En pakke som jeg havde bestilt blev desvÊrre fejlplaceret og kunne ikke nÃ¥ frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... ãã£ãšèŠã
Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nÃ¥ og vÊre her inden weeke... ãã£ãšèŠã
Hold jer vÊk fra trierne.. megen til dÃ¥rlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . DÃ¥rlig og farlig adfÊrd bruges pÃ¥ serveren. PÃ¥ kanten t... ãã£ãšèŠã
Bestilte joggingsÊt, fortalte det til oldemor, som sÃ¥ ogsÃ¥ ville kÞbe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved bÃ¥de fÃ¥ det hurtigt og spare portoen.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier pÃ¥ 27 Ã¥r. Siden vi blev fÊrdige pÃ¥ det BlÃ¥ Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid pÃ¥ Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOGâs. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. PÃ¥ vores hjemmeside sÊlger vi merchandise. Vi ses derinde :o)
BrobÞlvej 8B, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- info@triergaming.dk
- triergaming.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 36ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
En god og hurtig service
En god og hurtig service. Har aldrig haft problemer med at bestille på deres hjemmeside. Altid en god oplevelse.
Kan varmt anbefales
Bestilte en videohilsen til min datter. Emil leverede en kanon video med alt man kunne håbe i. Meget tilfreds og kan varmt anbefales!
Effektivt nemt god service
I får 4 stjerner af mig
I får 4 stjerner af mig, da varen kom efter 2 dage, med en guldmÞnt og lille hilsen i, min sÞn var ellevild, samt tÞjet er god kvalitet og bare passede ham. Samt jeres merchandise priser er fair ift. til andre youtubers, det er priser man kan vÊre med på stadigvÊk. Ingen klager herfra, godt arbejde til jer begge.
Meget god oplevelse
Det jeg kÞbte virker til at vÊre i godâŠ
Det jeg kÞbte virker til at vÊre i god kvalitet (hyggehoodie) min sÞn blev så glad for at der var en trier mÞnt med og hilsen fra triergaming. Dog var leveringen lidt lang, bestille det torsdag og kunne hente pakken onsdag.
DÃ¥rlig service/ reklamation
Min dreng pÃ¥ 7 kÞbte en Trier lampe og da den kom var der en fejl i akrylpladen og vi har skrevet til dem over flere omgange men man hÞrer aldrig fra dem af. JEG VIL ALDRIG ANBEFALE OG KÃBE NOGET VED JER.
Du er simpelthen en krejler
Du er simpelthen en krejler. Min nevÞ kÞbte i starten af oktober merchandise, hvor han var âheldigâ at vinde en en bowling tur med hans store idol. Vi har prÞvet at kontakte ham mange gange - ofte uden at fÃ¥ svar. Der bliver lovet at inden efterÃ¥rsferien, inden jul, inden vinterferien, men der er fortsat ingen bowling tur. Ãv at skulle forklare en 7 Ã¥rig, at han store idol er en svindler der snyder bÞrn. Jeg hÃ¥ber snart at de bÞrn fÃ¥r den tur, som du har lovet dem.
Manglende respons
Har sendt en vare retur og endnu ikke fået mine penge tilbage.
Der svares hverken via kontaktformular på hjemmeside og der responderes ikke på fremsendte mails.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg får svar fra dem og om jeg får mine penge retur.
Manden der godt kan lidt at snyde smÃ¥âŠ
Manden der godt kan lidt at snyde små bÞrn for en bowling tur som er vundet i en konkurrence efter kÞb af hans merchandise i oktober. Manden er ikke til at komme i kontakt med efter han har fået hans penge for hans varer. Under alt kritik at snyde små bÞrn der ser op til ham. Jeg vil anbefale alle til ikke at kÞbe hans varer.
Ingen svar fra jer
Ingen svar fra jer. Nu har jeg af to omgange (Jan 23 og igen nu januar 24) forsÞgt at komme igennem til jer pga defekt vare. Ingen af gangene har jeg fÃ¥et tilbagemelding. Det er under alt kritik. Hvordan kan man kÞre en hjemmeside, sende noget der er defekt og sÃ¥ bare ignorere reklamations henvendelsen. Jeg kÞber absolut ikke her igen. Ãrgerligt, for min sÞn er stor fan.
ForsÞger at komme igennem med enâŠ
ForsÞger at komme igennem med en reklamation, men efter 3 x mail, udfyldt formular samt 3 beskeder via Messenger er der stadig intet svar. Ingen telefonnummer at benytte. Måske i vil lÞfte niveauet?
Synes der var en smule langâŠ
Synes der var en smule lang leveringstid. Blusen var til mit barnebarn og han glÊdede sig â€ïž. Men sÃ¥ var der sÞrme en hilsen med og den gjorde lykke sÃ¥ vi bestiller igen.
Hurtig levering, Go service
Hurtig levering, god kvalitet pÃ¥ deres merch og ja min sÞn blev mega glad for de gode gaverððð»
Hurtig og nem bestilling og megetâŠ
Hurtig og nem bestilling og meget hurtig levering
Sådan skal det bare gÞres.. :-)