Door een vergissing was het door mij bestelde tasje toch niet leverbaar. Ik kreeg direct een appje van Kristel met eerlijke uitleg en aanbod van nwe tasjes waarvan er een aantal nog niet online stonde... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Alsof 4 tassen van Treasure Label nog niet genoeg was, heb ik me nu laten verleiden voor een gave shopper met panterprint. Het is alleen al 5 sterren waard voor het unieke product. Daarnaast is de lev... もっと見る
Via een tennisvriendin jullie website gevonden. Wat een geweldig initiatief is dit. Met restanten leer deze mooie producten maken. Heel fijn is er meegedacht, mooi & goed ingepakt. Snelle verzending e... もっと見る
Met al 5 tassen en wat portemonnees van Treasure Label in m’n assortiment zag ik wéér een pareltje op de site staan. Van alle tassen is er maar 1 dus meteen sloeg ik m’n slag. Het fijne is dat de pak... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken.Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij! De Treasure collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!
連絡先
Morgenster 1, 5172 GJ, Kaatsheuvel, オランダ
- info@treasurelabel.nl
- treasurelabel.nl
Goede communicatie, super leuke tassen
Super leuke tassen, voor een goede prijs. Ik kreeg het pakketje mooi verpakt met een klein cadeautje erbij. Communicatie verliep super goed via WhatsApp. Aanrader!
Snelle en persoonlijke service
Modieus, robuuste kwaliteit en snelle, persoonlijke service.
Snelle levering en super service bij…
Snelle levering en super service bij het omruilen van de tas.
Super leuke tassen en heel origineel en uniek handgemaakt product
Wat een ontzettend leuk concept, van restjes leer zelf nieuwe tassen en in mijn geval ook een mooie portemonnee gemaakt.
Kwaliteit is zeer degelijk goed en stevig. Het tasje is echt ook heel erg mooi, veel verschillende kleurtjes.
Mooie tas
Mooie tas! Mooie kleuren en ook erg fijn dat er allemaal verschillende zijn. Ben heel blij met mijn exemplaar
Toffe tas en snel bezorgd!
Super mooie tassen
Super mooie tassen, leuk contact en goede levering! Mijn vierde tas/portemonnee het is een verslaving!!
Deze tas is fanTAStisch!!
Tas is in het echt nog mooier dan op de foto's. Snelle levering. Prachtig ingepakt. Echt superblij met mijn nieuwe tas en er zaten nog veel meer vakken in dan ik dacht. Weet een ding heel zeker, het zal niet bij deze ene tas van Treasure label blijven, vrees ik. Haha.
Verzending ging goed
Verzending ging goed. Pakketje was mooi ingepakt. En helemaal blij met de mooi tas.
Super!
Vriendelijk! Geholpen via WhatsApp om een goede keuze te maken. Super snelle verzending. Mooi ingepakt. Heel erg blij mee. Mooi product.
Een kadootje in de brievenbus!
Een hele fijne en vlotte communicatie en een kadootje zoals het verpakt is. Supersnelle levering ook! Aanrader als je van unieke tassen houdt!
Prachtige tas
Duidelijk webshop, je kunt je voorkeuren bij de bestelling goed aangeven. De tas is werkelijk fantastisch! Netjes afgewerkt, prachtig leer. Ik ben er echt heel blij mee!
Ging heel soepel.
Prachtig tasje
Prachtig tasje. Snelle levering (ondanks dat aangegeven was dat levering langer zou duren). Mooi verpakt. Heel blij mee!
De eerste, maar niet de laatste!😉
Duidelijk communicatie, mooi ingepakt en prachtige tas! De eerste treasure, maar niet de laatste!☺️
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。