䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Samme metode som alle andre oplever

Vi har oplevet ca. samme historie som alle andre herinde. Vi var nÞdsaget til at opsige samarbejdet med Rikki Bekir (Recail Bekirovski) 5 uger efter opstart, da de ikke kunne levere nogle materialer til projektet, og ej heller havde betalt deres underleverandÞr. Vi har ligeledes en dom på, at han skylder os penge.

Jeg er overbevist om, at det systematisk snyd og bedrageri, og har anmeldt sagen til politiet og til likvidator, så der kan efterforskes for personlig hÊftelse jf. selskabslovens regler om kreditorbeskyttelse og ledelsesansvar. Jeg opfrodrer jer andre til at gÞre det samme, hvis ikke I allerede har gjort det.

SÃ¥dan en mand skal ikke have lov til at drive forretning.

2025幎4月1日
自発的なレビュヌ

Samme historie som alle andre: inkompetence eller bedrageri

Samme historie som alle andre: indgÃ¥et aftale i oktober 2024 med Rikki Bekir (Recail Bekirovski), arbejdet blev startet i januar 2025 og varede omkring 4 arbejdsdage fÞr det stoppede og de efterfÞlgende bare opsagde kontrakten pga "likviditetsproblemer". De betalte selvfÞlgelig aldrig pengene tilbage jeg allerede havde vÊret naiv nok til at forudbetale. Retten har dÞmt de skal betale mig 100.000 kr tilbage (som de “desvÊrre” ikke kan, ifÞlge dem selv). De har nu ogsÃ¥ afleveret insolvenserklÊring til fogedretten.
Virker som et utroligt inkompetent firma siden alle på trustpilot oplever cirka samme behandling, eller også er det bare helt basalt bedrageri.

2025幎2月1日
自発的なレビュヌ

A Fraud protected by the system

My story is similar to the ones already written in this page.
We hired Tree B Aps to renovate our bathroom and they never finished arguing that the subcontractors are the problem while Recail Beckirovski , Mikhail and Tree B ApS keep saying that to every customer.
Money paid in advance, stalling of the project, nothing finished. Basically he stole from us 125k dkk. He always has the option to send the money back if he cannot complete the work but he has never done that, therefore this is called stealing and his practices are a fraud.

Like others affected, it is very difficult as an individual to go against a company due to time and resources, and more if you see that the company is going bankrupt at any point and you will not get any money back.
Recail will stall us much as he can if you go legal against Tree B, and the system allows it. Somehow he is also protected by the Holding company Tree I Aps.

There must be some way how he can start being investigated by his actions seeing that so many people is affected.

2025幎9月7日
自発的なレビュヌ

Jeg ville helst give nul stjerner til TreeB

Jeg ville helst give nul stjerner til Rikki og TreeB. Det kan man desvÊrre ikke.
Jeg tog firmaet til en renovering af en lejlighed. Jeg kan fuldstÊndig genkende de historier der er beskrevet, hvor der er givet 1 stjerne.
Jeg har eksempler pÃ¥ meget af det samme: opgaver bliver ikke udfÞrt til tiden og aftalte kvalitet, der var arbejdsfolk der boede i min tomme lejlighed uden mit vidende, el arbejdet er ulovligt udfÞrt, maling skaller af i kÊmpe flager, dÃ¥rlig kvalitet ved udskiftning af alle fodpaneler der skulle vÊre special fremstillet (det er de ikke), det er virkelig noget amatÞr arbejde, langt fra alle opgaver blev udfÞrt, blev ogsÃ¥ truet med en sÃ¥kaldt besked fra en underleverandÞr der ville mÞde op pÃ¥ min adresse hvis ikke jeg STRAKS betalte, umulige at fÃ¥ fat i. Jeg stod med 2 flyttelÊs og flyttefolk og Rikki sagde samme dag at det hele var klar. Da vi mÞdte op, var det IKKE indflytnings klart. Rikki mente at vi ‘bare’ kunne placere mÞblerne i et vÊrelse og sÃ¥ kunne ‘hÃ¥ndvÊrkerne’ arbejde igennem efter vi var flyttet ind.
Jeg var nÞdt til at få alle mine ejendele opbevaret i 6 uger og imens bo på hotel og en leje et midlertidigt sted.
Jeg har mistet ALT for det firma og de er SÅ ligeglade. Jeg havde ikke hverken penge eller energi til at vente mere, ville bare have dem ud af mit liv.
Jeg vil ABSOLUT IKKE anbefale dette firma til andre. Det giver KUN problemer og koster mange penge.

