Nette webshop met prima navigatie. Product werd snel geleverd. Product zelf is ook heel fijn, mooie prijs kwaliteitverhouding.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... ãã£ãšèŠã
Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven word... ãã£ãšèŠã
Bij deze telefoon hoes zit er een portemonneetje aan de buitenkant ideaal. Want bij de vorige aan de binnenkant als je er geld in hebt zitten . Ging het hoesje niet mooi dicht. Er zit ruimte voor pasj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima eerste ervaring met Trendyhoesjes
Trendyhoesjes was de enige leverancier die het product leverde wat ik zocht.
Keurig netjes bezorgd en voldoet volledig aan de wensen.
Hoesje snel geleverd, super service
Hoesje snel geleverd! Er was wat mis mee....na een mailtje weer snel een nieuw hoesje toegestuurd gekregen. Service is écht snel en top!
Uitstekende behandeling bij het retourproces
Ze stuurden vlot het bestelde artikel. Door mijn fout moest ik het retour zenden. Hier hebben ze heel vriendelijk en adequaat op gereageerd. Omdat ik op vakantie was kon ik dit niet binnen het termijn afhandelen. Daar hebben we samen toen ook een goede oplossing voor gevonden. Fijn dat ze geen retourkosten rekenden.
Snelle en nette afhandeling
Snelle en nette afhandeling. En daarbij een leuk en apart hoesje.
Zeer tevreden
Het telefoonhoesje dat ik besteld had, heeft een goede prijs en werd snel geleverd. De kleur komt overeen met de kleur op de site. De kwaliteit van het hoesje is goed en stevig. De volgende keer koop ik weer bij deze site.
Snelle service
Snelle service. Goede kwaliteit telefoonhoesje.
Ik kreeg het snel en het product bevaltâŠ
Ik kreeg het snel en het product bevalt heeeeel goed.
Snelle leverig en mooi hoesje voreen betaalbare prijs
Mooi hoesje voor betaalbae prijs. Snelle levering
Snelle levering. Product klopt met de afbeelding.
Product mooi en wat ik wilde
Product mooi en wat ik wilde. Echter al stuk na 3 week. Snelle reactie op mijn mail en binnen dag nieuw hoesje. Hopelijk blijft deze heel.
Besteld en snel geleverd en niet teâŠ
Besteld en snel geleverd en niet te duur natuurlijk ð
Zeer snelle levering en de kwaliteitâŠ
Zeer snelle levering en de kwaliteit van het hoesje is heel goed. Drukknoopjes hiervan zijn goed! Goede service ook!
Vrijdag hoesje voor iPhone 12 met koordâŠ
Vrijdag hoesje voor iPhone 12 met koord besteld. Zaterdag al in huis.
Prima kwaliteit, ben tevreden.
Snelle service!!!
Ik had mijn bestelling anders voorgesteld, het omwisselen naar een ander hoesje ging heel snel en makkelijk. Bedankt voor de goede service!!
Mooi hoesje. Past perfect.
Mooi op tijd geleverd. Mooi hoesje. Past perfect.
Goede en correcte service
Kun je rustig een bestelling doen
Precies gekregen wat ik besteld ben
Snel en netjes geleverd
Safety screen Oppo a57s
Ik heb een safety screen besteld kwam snel alleen zat er al een vlek op die ik er niet af krijg heb een mail gestuurd maar nooit bericht terug gekregen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã