Trekantens Bartender レビュヌ

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟
  2. カクテル バヌ

圓該䌁業による蚘述

Lej bartender på timebasis. Eller lad os hjÊlpe dig med en all-inklusive bestående af bartender, is, glas, spiritus, etc. Hos os ligger den gode service i detaljen og vores fleksibilitet. Book os desuden til jeres eget cocktailkursus eller ginsmagning enten hos os eller hjemme hos dig selv.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Kan kun give Chris og hans Team en

Kan kun give Chris og hans Team en kÊmpe anbefaling med her fra.
Chris er super hurtig til at svare på alle de spÞrgsmål jeg måtte have, og der var mange, fÞlte aldrig han blev trÊt af dem mange mails med spÞrgsmålog opringninger.
Han er meget behjÊlpelig med hvad de kan medbring og hvad du evt. selv vil stå for, der en ikke den kombination der ikke kan lad sig gÞre.

Vi fik en bartender der lavede de lÊkreste drinks og cocktails, og kunne uden problemer gå ud over drinks kortet og blande efter folks Þnsker.
Han havde meget fornemmelse for hvem der lige skulle have en lille rÞver historien med de ventede og der kunne tåle lidt gas. Det gav en virkelig god oplevelse.
Det er absolute ikke sidste gang vi kommer til at bruge trekantens bartender.

2024幎5月25日

Fantastiske drinks!

Jeg har nu haft booket dem 2 gange med drinks, og de har vÊret et kÊmpe hit begge gange. FÞrste gang serverede de alkohol frie drinks til firmaarrangement og anden gang almindelige drinks til havefest. De har vÊret det helt store samtaleemne for vores fest, og skabte en hel fantastisk stemning! Tak Chris!

2024幎5月25日
自発的なレビュヌ

TÞv ikke med at booke Chris til et arrangement

Vi havde besÞg af Chris til en polterabend i Vejle. Jeg har kun stor ros og kan på det kraftigste anbefale ham! Chris var både fleksibel (ventede i bilen til vi havde spist fÊrdigt, da vi var kommet bagud i programmet), leverede et program lige efter bogen og var det mest behagelige menneske, som man kan mÞde på sin vej. TÞv ikke med at booke Chris :-)

2024幎3月31日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse til min venindes polterabend. Der var bare styr pÃ¥ det hele, flot opdÊkning og sprut i lange baner. Vildt god energi og en god balance mellem vejledning og sjov/spas. Kan virkelig anbefale dette - god service til en billig pris. 🎉

自発的なレビュヌ

En stor anbefaling herfra.

En stor anbefaling herfra.
Jeg var til poltherabend, hvor Chris kom og guidede os i at lave de lÊkreste cocktails. Chris var smilende og meget tålmodig med os fulde damer.

Super godt arrangement

Super god service! De rykkede ud, da vi havde allermest brug for dem. Det var et fantastisk arrangement, hvor vi blev instrueret godt i de forskellige drinks. Der var gode råvarer og hjÊlpemidler. Vi fik en tilpas tid imellem drinksene, så der var god tid til snak og sjov. En sÞd og venlig vÊrt!

Skuffet

DesvÊrre ikke den bedst oplevelse, vi blev ikke taget i mode der vi kom ind af dÞren, der var ikke styr på hvor mange vi kom så hun skulle ryk rundt med bord.
Hun var en sÞd pige men havde ikke styr på gin lÊst op fra nogen sider hun havde liggende, det gÞr bar at oplevelsen er knap så spÊndende, tapas var fint men vi var i tvivl om brÞdet var ristet eller for gammelt .

2023幎4月29日

Super oplevelse!

Virkelig god service hele vejen igennem og god pris. Der var ikke en finger at sÊtte på noget. Vi var meget tilfredse og vil helt sikkert bruge dem igen :-)

2023幎3月16日
自発的なレビュヌ

Super service, super pris, varmeste anfebalinger

Vi har benyttet Chris og hans team til vores bryllup den 3. september 2022. Alle aftaler blev overholdt og da vi ikke drak så meget i baren, blev der skåret noget af prisen fra Chris' side.

Vi benyttede desuden Chris til tjenerudlejningen også, hvor de stillede med seks mand, som klarede alt - det fungerede til perfektion - og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Chris og hans team.

Vi troede det var lÞgn, da prisen er ca. halvdelen af KÞbenhavner-priserne, men betalingen skulle fÞrst ske efter brylluppet, så vi tog chancen - og vi blev ikke skuffet.

Service er i top, pris er i top, cocktails var lÊkre - og det skal nÊvnes, at Chris selv havde stået og kogt sirupper og medbragt de rigtige glas (ikke sådan nogle kedelige plastikglas), men rigitge martini glas, osv. og der blev tryllet i den grad fra hans side. Selvom vi havde aftalt et begrÊnset antal cocktails, kunne Chris lave alt hvad vi bestilte. ALT.

Dertil kommer, at de rydede op hele natten efter dem selv og middagen.

Jeg vil ikke tÞve med at bruge Chris og hans team igen.

Jep og Miyuki

Kunne jeg give 6 stjerner, havde de fået det!

2022幎9月6日

Bedste drinks til fest

Chris er altid 100% til sted og gÞr alt for du får den bedste fest.

Vil på det varmeste anbefale at bruge dem til alle slags fest store som små, deres drinks sidder lige i skabet og pris er super da drinks laves fra bunden med kvalitet ;)

Kan ikke på nogen måde sige nok godt om dem så skal du have drinks eller tjener så kontakt Chris det vil du ikke fortryde

2019幎10月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。