2024幎8月16日
自発的なレビュヌ

Snyd og bedrag, hold dig LANGT vÊk!

Ligesom alle andre anmeldelser her, kan vi kun sige at du skal holde dig meget langt vÊk fra TreeB og Rikki/Recail Bekirovski. SÃ¥ snart sidste betaling er sendt, fordufter al form for kommunikation og videre arbejde pÃ¥ ens projekt. Ting bliver efterladt enten halvfÊrdige eller slet ikke lavet, udfÞrt af udenlandske hÃ¥ndvÊrkere uden nogen form for viden om hvordan ting laves efter danske regler og standarder. TreeB skylder os pt. over 130k for et solcelleanlÊg som de skulle sÊtte op, fik den arrogante besked at “dem havde de skam brugt pÃ¥ andre projekter”, efter vi havde betalt alle rater. Pt. stÃ¥r vi ogsÃ¥ med pvc tagrender som er limet sammen, hvilket man ikke mÃ¥ nÃ¥r de sidder pÃ¥ et valmet tag, skotrender som er monteret uden understÞttelse sÃ¥ de leder vand ned bag sternbrÊdderne, og er i Þvrigt skÃ¥ret for korte og uden den pÃ¥krÊvede tud ud over fodblik og tagrender.
Du får lÞgn efter lÞgn serveret, dårlige undskyldninger og bliver holdt hen.
Hvis du er klar på at tabe alle dine penge og kÞre retssager, skal du bare hyre dem her.

Opdatering 17/7-25 efter svar fra TreeB: Vi har virkelig forsÞgt alt hvad vi kunne finde på, for at lÞse den konflikt uden retssag og andet, men der har ingen anden udvej vÊret, da der jo som bekendt har vÊret ingen hjÊlp eller brugbar kommunikation fra jeres side. Hvis TreeB oprigtigt er interesseret i at lÞse denne tvist, så kan TreeB starte med at tage den nyligt afsagte dom seriÞst, og betale os de mange penge I skylder os, og dertil komme ud og rette op på al den sjusk som vi tidligere har sendt beviser for til jer.

2025幎7月17日

KÊre Jakob,

Tak for din Êrlige feedback – selvom det naturligvis gÞr ondt at lÊse, hvor skuffet og frustreret du har vÊret over forlÞbet.

Vi vil gerne starte med at give dig en oprigtig undskyldning. Det er tydeligt, at du har haft en meget negativ oplevelse, og det er dybt beklageligt, at vores samarbejde har efterladt dig med en fÞlelse af mistillid og utilstrÊkkelighed. Det er på ingen måde sådan, vi Þnsker, at vores kunder skal opleve os.

Vi erkender, at der i en periode var problemer med projektstyring, kommunikation og kvalitet – sÊrligt i sager, hvor vi brugte underleverandÞrer, som desvÊrre ikke levede op til de faglige og etiske standarder, vi forventede. Det har vi siden taget konsekvensen af. De pÃ¥gÊldende underentreprenÞrer er ikke lÊngere tilknyttet vores virksomhed, og vi har omlagt vores arbejdsgange netop for at sikre stÞrre gennemsigtighed, kontrol og faglighed i det arbejde, vi leverer.

Vi er selvfÞlgelig kede af, at sagen har udviklet sig til en konflikt, og at vi ikke har formÃ¥et at finde en lÞsning i tide. Det er hverken i vores eller kundens interesse at ende i en situation, hvor frustrationer ophobes og tilliden mistes. Vi tager din anmeldelse alvorligt, og vi bruger den – ligesom andre kritiske tilbagemeldinger – som en del af vores interne arbejde med at forbedre os.

Vi hÃ¥ber, at sagen en dag kan fÃ¥ en form for afklaring og afslutning, som du ogsÃ¥ kan finde rimelig – og vi beklager igen oprigtigt de gener og bekymringer, dette forlÞb har forÃ¥rsaget.

Advarsel: Dybt uprofessionel oplevelse med Tree B ApS og Rikki Bekir

I marts 2024 indgik vi en aftale med Rikki Bekir fra Tree B ApS om fÞlgende opgaver i vores bolig:
• LÊgning af nyt klikgulv inkl. undergulv
• Maling af vÊgge og lofter
• Pudsning af pejseområde
• LÊgning af microcement omkring pejsen
• Montering af to nye indvendige dÞre
• El-arbejde i forbindelse med installation af nyt kÞkken
Projektet begyndte den 15. juli 2024 og skulle vÊre afsluttet senest den15. august 2024, hvor vores nye kÞkken blev leveret. Den 18. oktober 2024 var projektet stadig ikke fÊrdigt!
Allerede fra fÞrste dag opstod der problemer.
Et ÞsteuropÊisk arbejdshold mÞdte op sammen med flere underentreprenÞrer, som vi aldrig havde mÞdt fÞr, kun én reprÊsentant fra Tree B ApS var kendt for os. Vi måtte derfor selv bruge tid og energi på at gennemgå projektet med dem.
Vi har intet imod udenlandsk arbejdskraft – men nÃ¥r vi betaler en fuld "dansk pris", forventer vi ogsÃ¥ arbejde udfÞrt af faglÊrte hÃ¥ndvÊrkere. DesvÊrre var dette langt fra tilfÊldet.
Blandt de mange problemer kan nÊvnes:
• Gulvkonstruktionen blev lavet forkert og mÃ¥tte laves om fire gange – dog fÞrst efter at vi selv fik en uvildig tÞmrer til at vurdere arbejdet.
• VÊgge blev pudset og spartlet ujÊvnt
• Malerarbejdet var under al kritik med tydelige helligdage
• Der blev ikke afdÊkket som lovet, hvilket efterlod stuen, vinduer og radiatorer dÊkket i byggestÞv
• Manglende kendskab til faggrÊnser og koordinering skabte kaos
• Deadlines blev konsekvent overskredet
• Vores nye vinduer blev brugt til at smide byggeaffald ud gennem, hvilket forÃ¥rsagede skader og Þdelagte karme
Vi blev desuden jÊvnligt bedt om at lave straks betalinger, sÃ¥ Tree B ApS kunne betale deres underleverandÞrer som ellers nÊgtede at arbejde. Trods disse straks betalinger blev vi direkte kontaktet af underleverandÞrerne, som nÊgtede at udfÞre arbejde hos os, idet de hÊvdede vi ikke havde betalt Tree B APS som aftalt. I perioder dukkede der ingen hÃ¥ndvÊrkere op i ugevis, og nÃ¥r de kom, var det ofte uden for normal arbejdstid – fx efter kl. 17.
Vi kontaktede gentagne gange Rikki Bekir undervejs, men blev mÞdt med arrogante svar. LÞfter om "nyt mandskab", "bedre styring" og "bedre kommunikation" blev aldrig indfriet.
I sidste ende blev vi nÞdt til at inddrage en advokat. Sagen endte i Byggeriets AnkenÊvn, hvor vi fik medhold i 41 ud af 42 klagepunkter.

Her, et år senere, står vi stadig tilbage med halvfÊrdigt arbejde og stor frustration:
• Elinstallationerne var ufÊrdige og delvist ulovlige (Dette har vi efterfÞlgende fÃ¥et lovliggjort)
• PejseomrÃ¥det fremstÃ¥r stadig meget ujÊvnt – hvorfor der ikke kan laves en pÊn afslutning mod gulvet.
• PejseomrÃ¥det mangler microcement (dette har vi nu fÃ¥et lavet af en professionel hÃ¥ndvÊrker)
• Finish og detaljer er generelt mangelfulde
• Alle vÊgge og lofter i stuen og kÞkkenomrÃ¥det har vi vÊret nÞdsaget til at fÃ¥ spartlet og malet af en professionel maler.
Vores klare anbefaling: Hold jer langt vÊk fra Tree B ApS og Rikki Bekir, hvis I vil undgå en dyr og dybt frustrerende oplevelse.

2024幎10月18日

KÊre Sascha,

FÞrst og fremmest vil vi gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse over den uheldige oplevelse, I har haft i forbindelse med jeres projekt og samarbejdet med Tree B ApS.

