Nie zamawiaj z tej strony
Nigdy wczeÅniej nie spotkaÅam siÄ z takim traktowaniem klienta. Zaczynajac od tego ÅŒe na swoje zamówienie czekaÅam prawie miesiÄ c, gdzie na stronie informujÄ o czymÅ innym i gdybym nie zapytaÅa co dzieje siÄ z mojÄ przesyÅkÄ to do teraz bym nie wiedziaÅa co siÄ z niÄ dzieje bo oni mieli jakÄ Å zmianÄ magazynu. Kolejna kwestia to niezgodnoÅÄ towaru z opisem, gdzie reklamujÄ super jakoÅciowÄ odzieÅŒ sportowÄ , a przychodzi jedno wielkie rozczarowanie wszystkim poczÄ wszy od kroju, a koÅczÄ c na materiale. PomijajÄ c juÅŒ kwestiÄ ÅŒadnego kontaktu bo z ÅŒywym czÅowiekiem nie da siÄ poÅÄ czyÄ telefonicznie, a na maila odpisuje bot to chcÄ c zwróciÄ towar i tak siÄ to nie uda. PrzesyÅka na wÅasny koszt, okay nie ma problemu, ale UWAGA do Chin i teraz zaczyna siÄ najlepsze bo pÅacisz prawie 200 zÅ za przesyÅkÄ i kiedy paczka jest juÅŒ w Chinach to z nimi nie ma kontaktu i przez to urzÄ d celny zutylizuje twojÄ paczkÄ, albo odeÅle na Twój koszt z powrotem, wiÄc finalnie wychodzisz na minusie jakieÅ 1500zÅ. Tak bardzo NIE polecam tego sprzedawcy.