TrierGaming レビュヌ 463

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En pakke som jeg havde bestilt blev desvÊrre fejlplaceret og kunne ikke nÃ¥ frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... もっず芋る

Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weeke... もっず芋る

Hold jer vÊk fra trierne.. megen til dÃ¥rlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . DÃ¥rlig og farlig adfÊrd bruges pÃ¥ serveren. PÃ¥ kanten t... もっず芋る

Bestilte joggingsÊt, fortalte det til oldemor, som sÃ¥ ogsÃ¥ ville kÞbe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved bÃ¥de fÃ¥ det hurtigt og spare portoen.... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. パ゜コン アクセサリ店
  3. 若者向け衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier pÃ¥ 27 Ã¥r. Siden vi blev fÊrdige pÃ¥ det BlÃ¥ Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid pÃ¥ Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOG’s. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. PÃ¥ vores hjemmeside sÊlger vi merchandise. Vi ses derinde :o)

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

463件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 36に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Dagen efter jeg havde bestilt faldt den

Dagen efter jeg havde bestilt faldt den 100,- i pris.

2025幎11月26日

Hej Annette
Tak for din anmeldelse, som vi dog synes er lidt unfair. Det er korrekt at varen blev sat ned på Black Friday, som rigtig mange varer gÞr generelt den dag. Vi havde oven i kÞbet et banner på vores hjemmeside, da du lagde din ordre, som netop fortalte at vi holdt Black Friday, med store rabatter om fredagen.
MEN vi er da super kede af at du synes det har vÊret en dårlig oplevelse at handle hos os.
Mikkel og Emil

Misvisende annoncering og dårlig kundebehandling

Jeg har som fÞdselsdagsgave til barnebarn sammen med andet bÞrnetÞj kÞbt en Beanie til Trier Bamsen. Jeg vidste ikke hvad en Beanie var, men kunne af det viste billede på hjemmesiden se, at det var hue og sweatshirt til bamsen, dog uden bamse. Da jeg fik varerne leveret, var der kun en hue til bamsen og ingen sweatshirt.
Jeg kontaktede derfor Triergaming og anmodede om at få eftersendt den bestilte sweatshirt til bamsen, men det har de afslået, selvom billede af Beanie på deres hjemmeside viser en bamse med hue og sweatshirt.
Firmaet benytter misvisende annoncering, som vildleder os kunder. Meget utilfredsstillende.

2025幎11月28日

KÊre Lis
Vi er mildest talt forblÞffede over at få en dårlig anmeldelse, for at levere prÊcis dét, du har bestilt.
Vi har skrevet sammen flere gange idag, og hele problemet er opstået fordi du (som du selv skriver) ikke vidste hvad en beanie er. En beanie er en hue, og at den er vist sammen med en bluse på billedet, gÞr jo ikke at man så får blusen med når man bestiller huen. Det ville svare til at du skulle klage over ikke at få skjorten med i kÞbet, når du bestiller en habit, fordi modellen har en skjorte på, på billedet. Eller at du bestiller et par jeans og klager over ikke at få den bluse med som modellen har på sammen med bukserne.
Vi strÊkker os altid meget (!) langt for at give den bedste kundeservice, men nej - vi eftersender ikke produkter uden beregning, fordi en kunde ikke hvad hvad hun bestiller.
Vi er oprigtigt kede af at du fÞler at du har haft en dårlig oplevelse af at handle hos os, men denne gang synes vi Êrligt ikke det er fair at det så er vores skyld.
Vi håber dit barnebarn får en dejlig fÞdselsdag under alle omstÊndigheder.
God aften og god weekend

God dejlig service

God dejlig service. Ved en fejl kunne jeg bestille Emil bamsen .. men den var udsolgt så skrev I om i skulle sende den når den kom på lager jeg sagde ja tak ,, og har modtaget den ( og i fik kun nogle få hjem) så var heldig alligevel.. tak

2025幎9月29日

Varer bliver ikke sendt ☹☹

Jeg bestilte en videohilsen d. 18/10 - det er nu d.10/11 og jeg har stadig intet modtaget. Jeg har forgÊves kontaktet dem via mail - men der kommer intet svar. Jeg skrev derfor til sidst til dem via Instagram. Her fik jeg svar at jeg ville modtage den dagen efter. Det er nu 4 dage siden og jeg har stadig intet modtaget ☹ det er nu kun tre dage jeg skal bruge videohilsen. Jeg troede at ved at bestille d. 18/10 - nÊsten en mÃ¥ned fÞr, at jeg ville vÊre i god tid. Men jeg stÃ¥r nu kun tre dage fÞr min sÞns fÞdselsdag uden en videohilsen. Hvis jeg ikke fÃ¥r den indenfor de nÊste to dage, Þnsker jeg ordren annulleret og pengene retur - men svÊrt nÃ¥r man ikke kan kommunikere med dem ☹☹

