Bestelde via Bol.com een tafelmodel vrieskast. Er werd vervolgens een koelkast geleverd. Na bijna een week opgehaald door DHL en de volgende dag werd de retour gehaalde koelkast opnieuw door DHL g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Makkelijk om een afspraak te maken voor levering van het product! De chauffeur wilde het pakket mijn huis indragen om het op de juiste plek te zetten, dat vind ik nog eens service!
企業が回答しました
Het was voor het eerst dat ik bij Triple J Online een product heb besteld, een koelvriescombinatie. Eerst had ik contact via WhatsApp, waarbij snel en accuraat werd gereageerd. Daarna de bestelling ge... もっと見る
企業が回答しました
Prachtige ruime vriezer, een taartstolp kan er met gemak in, vriest goed en ik heb nog ruimte voor broden !! Top apparaat. Goede bezorging en nette afhandeling.
企業情報
当該企業による記述
Triple J Online (triplejonline.nl) is dé webshop voor voordelig witgoed, huishoudelijke apparaten, tv's en monitoren: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies en meer. Nieuw én Outlet, A-merken, snelle bezorging in Nederland en België en persoonlijke klantenservice. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.
連絡先
ネガティブなレビューの 78%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle en goede klantenservice.
Koelkast geleverd ipv vrieskast
Bestelde via Bol.com een tafelmodel vrieskast.
Er werd vervolgens een koelkast geleverd. Na bijna een week opgehaald door DHL en de volgende dag werd de retour gehaalde koelkast opnieuw door DHL geleverd. Gelukkig thuis en gelijk retour melding bij bezorger.
En tenslotte kreeg ik van triplejonline.nl de melding dat de vrieskast niet meer leverbaar was!
Heel boos!
snelle levering en vriendelijke mensen…
snelle levering en vriendelijke mensen om mee om te gaan

Zo kan het ook !!

Triple J Online からの回答
Zeer slechte ervaring met deze webshop
Zeer slechte ervaring met deze webshop. Ik raad iedereen af om hier te bestellen! Er worden artikelen verkocht die sterk op namaak lijken. Na het retourneren van de bestelling is het bovendien erg moeilijk om je geld terug te krijgen. Mijn ervaring is zeer teleurstellend. Denk goed na voordat je hier iets bestelt en wees extra voorzichtig. Ik ben vergeten te vermelden dat ik het geld na de retourzending ook niet heb teruggekregen. Zijn dit de praktijken die in jullie winkel worden gehanteerd?

Prachtige ruime vriezer

Kansloos bedrijf
Kansloos bedrijf, reageert nooit. Er werd betaald voor een ovenset met kookplaat, maar er wordt niet geleverd nog geantwoord. Wat leuk om een juridische procedure op te starten....

Soms loopt het anders
Ik lees zelf reviews vooral om te kijken hoe een bedrijf omgaat met situaties waarin iets anders loopt dan gepland. Bij mijn bestelling van een koel/vriescombinatie liep de levering anders dan bedoeld en bleek er bij aflevering meer schade te zijn dan vooraf bekend.
Het contact met TripleJ was vanaf het begin prettig. Voor de bestelling had ik al goed en netjes contact via WhatsApp en ook na de levering werd ik telefonisch vriendelijk en vlot geholpen.
Er werd goed meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk heb ik een nieuwe deur, een nieuw handvat en een nieuw scharnier ontvangen. Dit werd allemaal erg snel geleverd en doordat ik had aangegeven de onderdelen zelf te kunnen vervangen, was het probleem snel opgelost. Daarnaast werd er nog 5% korting gegeven.
Binnen een paar dagen had ik alles binnen en inmiddels is de koelkast weer helemaal perfect.
Juist omdat niet iedere bestelling altijd probleemloos verloopt, vind ik het belangrijk om ook te benoemen hoe een bedrijf met een probleem omgaat. En daar ben ik in dit geval echt positief over. De communicatie was prettig, er werd snel gehandeld en er werd een nette oplossing geboden.
Kortom: ondanks dat de levering anders liep dan gepland, ben ik zeer tevreden over de manier waarop TripleJ dit heeft opgepakt. Een positieve ervaring en wat mij betreft een aanrader!

Triple J Online からの回答
Super bedrijf heel snel geleverd en de bestelling ging heel soepel
Super snel geleverd nette bezorgers
Het product was goed verpakt en ziet er super goed uit
Als ik nog iets in de keuken nodig heb bestel ik zeker bij hun
Ik vind het een top bedrijf

Triple J Online からの回答
Een kleine goedkope koelkast in de…
Een kleine goedkope koelkast in de schade gekocht, meer was niet nodig en hij voldoet perfect volgens verwachting.

