Blijven maar spammails sturen, ondanks afmelding. Heb me ook nooit aangemeld. Ga nooit op vakantie.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ze blijven spammen, nu met extra gratis arrogant gaslighten: 'In 2022 en 2023 zijn we de mensen die zich in 2019 en begin 2020 hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief voor het eerst gaan mailen.... もっと見る
企業が回答しました
We hebben een supergoed weekend gehad ondanks het stormachtige weer maar we hebben ons super vermaakt. Hotel was echt oud maar een heel vriendelijke gastheer en perfect ontbijt. Van de elektrische fie... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Dankzij de experts van TravelClown reis jij altijd met korting! Wij speuren naar de aller-beste travel deals op het web en delen deze met jou! TravelClown is jouw garantie op een zéér voordelige vakantie!
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hamburg: prachtige havenstad
Hamburg is een bruizende stad met veel mooie nieuwe gebouwen rond de haven. Aanrader is de boottocht en een hop on hop off bus die start bij de Hauptbahnhof op 5 minuten lopen van het middenklasse hotel. Vriendelijk personeel en prima ontbijt.
Museum Kunst und Gewerbe en Kunsthalle, zijn aanraders op loopafstand.Levendige buurt , met lekkere eettentjes, Syrisch en Baklava t.o. het hotel
Kortom een leuk uitje van Travelclown!
ze bestaan persoonlijk webwinkels top
Zoutelande was een hele goede deal en zeer mooi !!
Kan je heerlijk heen met Travelclown !!
Was een hele goede deal en zeer mooi geprijsd
Is een Super plek als je naar Zoutelande wilt gaan !!
en het Hotel kende wij al van vorig jaar.
De kamers zijn knus en je goede bedden , en je hebt een Goed ontbijd !!
Het fijne is ook dat je midden in het plaatsje bent en vlak aan het Strand !!
Dus ook heerlijk met de hond die je daar ook mee mag nemen.
Snel even naar de zon met Travelclown!
2 weken terug een weekje weg naar de zon geboekt via Travelclown. Super leuke aanbieding en alles zonder enige moeite, makkelijk voordelig en snell! Bedankt Travelclown
Leuke deals!
Via TravelClown een leuk weekendje naar Hamburg geboekt! Ze hadden niet alleen een mooi hotel geregeld maar we hebben ook genoten van de riviercruise die er gratis bij zat.
We hebben prettig contact met ze gehad. We vonden het fijn dat er zowel voor als na de reis even gecheckt werd of alles in orde was.
goed reisburo travelclown.
ze zijn zeer attent.en het hotel wat door hun gecontracteert is was gewoon top,hotel valkenhof 2 sterren in zoutelande.had niet verwacht dat een 2 sterren hotel zoveel tebieden had ,goede kamer goede badkamer en alles netjes en schoon ,goede bedden en een zeer goed ontbijt.vriendelijke eigenaar.
Prima geregeld
Prima geregeld. Zelfs nog een mailtje van tevoren om ons een fijn weekendje uit te wensen.
Top service
Overzichtelijk, geen bijkomende kosten achteraf. Prettige klantenservice. Aanrader.
10 dagen naar Ibiza
Afgelopen maand 10 dagen naar Ibiza voor slechts 400 euro. Alles prima geregeld, niks mis mee.
Nieuwsbrief
Ik wil op de site van Travelclown kijken maar kom niet ver. Ik moet mij eerst inschrijven voor de nieuwsbrief ??

Spam reisorganisatie
Blijkbaar ben ik niet de enige, maar opeens ben ik aangemeld voor een nieuwsbrief. Ik heb mij nooit ergens op geabonneerd of mijn mailadres afgegeven. Bedankt travelclown en vip response bv voor de extra spam. Treurig als je zo he marketing regelt als bedrijf....

Goedkope citytrips :)
Met mijn goede vriend een stedentrip via TravelClown geboekt.
Eerst waren we er erg sceptisch over, zulke prijzen kunnen toch niet echt zijn?
Het antwoord is ja! Super stedentrip gehad naar Krakau!
Ik kan iedereen aanraden om hier vaker vakanties te boeken, je bespaard best wel veel geld!
Bij Travelclown kun je echt geld besparen
Als je snel bent kun je echt voor hele mooie prijsjes op vakantie. We checken de emails van travelclown regelmatig en slaan toe als de deal ons aanspreekt! Op die manier hebben we al een paar keer succes gehad en zijn we op vakantie naar Cinque Terre geweest voor maar €149. Volgend jaar staat een prachtige reis door Canada op het programma (tickets voor maar €199 gevonden!)
Travelclown!
Leuke en verrassende deals via TravelClown gevonden! We kunnen nu vaker reizen en gaan volgend jaar Colombia ontdekken!
Top!
Hele fijne site om goede en unieke deals te vinden! Ze plaatsen altijd een gevarieerd aanbod van vakanties, super! Zeer aan te bevelen.

TravelClown.nl からの回答
travelclown 100& pure oplichterij !!
travelclown 100& pure oplichterij Ze bieden een hoop maar komen het nooit naar. Je gaat voor een reis van zeg 400 euro bij afrekening zit je al op ruim 800 euro zonder Dit heb ik niet een keer mee gemaakt maar meer dan eens Oplichter zijn het ……..

TravelClown.nl からの回答
al 2 keer voor een zeer leuke prijs op…
al 2 keer voor een zeer leuke prijs op vakantie geweest, echt een aanrader en zeker de moeite waard om regelmatig de aanbiedingen te bekijken
Geweldig die mooie aanbiedingen,ik…
Geweldig die mooie aanbiedingen,ik leerde ze kennen en kennissen van mij zijn via hun weggegaan en ja echt voor die lage prijs.Zeker een aanrader voor je vakantie
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。