Vi er fuldt ud klar over, at det forlÞb, I beskriver, pÃ¥ ingen mÃ¥de lever op til de standarder, vi Þnsker at vÊre kendt for – hverken i forhold til kvalitet, kommunikation eller ansvarlig projektstyring. Det er bestemt ikke acceptabelt, at I har stÃ¥et tilbage med ufÊrdigt og utilfredsstillende arbejde, gentagne forsinkelser og den frustration, som fÞlger med et forlÞb som det, I har vÊret igennem.

Det skal siges meget klart: De underleverandÞrer, der var involveret i jeres sag, opererer ikke lÊngere for eller med os. Vi har efterfÞlgende Êndret vores praksis og samarbejdspartnere, netop for at sikre, at noget lignende ikke kan ske igen. Vi har taget jeres sag meget alvorligt og har internt gennemgået forlÞbet for at lÊre af fejlen.

Vi anerkender også den dom, som er faldet ved Byggeriets AnkenÊvn, hvor I fik medhold i stort set samtlige klagepunkter. Vi er tilfredse med, at sagen nu er afsluttet juridisk, og vi håber, at det trods alt har givet jer en vis form for retfÊrdighed og afklaring.

Vi er meget kede af, at vores virksomhed har vÊret Ã¥rsag til bÃ¥de Þkonomisk og personlig belastning for jer, og vi forstÃ¥r fuldt ud jeres frustration. Vi arbejder i dag under vÊsentligt skÊrpede vilkÃ¥r og med et fast, professionelt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er i hÞjsÊdet. Vi gÞr os umage for, at vores kunder skal kunne have tillid til os – og vi tager det som en vigtig opgave at genoprette den tillid, der desvÊrre blev brudt i jeres tilfÊlde.

Afslutningsvis vil vi endnu en gang beklage de mange problemer, der har vÊret – og takke jer for at have taget jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi tager det til os og bruger det som en pÃ¥mindelse om, hvor vigtigt det er at levere ordentligt hÃ¥ndvÊrk og respektfuldt samarbejde – hver gang.

🚚 Consumer Alert: Tree B ApS and the Corporate Pattern of Recail Bekirovski

Tree B ApS, a Danish consulting firm registered in Hellerup (CVR 41740531), has recently come under serious scrutiny due to repeated allegations of fraud, contract violations, and a well-documented pattern of misconduct. Behind this company stands Recail Bekirovski, a businessman with a long and troubling history of bankruptcies and strategic company collapses across Denmark.

The **current director is TÃŒlay Bekirovski**, but **ownership is ultimately held by Recail Bekirovski** via Tree I Holding ApS. This ownership structure appears designed to insulate Recail from legal consequences while retaining control.

## ❗ **Documented Complaints and Misconduct**

Verified complaints on [anmeld-haandvaerker.dk], truspilot and facebook expose troubling business practices:

### 🛑 Contract Violations:

* Workers don’t show up on scheduled dates.
* Project timelines are ignored.
* Return calls are never made.
* Construction waste is left on-site.

### 🛠 Professional Incompetence:

* Poor execution: plaster applied before electrical installations.
* Unrealistic or deceptive project planning.
* Subcontractors stopping work.

### 💰 Financial Misconduct:

* Advance payments accepted, work only half-completed.
* Attempts to obscure payments using MobilePay transfers to unverified subcontractors.
* Not paying subcontractors so they stop their work.

## ⚠ **Recurring Pattern of Corporate Abuse**

Recail Bekirovski has been associated with **at least 7 failed or dissolved companies**, including:

* **LOGISTIC GROUP A/S** (loss of -722,000 DKK in 2013–14)
* **DK Byg & Entreprise ApS** (construction sector)
* **RB Consult** and various short-lived transport/logistics companies.

His typical strategy involves:

* Establishing a company under his or a family member’s name.
* Acquiring customer deposits.
* Delivering substandard or incomplete services.
* Liquidating or abandoning the company when complaints pile up.
* Repeating the cycle under a new business name or structure.

The pattern reflects **deliberate liability evasion** and **potential financial fraud**.

## 🚓 **What You Can Do If You’re a Victim**

You **are not alone**. If you’ve been scammed by Tree B ApS, it’s essential that you report your case.

