Triple J Online レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde via Bol.com een tafelmodel vrieskast. Er werd vervolgens een koelkast geleverd. Na bijna een week opgehaald door DHL en de volgende dag werd de retour gehaalde koelkast opnieuw door DHL g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk om een afspraak te maken voor levering van het product! De chauffeur wilde het pakket mijn huis indragen om het op de juiste plek te zetten, dat vind ik nog eens service!

5぀星のうち5の評䟡

Het was voor het eerst dat ik bij Triple J Online een product heb besteld, een koelvriescombinatie. Eerst had ik contact via WhatsApp, waarbij snel en accuraat werd gereageerd. Daarna de bestelling ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige ruime vriezer, een taartstolp kan er met gemak in, vriest goed en ik heb nog ruimte voor broden !! Top apparaat. Goede bezorging en nette afhandeling.

䌁業情報

1. アりトレット店
  2. 冷蔵庫専門店
  3. テレビ販売店
  4. 掗濯機・衣類也燥機専門店

圓該䌁業による蚘述

Triple J Online (triplejonline.nl) is dé webshop voor voordelig witgoed, huishoudelijke apparaten, tv's en monitoren: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies en meer. Nieuw én Outlet, A-merken, snelle bezorging in Nederland en België en persoonlijke klantenservice. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 135ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een mazzel heb ik

Wat een mazzel heb ik, een schattige oranje Smeg koelkast met een hoge korting gescoord. Een 'retourtje' maar niks mis mee hoor. Ziet er zo leuk uit en ook leuk voor mijn portemonnee.

2026幎7月7日

Beste Mari,

Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw oranje Smeg koelkast én de mooie korting. We wensen u er veel plezier van en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Ik heb via Troostwijk Auctions een

Ik heb via Troostwijk Auctions een Samsung koel-vriescombinatie gekocht, waarbij Triple J Online de verkoper was, voor een totaalbedrag van €234,74.

Bij levering bleek de koelkast erg vies en vervuild te zijn. Nadat ik hem grondig had schoongemaakt, ontdekte ik dat hij helemaal niet werkte.

In de advertentie stond dat het artikel niet gecontroleerd of getest was, maar nergens werd vermeld dat het defect was. Toch weigeren zowel Troostwijk Auctions als Triple J Online iedere vorm van verantwoordelijkheid of een passende oplossing te bieden. Troostwijk blijft verwijzen naar een kijkdag, terwijl die volgens mijn ervaring niet heeft plaatsgevonden.

Ik begrijp dat het kopen via een veiling risico's met zich meebrengt, maar er is een groot verschil tussen een niet-getest product en een volledig defect product. Daarnaast mag je verwachten dat een geleverd apparaat in een redelijke staat verkeert. Het afleveren van een sterk vervuild en volledig defect apparaat zonder dit duidelijk in de advertentie te vermelden, gevolgd door het afwijzen van iedere verantwoordelijkheid, vind ik onacceptabel.

Op basis van deze ervaring kan ik Troostwijk Auctions en Triple J Online helaas niet aanbevelen.

2025幎11月24日

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop.

De Samsung koel-vriescombinatie is verkocht via een veiling van Troostwijk Auctions. Bij dergelijke veilingen worden de voorwaarden en de staat van de producten door Troostwijk duidelijk vermeld. In dit geval stond aangegeven dat het apparaat niet was gecontroleerd of getest, waardoor de werking niet kan worden gegarandeerd. Om die reden worden deze producten ook zonder garantie verkocht.

We begrijpen dat dit teleurstellend is wanneer een apparaat uiteindelijk niet blijkt te werken. Omdat de verkoop via Troostwijk Auctions heeft plaatsgevonden, gelden de veilingvoorwaarden die op de kavel van toepassing zijn. Wel nemen wij uw opmerking over de vervuiling van het apparaat serieus en zullen we dit intern bespreken om onze processen verder te verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Mail reaction and what’s app reaction

Mail reaction and what’s app reaction super.
Will order again soon and recommend to friends and family.

