voldoende, alle afspraken netjes nagekomen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!
smaakvol gepresenteerd
smaakvolle presentatie van de aperitiefhapjes, lekkere ingrediënten, correcte service.
suggestie : iets minder plastiekfolie gebruiken.
Deze keer een teleurstelling
In het verleden al enkele keren bij Traiteurservice besteld en altijd excellente service en kwaliteit. Deze keer was echter een teleurstelling. De apero hapjes waren zeer miniem en ik stond met schaamrood op mijn wangen voor mijn gasten.
De hapjes waren lekker en veelvuldig, wel late levering
De hapjes waren lekker en veelvuldig. De levering ging om 14u zijn maar kwam 5 minuten voor begin van de receptie toe wat natuurlijk laat was.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。