2025幎11月10日

Har nu forsÞgt i over 2 uger at få

Har nu forsÞgt i over 2 uger at få kontakt vedrÞrende at få byttet min sÞns en gave til en anden str. henvendte mig fÞrste gang d. 25okt. jeg har simpelthen måtte skrive til dem privat på Instagram hvor den ene svare, at jeg skal sende en ny mail igen og de vil behandle det med det samme. Hvilket ikke er sket 3 dage herefter. Inden svar på e-mail. Deres svar service er under alt kritik, det er alt for svÊrt at få svar fra dem.
Valgte herefter at tage chancen at sende trÞjen retur, i håb om at det så blev byttet. Og heldigvis har jeg modtaget en ny trÞje til min sÞn her d. 21/11.

2025幎11月9日
自発的なレビュヌ

Positiv oplevelse + fantastisk kunde support

Fantastisk oplevelse ifm. kÞb.

Bestilte en trÞje til datteren som hun gerne ville have på til deres "Mega Noob" show. Var lidt sent ude ift. at beslutte sig for designet så var i tvivl om den kunne nå at ankomme.

Skrev en kort besked i; om Þnsket og bom. 24 timer efter bestilling/afsendelse lå pakken klar til afhentning .

Datteren blev glad, trÞjen blev signeret og kvalitet er i top 5/5

2025幎10月28日

Skriv en ordentlig produkt info

Blev dybt skuffet ved fÞrste kÞb "baernie" da der er billede af grÞn sweatshirt og hvid strik hat og det så kun er hatten der er bearnie få skrevet ordentlig produkt info så vi som kunde ikke fÞler os snydt

2025幎10月4日

Hej Joan
Vi er kede af din oplevelse. I vores "verden" ved alle at en beanie er en hue, ligesom man ved at et par jeans er et par bukser.
MEN vi får rettet teksten til så der ikke er tvivl om hvad man bestiller.

Elsker Trier.

Elsker Trier.
Min datter elsker Gul alt der er gul...så da jeg ser at de har en gul trier trÞje...kÞber jeg den til hendes fÞdselsdag..hun blev så glad hun elsker alle deres ting.
Og hun glÊder sig til at tage den på når hun skal hen og se dem i Aalborg på lÞrdag...
Vil bare sige at der er nok mange bÞrn med special behÞv der vil forsÊtte med at kÞbe jeres trÞje dr mÃ¥ske vil blive stÞrre end en str. M...min datter er i str.M nu og kunne godt vÊre at hvis hun blev ved med at kÞbe hvis hun bliver en str.L 🀗 og eller hendes str.S mÃ¥ jeg IKKE give vÊk eller sÊlge🫣.

2025幎9月4日

De svare bare aldrig på mail og dette

De svare bare aldrig på mail og dette er om en retur vare jeg har sendt som skal byttes til en anden str men jeg er ikke vandt til at sende pakker så har lavet en fejl men de er ikke nemme at komme i kontakt med

Mange tak for hurtig svar, det er ikke fÞrste gang jeg skriver til jer, jeg har også skrevet på den besked man kan sende til jer for en uge siden. Men tak fordi i vil hjÊlpe det er hvad jeg kalder god service. Jeg håber min sÞnnens få den rigtig bluse str og jeg betaler gerne porto for I vil sende den..

2025幎9月16日

Hej Betina
Tak for din anmeldelse, men vi synes det er lidt hård kost. Du har skrevet til os idag kl. 14.17 at du har sendt pakken forkert og vil have os til at hente den for dig i en pakkeshop.
Vi forsÞger altid at svare på mails så hurtigt som muligt men i denne tid, hvor vi lige har haft premiere på vores LIVE tour i weekenden, og når der er travlt med forskellige ting KAN der godt gå et par dage fÞr vi svarer. At vi så også skal hente din pakke gÞr vi gerne for at yde en ekstra service.
HÃ¥ber at vi ender med at have ydet en samlet service du finder tilfredsstillende.
Ha' en dejlig aften.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。