2.7

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ventetid halvanden time

Vi måtte tilkalde en tjener efter venten 20 min for at bestille, selvom vi havde bestilt bord. Vi fik bestilt, og fik at vide, at der ville vÊre ventetid på maden. Ja tak, vi ventede 1,5 time på maden, ligesom vores naboborde gjorde, fÞr den kom ( vi snakkede om ventetiden bordene imellem). Klart underbemanding i kÞkken og tjenerstab. Ingen genopfyldning af vandkande uden betaling. Vandkande (39kr) var halvlunken postevand uden is i.
Da vi skulle betale spurgte jeg om kompensation for den lange ventetid, men nej, det var ikke muligt. Nabobordet havde bestilt en laksemad med rejer, men fik den serveret uden rejer, da der ikke var flere rejer i kÞkkenet. Har du ikke tid og tålmodighed til at vente halvanden time på maden, skal du nok vÊlge et andet sted at spise.

2026幎7月29日
自発的なレビュヌ

Hyggeligt sted men til den dyre ende

Hyggeligt sted, med maden til den dyre side. Fik minestrone der var dagens ret. Smagte virkeligt godt, men kun med grÞntsager og uden kÞd. Betalte kr 175,00 og blev ikke mÊt, og måtte hjem og spise en rugbrÞdsmad bagefter.

2026幎6月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har sjÊldent oplevet sÃ¥ nedladende

Jeg har sjÊldent oplevet så nedladende og ydmygende en behandling som den, jeg fik her i dag.

Min veninde og jeg kom med vores små bÞrn og kÞbte mad i caféen, prÊcis som vi fik besked på. Jeg kÞbte en bolle med ost, og min veninde kÞbte også mad. Min datter på 1,5 år havde sin egen madpakke med på grund af fÞdevareintolerance, hvilket aldrig tidligere har vÊret et problem på stedet.

Efter vi havde siddet og spist, kom en medarbejder hen og meddelte i en meget skarp tone, at vi ikke måtte sidde i restauranten med min datters madpakke. Selvom beskeden overraskede mig, accepterede jeg den uden diskussion.

Da jeg forsigtigt nÊvnte, at vi ellers altid har vÊret glade for at komme her, og at jeg tidligere har besÞgt stedet mange gange med barselsgruppe, udviklede situationen sig på en måde, som jeg stadig er chokeret over.

Medarbejderen hÊvede stemmen tÊt på råbende og begyndte at modsige mig aggressivt. Min lille datter blev tydeligt utryg og trak sig ind i sig selv. Situationen blev endnu mere ubehagelig, da medarbejderen beskyldte mig for at vÊre ude på at provokere hende og sagde, at hun kunne se det på mit ansigt.

Jeg sad med tårer i Þjnene, krammede min solsikkesnor og undskyldte gentagne gange. Vi forlod stedet med det samme.

Det mest triste er, at jeg havde glÊdet mig til besÞget og brugt mine sparsomme penge på at stÞtte caféen. Alligevel fik jeg ikke engang lov til at spise den mad fÊrdig, som jeg netop havde kÞbt.

En anden gÊst i nÊrheden fulgte optrinnet og rystede på hovedet over medarbejderens opfÞrsel, medarbejderen var en Êldre dame med briller.

Regler må man gerne have. Men ingen gÊster fortjener at blive talt til på denne måde, og slet ikke foran deres små bÞrn.

Jeg kommer ikke igen og kan desvÊrre ikke anbefale stedet til andre bÞrnefamilier.

2026幎6月9日

Virkelig ubehagelig opfÞrsel på

Virkelig ubehagelig opfÞrsel på Facebook samt i privat besked. Ejeren er Virkelig en modbydelig person. Håber ikke at folk vil stÞtte op om sådan en person. Mobning og chikane og navnekalderi i privat besked fra Ronni eller hvad pokker han hedder . Valte at melde ham for chikane samt hadefuld retorik.

2025幎5月9日
自発的なレビュヌ

Når mad, servering og sted gÞr at englene synger

En dejlig julebuffet ventede os her midt i december. Vi var her forrige år lige da der blev åbnet op efter Covid.
Igen, må jeg bare sige, at vil man god mad, som VIRKELIG god mad, så er det her man skal komme.
Julebuffeen var magisk. Alt det bedste fra det danske julebord. Selv jeg som vegetar blev overrasket over det kÊmpe udvalg jeg havde. ALT smagte så englene sang.
Men ikke nok med der, stedet rummer historie og hygge og så slet ikke, slet ikke at forglemme, at her mÞder man tjenere, der ser en stolthed i deres erhverv og ligeledes udlever den til udsÞgt glÊde for os gÊster.
Man fÞler sig UTROLIG godt taget imod, serviceret på hÞjeste plan og ekstremt professionelt.
Selv om det er 1 1/2 times kÞrsel er det bestemt ikke sidste gang, nu bliver det gjort til årlig tradition.
Stevns nye museum er skÞnt, men det er ikke der jeg vil komme for at spise. Det vil ALTID vÊre her.

2022幎12月17日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Har besÞgt stedet for mange år siden -ofte- med mine svigerforÊldre (som desvÊrre er dÞd nu) og vi inviterede nu nogle venner til min 70 års fÞdselsdag. En positiv oplevelse af hjemmelavet mad, dygtig og humÞrfyldt tjener/betjening og ansÊtte. Kan kun anbefales -perfekt mad, betjening, stemning, covid 19 hensyn & lokation-. Tak for en skÞnt oplevelse.

2021幎5月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