### 📞 Report to the Danish Police:

* Non-emergency: **(+45) 114**
* Online reporting: [politi.dk]

### 🧟 What to Prepare:

* Signed contracts, receipts, and communication records
* MobilePay and bank transfer confirmations
* Photos/videos of unfinished or faulty work
* A timeline of events and missed deadlines

### 🏛 Also Contact:

* **The Danish Parliamentary Ombudsman**: Especially if you’ve already reported the issue but see no follow-up
* **The Danish Consumer Ombudsman**: To report violations of fair marketing and consumer protection laws

## 🀝 Let’s Join Forces

If you’re another victim of Tree B ApS or any company linked to Recail Bekirovski, we urge you to come forward. **Together, we can increase pressure on authorities** and bring public attention to this case.

📧 Post a review in their facebook page Tree B ApS in order to know that you are also affected.

---

## 🚚 Summary: Why This Matters

* Tree B ApS is part of a disturbing **pattern of misconduct** involving **strategic bankruptcies**, **debt evasion**, and **consumer exploitation**.
* Victims are left with **financial losses**, **unfinished homes**, and **no clear accountability**.
* Only **coordinated legal reporting and public exposure** will stop this ongoing fraud.

Let’s hold these operators accountable and **protect future customers from falling victim to the same trap**.

2025幎6月17日

KÊre Alton

Vi er naturligvis kede af den oplevelse i måtte have haft, ligesom vi er kede af som en entreprisemÊgler virksomhed, som skulle sÊtte navn til flere entreprenÞrer, som har udsat såvel kunder som Tree B ApS med utrolige dårlige anmeldelser.

En af disse entreprenÞrer ved navn D&I Byggefirma som I dsv. har haft dårlige oplevelser med, har Tree B ApS kraftigt frarådet fremtidige kunder såvel som Þvrige samarbejdspartnere, om ikke at samarbejde med dette firma.

Både kvalitet og styring af projekter, har vÊret under al kritik.

Det er oplevelser med entreprenÞrer som denne, at Tree B ApS har set sig nÞdsaget til, ikke lÊngere, at tiltrÊde eller indtrÊde i kontraktlig forpligtende entreprisearbejde, men i stedet finde ordenlige entreprenÞrer, og dermed overlade kontrakt og dermed det fulde ansvar til entreprenÞren.

Vi håber at det har lykkedes jer, at komme videre med jeres udfordringer og Þnsker jer held og lykke fremover.

Advarsel mod TreeB

Advarsel mod TreeB – useriÞst firma og mulig svindel
Vi har haft en meget dårlig oplevelse med firmaet TreeB. De holder ikke deres aftaler, ringer ikke tilbage, og arbejdet blev aldrig fÊrdiggjort, selvom vi blev bedt om at betale alligevel.
De har gentagne gange ignoreret vores henvendelser og virker helt ligeglade med kundetilfredshed og aftalt arbejde. Derudover har vi observeret, at de benytter udenlandsk arbejdskraft, som tilsyneladende ikke arbejder efter danske regler og standarder – hvilket rejser alvorlige spÞrgsmÃ¥l om bÃ¥de sikkerhed og lovlighed.
Vi kan på ingen måde anbefale TreeB og vil kraftigt advare andre mod at benytte dem!

2025幎6月17日

KÊre Farije

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft en sÃ¥ utilfredsstillende oplevelse med os.

Vi vil gerne beklage, at vi tilsyneladende ikke har levet op til dine forventninger, hverken i forhold til det aftalte arbejde eller vores kommunikation undervejs. Det er på ingen måde den service, vi Þnsker at tilbyde vores kunder, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi tager din kritik meget alvorligt, og vi vil derfor meget gerne i dialog med dig for at finde en lÞsning og lÊre af forlÞbet, så vi kan undgå lignende situationer fremover. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på e-mail, så vi kan få klarlagt, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det.

Endnu en gang tak for din feedback – og undskyld for den oplevelse, du har haft.

Venlige hilsner
Tree B ApS

Mere utrovÊrdigt firma skal man lede lÊnge efter!!!

