En pakke som jeg havde bestilt blev desvÊrre fejlplaceret og kunne ikke nÃ¥ frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weeke... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra trierne.. megen til dÃ¥rlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . DÃ¥rlig og farlig adfÊrd bruges pÃ¥ serveren. PÃ¥ kanten t... ãã£ãšèŠã
Bestilte joggingsÊt, fortalte det til oldemor, som sÃ¥ ogsÃ¥ ville kÞbe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved bÃ¥de fÃ¥ det hurtigt og spare portoen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier pÃ¥ 27 Ã¥r. Siden vi blev fÊrdige pÃ¥ det BlÃ¥ Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid pÃ¥ Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOGâs. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. PÃ¥ vores hjemmeside sÊlger vi merchandise. Vi ses derinde :o)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det hele vÊrd
Det bedste ved det hele er at mit barnebarn blev så glad for sin gave, inde fra jer at han nÊsten var ved at grÊde.
SÃ¥ har man da valgt rigtigt.
Fantastisk serviceð
Jeg bestilte en hygge hoodie til voresâŠ
Jeg bestilte en hygge hoodie til vores sÞn d 23 april 2026. Den blev afsendt d 27 april.
Da vi modtager hoodien nogle dage efter er den desvÊrre for stor. Jeg skriver en mail til jer vedrÞrende returnering uden at I svarer. Nogle dage efter udfylder jeg en kontakt formular på jeres hjemmeside, hvor I skriver i en automatisk mail, at I vender tilbage hurtigst muligt.
Da jeg intet hÞrer fra jer vÊlger jeg at sende pakken retur som pakke, med DAO, med levering til dÞren. Denne er blevet leveret hos jer d lÞrdag d 9 maj 2026.
Nu afventer jeg at få 500kr retur som er penge, vores sÞn har brugt lang tid på et sparer op!
sent levering
ordren godkendt den 8.5. og der står ordren er på vej.
Den er endnu ikke kommet.
Samme dag bestilte jeg nogle andre ting fra andre firmaer og dem har jeg modtaget, så.... I er ikke gode, eller i bruger et forkert leveringsfirma :(

TrierGaming ããã®åç
En rigtig fin hjemmeside og nem atâŠ
En rigtig fin hjemmeside og nem at betjene.
Levering var hurtig.
Ville håbe at der kom flere ting ind på den som man kan kÞbe.
Og et ekstra plus ville vÊre et bette kort med tak fordi jeg handlede hos jer.
Min sÞn er fan
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering. Der gik kun 30 min og så var den afsendt. Leveret nÊste dag. Det har vi en dreng der var så glad for herhjemme :)
Rigtig lÊkker trÞje
Rigtig lÊkker trÞje.
Hurtigt levering. Den bragte stor glÊde. Også det vedlagte kort.
Ingen kundeservice
Vi har kÞbt to bluser fra triergaming. Da vi pakkede den ene ud, var syningen på skulderen gået op. Jeg skrev straks til kundeservice. Kontaktede dem igen dagen efter for at hÞre om den skulle retur eller de ville refundere noget. Har nu stadig intet hÞrt fra dem efter 4 dage. Det er useriÞst og synd for en lille dreng der ikke kan bruge sin trÞje.
Overholder ikke leveringstiden fra deres hjemmeside
Jeg bestilte den 7. Januar en personlig hilsen til min sÞns 6 års fÞdselsdag.
Jeg vidste godt jeg var sent ude, men pÃ¥ hjemmesiden stod der 1-5 hverdages levering, sÃ¥ jeg tog chancen og tÊnkte at hvis den ikke nÃ¥ede frem, sÃ¥ ville han fÃ¥ den dagen efter. I dag den 15. Januar har jeg stadig ikke modtaget noget. Ãv!
Jeg er sikker på at min sÞn bliver glad for hilsenen alligevel, men måske I skal Êndre info på jeres hjemmeside.
ikke bruge penge på mecraft
ikke bruge penge pÃ¥ mecraft. vi skulle betale 699- kroner to gange og de lukket servern uden at sige noget. jeg synes det er dÃ¥rlig stilð¡ð¡. og svar ikke pÃ¥ ens spÞrgsmÃ¥l
Jeg kan varmt anbefale TrierGaming.dk
Jeg mÃ¥ bare sige at jeg er yderst tilfreds med den service jeg har modtaget fra TrierGaming Og Mikkel og Emil's show som min sÞn elskede, min vare er lidt forsinket sÃ¥ jeg skrev en mail til dem og fik med det samme et uddybende og meget pÊnt svar. PrÊcis som jeg havde forstillet mig. Tak for det. Og tak for jerðªðð
Venlig hilsen Kasper (Anton's Far)
Bestilte 2 bamser D2/12 har intetâŠ
Bestilte 2 bamser D2/12 har intet modtaget og prÞvet at kontakte dem på mail, Messenger og Instagram men ingen respons.
Lover hurtig levering men kan tydeligvis ikke holde dette, så tÊnker sÞnnen kommer til at blive skuffet da hans hÞjeste Þnske var bamser af disse to som han ser hver eneste dag.

TrierGaming ããã®åç
Super fin varer
Super fin varer, og hurtig levering 5â Herfra og bestiller gerne igen
Fantastisk oplevelse med Trier
Fantastisk oplevelse med Trier.
De bedste to gutter â€ïž Bedste service. De er sÃ¥ betÊnksomme at de hjalp min datter med at fÃ¥ opfyldt sit Þnske.
Tak til Mikkel og Emil for at give feedback.
De bedste anbefalinger herfra. ð
Hurtig levering og varerne lever op tilâŠ
Hurtig levering og varerne lever op til standard.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