åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Trenddo finder du et håndplukket udvalg af mÞbler, lamper og boligtilbehÞr i nordisk design. Vi brÊnder for at skabe smukke og funktionelle hjem med produkter, der kombinerer kvalitet, Êstetik og holdbarhed. Som dansk webshop går vi op i god service, tryg handel og hurtig levering. Vi hjÊlper gerne med rådgivning om indretning, materialer og valg af produkter, så du får prÊcis det udtryk, du Þnsker i dit hjem.
GÃ¥seagervej 10A, 8250, EgÃ¥, ãã³ããŒã¯
- info@trenddo.dk
- trenddo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
SkÞn personlig betjening
SkÞn personlig betjening. Fik lige prÊcis det jeg sÞgte og fik det ovenikÞbet leveret lige til dÞren. Super service 5 stjerner âïž

Trenddo ããã®åç
Super god og hurtig service ððð

Trenddo ããã®åç
Fandt min vare billigt her og bestilteâŠ
Fandt min vare billigt her og bestilte den tirsdag og kunne hente den nÊste dag i min pakke shop

Fantastisk og hurtig service
Jeg bestilte en FROST skoreol som desvÊrre var for bred til min entré
Efter en kort korrespondence med Mikkel så fik jeg tilsendt en returlabel uden beregning og kunne sende skoreolen retur og fik hurtigt pengene tilbage på min konto
Fantastisk service og venlighed - og bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer :)!

Rigtig god oplevelse
Bestilte et spejl og fik leveret det dagen efter.
Hurtig levering og super service
Alt var som det skulle vÊre.