D 30 oktober 2024 accepterede vi en aftale med Rikki (TreeB) om at de skulle ligge et nyt tag hos os, med integrerede solceller, og vi gik med til at betale 1/3 i udbetaling, da vi fik ham anbefalet fra solcelle firmaet.
Da der var gået 1 1/2 månede, og og Rikki ikke kunne finde flere undskyldninger, meldte han ud at han ville sende et sjak der ville tage vores tag af, som kompensation, da vi var tÊt på jul/nytår, og ligge det undertag, vi havde bestilt dem til.
Da dagen kom, ankom 4 ÞsteuropÊer, som ikke var bekendt med de danske regler omkring sikkerhed, og asbest.
Da de var fÊrdige, var hele vores loft fyldt med asbest rester, og der var kun oplagt en tynd pressending, og ingen undertag.
Jeg tog kontakt til Rikki med det samme, men han kunne/ville desvÊrre ikke gÞre noget inden jul/nytår, på trods af at jeg sagde at det ikke ville holde.
Mellem jul og nytår startede vandet at komme ind i vores tilbygning, og ved skorstenen. Hen over nytåret, lÞb det ind i en ydervÊg, og vi fik fugt i alle lofter i hele huset, med store plamager i vores helt nye lofter.
Det skal lige siges at vi lige er blevet fÊrdige med, at renovere hele stueplan, og når de engang bliver fÊrdige med at lave taget, skal vi genhuses, for at de kan tage alle lofter ned igen, for at banke de pudslofter ned, der er oven over.
Rikki regnede også med at han kunne nÞjes med, at sÊtte et stillads, alla murerbukke op, hvilket vi ikke ville acceptere når vi havde betalt 25.000 kr for det, og da der ikke var nogen der ville sÊtte et stillads op for ham, gik vi med til at vi ville trÊkke det fra hans tilgodehavende.
Da stilladset var oppe i uge 2 gik det helt galt, for Rikki lover og lover at nu sker der ikke noget, når man endelig for fat i ham, hvilket i sig selv er meget svÊrt.
Det normale svar var jeg sidder i mÞde, jeg ringer i morgen, dog kom der et “jeg er i retten” den ene dag.
Vi sidder stadig med en kÊmpe frustration, stilladset koster hver dag, saneringen af loftet koster 3/4 af den entreprise han havde lavet, og vi kan ikke komme videre fÞr han bruger Max 10 min på at sende det til sin forsikring, hvilket han ikke vil.
Det eneste tidspunkt han er til at komme i kontakt med, er når han tror der er nogen, der har et nyt projekt til ham.
Vi har nu fået advokat ind over, men han har ikke betalt vores 1/3 tilbage, og tÊnker klart det ender i retten.

Ved sÞgning på viser det sig også, at dette er ikke et enestående tilfÊlde.
Og de har bare postadresse på Strandvejen ikke kontor, og hvis du skal have mÞde med ham, booker han et mÞdelokale i Nordhavnen.
Så holder jer langt vÊk, medmindre I vil risikere at komme i samme situation.

Opdatering efter TreeB’s svar.
Jeg blev kontaktet få timer efter denne anmeldelse af Rikki fra TreeB hvor han forsÞgte at true mig, hvis jeg ikke fjernede min andmedelse, hvilket ikke stemmer overens med de opsÞgende på en lÞsning pÊne ord, der er skrevet nedenfor.
Han fik dog efter 5 dage meldt det til sin forsikring.
Det vidste sig så at TreeB ikke havde nogen ansvarsforsikring for den var ikke betalt, og den er lovpligtig, hvilket han selv ikke mener er noget problem, for han kan jo bare lave en ny🙄
Det firma han sendte ud for at tage vores tag af, er er havefirma.
Han mener det kan lÞses af dialogensvej, og tro det er forsÞgt.
Vi bor i en plastik pose siden midt December, hele huset er sat til i stilladser, vi kan ikke bruge vore terrasser eller terrassedÞren, skal ud og låne rigtig mange ekstra penge for at komme i mål, og Rikki sidder og gemmer sig bag telefon, så man ikke har mulighed for at komme direkte i kontakt med ham.
Så ja, vi kan også kun se muligheden i at gå rettens vej, så må han jo vise sin vilje til at få lÞst dette der, han kunne starte med at tilbagebetale vores startbelÞb.

2025幎4月24日

KÊre Tina

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din meget grundige oplevelse – vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft sÃ¥ mange udfordringer og frustrationer i forlÞbet med os.

Vi vil gerne starte med at give en uforbeholden beklagelse for, at du har stÃ¥et i denne situation, og at vi ikke har levet op til dine forventninger – hverken i forhold til selve arbejdet, kommunikationen undervejs eller den opfÞlgning, du med rette kunne forvente. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have.

