Apparaten motsvarar mina förväntningar, men det borde stå i bruksanvisningen hur man hittar och byter batteri. Nu lyckades jag gissa hur, och det gick bra.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Otroligt snabb leverans, kvaliten på produkten levde upp till förväntningarna. Enda problemet jag hade var att hemsidan krånglade när jag skulle beställa, för mig stod det att ordern inte gått igenom... もっと見る
企業が回答しました
Enkelt att beställa, bra beskrivning av produkten. Snabb leverans, DHL är dessutom utmärkta ända till dörren. Cykeln är en pärla i utbudsdjungeln, allt till en rimlig kostnad. Nu skall rörlighet, sm... もっと見る
Trappmaskinen är bra. Leveransen fungerade fint. Det skulle underlätta om det framgick i nån manual att man bara behöver vända hela Trappmaskinen eller gå runt till andra sidan för att träna andra ben... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och -maskiner för hemmabruk, företag, hotel, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa.
Glimmervägen 10–14, 191 63, Sollentuna, スウェーデン
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Enkelt att genomföra köp
Enkelt att genomföra köp, smidig betalning och relativt snabb leverans. Enda jag saknar är någon form av instruktion för hur man ska använda rengöringskittet för löpbandet, men jag får googla lite istället. :)
Klockrena
Otrolig service, glad att jag hittade dem, handlat en roddmaskin och en cykel och behöver jag handla mer så blir det här
Paketet var ganska illa behandlat.
Paketet var ganska illa behandlat.
Har inte testat allt än.
Men mattorna jag beställde ser bra ut.
Litt problemer med leveransen
Kjøpte en løpemølle. Fikk bra hjelp i forkant av kjøpet. Jobber langt borte så var avhengig av å få dette levert på kveldstid 18-22 noe de fikk bekreftet at gikk an. Da den var bestilt så forsøkte transportøren fortsatt å levere varen 14-18 tross det var avtalt 18-22. Etter litt meldinger frem og tilbake ble det omsider levert til avtalt tid.
Trevligt och proffsigt bemötande i…
Trevligt och proffsigt bemötande i butik. Lyhörd för våra behov och satte ihop ett paket utifrån det. Bra pris och snabb leverans! Bra kvalitet! Allt toppen!
Lätt och sbabbt att komma i kontakt med…
Lätt och sbabbt att komma i kontakt med företaget/säljare för att få information om produkter leverans, priser mm. Leverans på utsatt tid.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Hade kontakt ang. leveransdatum, enkelt i chatten.
Beställde Abelica flex tower och är…
Beställde Abelica flex tower och är jättenöjd. Paketet vägde 78 kilo och levererades av Dhl. Leveransen gick fort och smidigt och känner mig nöjd med köpet. Ett mångsidigt träningsredskap som var stadigt konstruerat.
ALLT var bra men ni kan förstås i…
ALLT var bra men ni kan förstås i formera om att transportören erbjuder hjälp med att bära in varorna om man informerar dem i god till innan leveranstillfället.
Solid
Solid, tyst och prisvärd spinningcykel med bra ergonomi! Väldigt nöjd! Hade fått högsta betyg om det inte var för DHL som levererade en vecka efter lovat leveransdatum.
Väldigt nöjd, inget att klaga på
Smidig betalning, relativt snabb leverans och bra kvalitet på produkterna.
Ganska lång leveranstid och ingen…
Ganska lång leveranstid och ingen möjlighet att följa paketet.
Annars bra köp.
Trustpilot エクスペリエンス