Triple J Online からの回答
Er wordt snel gereageerd op vragen en…
Er wordt snel gereageerd op vragen en wordt snel gehandeld.
Echt een aanrader!

Top service
Top service. Reageren ook zeer snel als je een vraag hebt. Heel vriendelijk

Triple J Online からの回答
Het bestellen was erg makkelijk en de…
Het bestellen was erg makkelijk en de heren die de wasmachine kwamen afleveren gingen zorhvuldig te werk bij het tillen van de wasmachine naar de eerste etage, en het meenemen van de oude wasmachine. Al en al puik werk afgeleverd, Ik raad het een ieder aan.

Triple J Online からの回答
Dit was de eerste keer dat we bestelde…
Dit was de eerste keer dat we bestelde bij triple j online, en zeker en vast niet de laatste keer, men is hier zeer vriendelijk en bij problemen denken ze actief mee naar een oplossing ik wou enkel dat meerdere winkels dit deden.

Slecht bedrijf!
Ik had een droger besteld met wat schade, wel nieuw. Na levering deed die niks, hij ging niet aan! Ik wilde hem retour zenden en m'n geld terug. Ik vond de klanten service helemaal niet zo vriendelijk en hun bezorg service ook niet al te best. Ik had achteraf via klarna betaling gekozen en nu kreeg ik via klarna een herinnering dat de betaling nog openstaat. Ik heb ze geappt en daar hebben ze niet op gereageerd. Ik heb toen gebeld en gemeld joh, de droger is al 10 dagen geleden opgehaald, haal dat bedrag van klarna af. Er werd heel laconiek gedaan en tot op heden is er niks geregeld. Als die terug zou zijn bij hun zouden ze dat aanpassen. 10 dagen is het al geleden! Gelukkig heb ik bewijzen want ze krijgen geen rooie cent! En ze hebben nog winst eruit getrokken ook want m'n oude droger hebben ze meegenomen en gaan ze gewoon weer verkopen! Daar hoor je ze niet over! Echt een bagger bedrijf en ik bestel hier nooit meer!! Trap er niet in mensen! Betaal liever iets meer en heb nu via keukenloods een echte nieuwe droger met goede commicatie en goede bezorging.

Topp
Topp. Mijn dochter was te laat met de deur te openen. Ik werd tweemaal gebeld en toen is hij weggegaan. Ik was net te laat met opnemen. Ik belde terug en de chaffeur is terug gekomen. Eerlijkwaar netjes hoor.

Goede service geleverd
Ze hebben de wasmachine netjes op afspraak afgeleverd. Full service pack erbij gedaan voor het makkelijke en netjes geïnstalleerd. Rotzooi en oude machine ook netjes meegenomen door de chauffeurs.

Vaatwasser
Een outlet vaatwasmachine gekocht, bewust niet gekozen voor een refurbished apparaat. Toen de vaatwasser binnen kwam was ik dolblij, er zaten wat kleine beschadigingen op maar niet noemenswaardig, totaal geen probleem want de vaatwasser moet toch worden ingebouwd. Maar toen de loodgieter probeerde de vaatwasser te installeren en dat niet lukte omdat dit toch hoogstwaarschijnlijk een refurbished machine is werd ik al minder blij. De afvoerslang was afgeknipt, er zat dus geen rubberen ring meer aan zodat de slang niet gemonteerd kon worden op het sifon. De toevoerslang kon met geen enkele mogelijkheid op de kraan gedraait worden, later bleek doordat er aan de binnenzijde van het schroefdraad een harde substantie zat, volgens de loodgieter was het Teflon o.i.d. Hij kwam dus tot de conclusie dat het apparaat al eens eerder gemonteerd is geweest. Al met al dus tot nu toe geen goede ervaring. Volgens de verkoper is dit wel degelijk een outlet apparaat en geen gebruikte omdat dit tijdens een test aangebracht kan zijn geweest, totaal onlogisch maar goed...contact gehad en er worden 2 nieuwe slangen opgestuurd dus wordt vervolgd. Hopelijk uiteindelijk een machine die wel geïnstalleerd kan worden, jammer dat ik nu 2x voor de loodgieter moet gaan betalen, toch nog een dure machine, misschien beter een nieuwe kunnen kopen. Toch 2 sterren gegeven omdat de verkoper de slangen nog na gaat sturen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。