Vi tager dine kommentarer meget seriÞst – isÊr omkring sikkerheden pÃ¥ pladsen, asbesthÃ¥ndtering og den skade, som du har beskrevet, at det har medfÞrt. Vi forstÃ¥r fuldt ud, hvor frustrerende og belastende det mÃ¥ vÊre, sÊrligt nÃ¥r det handler om jeres hjem og noget, I lige har sat i stand.

Vi vil meget gerne i direkte dialog for at fÃ¥ afklaret alle detaljer og finde en lÞsning, der kan rette op pÃ¥ det skete, og vi Þnsker selvfÞlgelig at medvirke til, at sagen bliver behandlet korrekt – ogsÃ¥ over for forsikringen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte pÃ¥ e-mail, sÃ¥ vi kan fÃ¥ talt det hele grundigt igennem.

Endnu en gang vil vi gerne undskylde for de gener, du har oplevet – og tak fordi du gÞr os opmÊrksom pÃ¥ det. Vi hÃ¥ber, at vi sammen kan finde en vej videre.

Venlige hilsner

Failure to execute

Original review rewritten since the owner of Tree B didn't want to be named:

While the owner of Tree B was pleasant and accommodating at the beginning of the project to build us a garage, things started turning sour when his sub-contractor walked away from the project claiming non-payment.

After months of empty promises to restart the project where nobody would turn up at agreed times, the owner cancelled our contract claiming cash flow issues. While we had paid an upfront deposit, as per the agreement, we have no evidence of a garage and the company is not responding to our correspondence to refund the money of approximately DKK 75.000.

2025幎4月1日

Firmaet holder ikke aftaler

Firmaet holder ikke aftaler: håndvÊrkere kommer ikke som aftalt, der bliver ikke ringet tilbage som lovet, tidsplaner bliver ikke overholdt. Byggeaffald smidt i en kÊlderskakt.
Firmaet er inkompetent: Laver projektplaner som ikke er realistiske. UdfÞrer arbejde forkert: f.eks fuldspartler man fÞr en elektriker har rillet i vÊggen til el-ledninger. Beder mig om at overfÞre 5000 kr på mobilepay til en af firmaets underleverandÞrer, som ellers ikke vil starte arbejdet.
Firmaet tilbageholder penge: Der er betalt et aconto belÞb på ca. 30.000 kr. Der er udfÞrt arbejde for maksimalt 15.000 kr. (gulvafhÞvling og fuldspartling) da jeg var nÞdt til at stoppe arbejdet pga manglende overholdelse af tidsplan og aftaler. De resterende 15000 kr. nÊgter firmaet at tilbagebetale.

2025幎2月27日

KÊre Michael Pedersen

Vi har d.d. sendt dig en mail med fÞlgende indhold.

Se venligst mail af d.d. herunder;

"Hej Michael

Hermed fremsendes opgÞrelse som lovet ved telefonisk samtale, g.d.

Som det fremgår af opgÞrelsen, er omkostningerne belÞbet sig til 36.404,05 kr.

I den forbindelse forbeholder vi os retten til, at fremsende en faktura for at dÊkke de resterende omkostninger, udover de allerede betalte 30.000 kr. inkl. moms.

Såfremt du er uenig med os heri, står det naturligvis frit for at rette henvendelse til byggeriets ankenÊvn, som nok anses at vÊre en bedre lÞsning for parterne, isÊr med tanke på de fÊrden og omgang på diverse medier.

Alt andet lige, Þnskes du held og lykke med det videre forlÞb i projektet."

Mvh

Tree B ApS

Tree B. Nul trovÊrdighed.

Tree B gav et fint tilbud i forhold til andre bud på opgaven.

Derefter var de reelt umulige at komme i dialog med i flere uger. Da vi endelig kom i dialog igen viste det sig at der var flere elementer, der ikke var med i deres tilbud. Som de Þvrige tilbuds givere havde med.

Disse Êndringer hÊvede prisen 30%.
Nu var de ikke lÊngere de billigste.

Nu gik der igen uger hvor vi ikke kan komme i dialog. Når der endelig var svar var Mail korrespondance prÊget af arrogance og faktisk uforskammet. Her burde vi have droppet den videre dialog, men nu var vi så langt med dem.

Ikke mindst da vi er klar til at gå i gang, tiltrods for at vi faktisk allerede var trÊt af dem - hÊvede de prisen en gang til - uden at der var Êndringer - denne gang med 50%. De kaldte det en regne fejl.

