Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. KÞbte kaffesirup og det var i god emballage så absolut 5 stjerner herfra.
Her kan du kÞbe isterninger til din fest.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Lavede en bestilling d. 15/9, men har stadig ikke modtaget noget.
Har skrevet og ringet til firmaet og fik afvide at varen var sendt onsdag d. 17/9, men har stadig ikke modtaget noget en uge efter, og de er nu stoppet med at tage telefonen eller svare tilbage.
Vil ikke anbefale at kÞbe noget her.
Kold og kedelig pizza. Var fÊrdig langt fÞr end det bestilte. Ikke 125 kr vÊrd.
Sublim service
Virkelig et helt fantastisk hÞjt service niveau! Tusind tak for hjÊlpen og den meget gode oplevelse med dig/jer âïž
Kan kun anbefales!
Trekantens Is har leveret en fantastisk service.
I vil blive anbefalet ved alle jeg kender.
Endnu engang
Tak for god service
Else
Yderligere til tidligere anmeldelse.
Det skal her nÊvnes at ejer efter en sms fra mig ringede og refunderede mit tilgodehavende. Tak for det
Vi bestilte bitters lige inden jul og oplevede hurtig service og levering :)
Mehrzad Burger Moadeli ogsÃ¥ bare kaldt for burger er en aktÞr i det kriminelle miljÞ i Aarhus/Ãstjylland! Hans moralske kompas er sat helt ud af kurs og derfor har han i tidens lÞb anskaffet sig rigtig mange fjender! Pga det er der desvÊrre ofte hÊrvÊrk og ridsede og punkterede biler som skyldes repressalier af dem han har udestÃ¥ende med! Det var ogsÃ¥ pga ham at der var skyderier og knivstikkerier under RosenhÞj RundhÞj konflikten, hvor flere unge mÊnd blev hÃ¥rdt sÃ¥ret! Derfor vil jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale trekanten som familie sted! Stedet er nÊrmere en rockerborg forklÊdt som is butik-spisested! Hans sleske vÊsen og nÊrmest krybende/kravlende jamrende mÃ¥de at vÊre pÃ¥ er et skalkeskjul for hans ludomani og bedrageriske sind! Han er dÃ¥rlig betaler, derfor lÃ¥n aldrig den mand penge eller pÃ¥ nogen som helt mÃ¥de indgÃ¥ et samarbejde med ham! Et godt rÃ¥d! Hold jer vÊk!
Super god service! Rigtig godt produkt! Helt klart anbefalelsesvÊrdigt!
Jeg bestilte is kun med en dags varsel men stadigvÊk fik jeg afleveret som aftalt og det tidligere en jeg forventede. Resterne af isen holder nu på mere en andet dÞgn.
Det fungerede bare! Fik leveret 25 kg is i flamingotÞnde. Alt kÞrte efter planen. FlamingotÞnden holder overraskende godt pÃ¥ âkuldenâ En anden gang tÞr vi godt bestille til levering dagen fÞr festen
I anledning af en komfirmation havde jeg bestilt et par tÞnder is hos dem, dette havde jeg gjort ca 1 måned fÞr tid og havde modtaget en bekrÊftelse på min ordre
Datoen oprandt og isterninger blev leveret som de skulle. Grundet trafik ville de blive lidt forsinkede, dette ringede og informerede chauffÞren om, super service.
Flamingo-tÞnderne holder virkelig godt på kulden, også efter de er åbnet, vi havde stadig lidt isteninger tilbage på 4.dagen efter levering.
Kunne godt Þnske en opfÞlgende mail nogle få dage fÞr levering af is, i hvert fald når man bestiller i rigtig god tid i forvejen
0 anmeldelser? Det må der laves om på.
Mangler en bestemt Gin (som jeg ikke kunne finde på fyn) men det var ikke noget problem Chris skulle da alligevel til Fyn og tog den gerne med. Super god service og rigtig lÊkkert udvalg.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã