Kousen zijn voor mij te lang
Kousen zijn voor mij te lang, ik ben 1,67.
En zijn ook niet zo strak. Geen echte compressie.
Trebin is een gespecialiseerd merk in sportbraces, compressieproducten en fitnessaccessoires. Wij helpen sporters, thuistrainers en mensen met lichamelijke klachten om met meer comfort, zekerheid en prestaties te bewegen. Al onze producten zijn met zorg ontworpen en uitvoerig getest op kwaliteit, pasvorm en gebruiksgemak. Bij Trebin staan klanttevredenheid, snelle levering en betrouwbare service centraal. We zijn actief op diverse platforms zoals Bol.com en onze eigen webshop, en hebben inmiddels tienduizenden klanten geholpen aan betere ondersteuning tijdens sport en herstel. Of je nu op zoek bent naar een kniebrace, polsbrace, enkelbrace, compressiehandschoenen of andere ondersteunende producten â bij Trebin ben je verzekerd van kwaliteit en expertise.
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kousen zijn voor mij te lang, ik ben 1,67.
En zijn ook niet zo strak. Geen echte compressie.
Snelle levering, maar de doos was vrij groot. Waarschijnlijk had het zonder doos door de brievenbus gepast.
De producten zijn zoals beschreven en werden netjes op tijd geleverd.
Ik ben enorm blij met de knieband, die mij enorme steun geeft. Helemaal nu met dit winterse weer.
De kousen voldeden niet aan mijn verwachtingen. Dat is keurig opgelost door trebin!

Trebin ããã®åç
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