50% stigning,efter accept af tilbud, er ikke en regnefejl - det er enten frÊkt, arrogant og utrovÊrdigt
. Eller blot inkompetent.

Vi valgte i stedet HTH til opgaven. Samme pris. HÞj gennemsigtighed. Venlig betjening.

2025幎2月5日

KÊre Claus,

Vi er naturligvis kede af, at du måtte have fat i en kedelig oplevelse af situationen.

I nÊrvÊrende svar, vil vi undlade at kommentere, på dine ondsindede verbaler udtalelser og i stedet forholde os til det faglige og det savlige i forlÞbet.

Som entreprenÞr er vi forpligtet, at belyse kunderne i tilfÊlde af, at der sker fejl i vores tilbudsgivning, hvilket sker i dette tilfÊlde, fÞr kontrakten bliver indgået.

Tree B ApS har til enhver tid handlet i god tro, hvorfor du og din hustru blev inviteret ind på vores kontor, af gennemgang af jeres projekt, netop med henblik på, at afstemme forventninger til projektet.

Med afsÊt i dette, har vi på intet tidspunkt haft nogle intentioner, om at spilde hverken jeres tid, eller for den sags skyld, vores tid.

Vi har blot valgt, at informere Jer, i fuld åbenhed, således at der ikke skulle ske nogle misforståelser, i et eventuelt videre forlÞb.

At vi d.d. bliver mÞdt med, en sådan reaktion, overrasker os mildest talt, isÊr fordi dialoggen, under hele forlÞbet har vÊret meget positivt.

Slutteligt, Þnskes I alt mulig held og lykke med det videre forlÞb i jeres projekt.

Med venlig hilsen,

Tak til Rikki og Tree B ApS for en god oplevelse

Tak til Rikki og Tree B ApS. De håndterede vores projekt som totalentreprenÞr, og alt gik glat. God kommunikation, professionelle håndvÊrkere, og resultatet blev lige, som vi havde håbet. Kan klart anbefales, hvis du vil have et firma, der tager ansvar fra start til slut

2024幎11月5日
自発的なレビュヌ

KrÊver forudbetaling og sender regninger inden aftalen er indgået

Jeg skulle have lavet en mindre renovering på mit hus og fik Rikki til at se på opgaven. Meget flink og imÞdekommende og kom med masser af gode forslag og input, endda flere ting som jeg ikke selv havde tÊnkt på. Så intet dårligt sagt om ham som person, han virkede også til at have masser af erfaring og ekspertise på området.
Vi bliver enige om at han udarbejder et tilbud, som jeg takker ja til og herfra bliver processen lidt underlig. Samme dag som tilbuddet accepteres, sender firmaet også en faktura for forudbetaling, dette på trods af at betalingsaftale og entreprisekontrakt slet ikke er indgået endnu. Intet arbejde er endnu udfÞrt eller endda startet. Ydermere rykker Tree B's bogholderi adskillige gange for betaling af fakturaen, selvom entreprisekontrakten slet ikke er underskrevet.
Jeg valgte ikke at forudbetale og bad om at betalingen faldt efter udfÞrt arbejde, hvorefter de sagde nej tak.

2024幎11月12日

Tree B ApS からの回答

Tak for din feedback og de pÊne ord om Rikki. Vi er glade for, at du vÊrdsatte hans ekspertise og forslag til dit projekt.

Vi beklager, hvis der har vÊret forvirring omkring vores betalingsbetingelser. Hos Tree B er det vores standardpolitik at opkrÊve 30% af tilbudsbelÞbet ved accept af tilbuddet. Herefter fÞlger lÞbende betaling i forhold til udfÞrt arbejde samt bestilling af yderligere materialer. Vi sender altid en standardmail, der forklarer denne proces, sammen med en AB Forbruger-kontrakt, når vi modtager accept på et tilbud via mail. Dette hjÊlper os med at planlÊgge og sikre en effektiv opstart af projektet.

Vi forstår, at vores procedure måske ikke blev kommunikeret tydeligt nok i dit tilfÊlde, og vi undskylder for den oplevelse. Vi vÊrdsÊtter din feedback og vil bruge den til at forbedre vores kommunikation fremadrettet.

MvH Tree B ApS