2026幎6月27日

Dear Matthew,

Thank you very much for your wonderful review! We're delighted to hear that you were happy with our communication via email and WhatsApp. We truly appreciate your recommendation and hope you enjoy your purchase. We'll be happy to assist you again next time.

Kind regards,

Dure (1500eu) oven gekocht - geen rooster, bakplaat etc geleverd

Dure (1500eu) oven gekocht. Dit zou gaan om een ongebruikt retour item. De oven werd geleverd maar alle accessoire die bij de over geleverd worden zaten er niet bij. Bij een SMEG oven gaat het hierbij al snel om 3-400eu aan accessoires. Ik heb dit gemeld bij Triple J en gevraagd om een nette oplossing maar daar werd niet op gereageerd.

2026幎6月15日
5぀星のうち5の評䟡

Topservice en snelle levering!

Ik heb onlangs een 'LG SMART monitor aangeschaft bij Triple J Online en ben zeer tevreden. Het product is precies zoals beschreven en werkt uitstekend. Wat ik vooral waardeer is de prettige communicatie en de razendsnelle levering. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede elektronica voor een scherpe prijs!

2026幎6月15日

Zeer tevreden

Duidelijke website. Duidelijke, eerlijke fotos. Na aankoop ook meteen contact over het bezorgmoment. Door meerdere negatieve reviews was ik sceptisch, maar totaal onterecht. De bestaande beschadigingen zijn netjes, duidelijk gemeld, en de koel-vries combinatie ziet er verder keurig uit. Zeer tevreden!

De levering gaat via een bedrijf die gespecialiseerd is in vervoer van grote, niet standaard maat vervoer. Het is netjes, met beleid, binnen gezet.

Al met al zeer tevreden met de aankoop!

2026幎6月12日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service. Tweede kans koel-vriescombinatie gekocht, maar hij was gloednieuw en nog ingepakt in folie en karton. Geen deukje of schrammetje erop.
Ook is het grote pakket helemaal naar boven gebracht voor me tot op de plaats waar hij moest staan
. Alleen en ouder kon ik dat niet. Dit was mijn speciale verzoek dat dus gehonoreerd werd. Grote dank ervoor.

2026幎6月8日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer ontevreden met die bedrijf en zal

Zeer ontevreden met die bedrijf en zal na levering van mijn bestelling ook nooit meer bij hun bestellen. Ik heb afgelopen woensdag 3 juni een bestelling geplaatst bij hun(Amerikaanse koelkast) want ik kwam thuis en merkte mijn koelkast is kapot en moet alles weggooien als de dag erna geen koelkast heb(donderdag 4 juni) nou ik kwam dus een koelkast tegen op hun site die me dus wel beviel en besloot hem te bestellen. Bij het bestellen moet je een dag aangeven wanneer je hem wilde hebben. Aangezien het dus al te laat was om de bestelling de volgende dag te krijgen koos ik dus voor 05-06-26. En heb toen de bestelling afgerond en betaald. Nu komt het
 wanneer je dus bij hun besteld krijg je dus alleen een factuur met wat je heb besteld en staat er geen leverdatum nog op de factuur nog in de mails die je krijgt. Nou vandaag 05-6-26 denk ik dus wij krijgen vandaag de koelkast binnen
. Ik nam contact met hun op en kreeg toen te horen dat ik heb aangegeven dat ik mijn bestelling maandag 8 juni pas wilde hebben. TEN EERSTE GEEN ENKELE RANDEBIEL GAAT EEN BESTELLING PLAATSEN BIJ EEN BEDRIJF PLAATSEN EN WETENDE DAT HIJ HET PRODUCT zo snel mogelijk nodig heeft en dan aan gaat geven dat hij het de week erop wilt. Toen ik dit aangaf aan de gene wie ik sprak aan de telefoon deed hij nog net niet alsof ik gek was. Want het kon niet volgens hem dat ik die tijdsblok kon zien op het moment van bestellen. TEN TWEEDE ER IS EEN LEVERAFSPRAAK IN HUN SYSTEEM GEMAAKT ZONDER DAT IK DAAR GOEDKEURING VOOR HEB GEGEVEN WANT. IK HEB 3 mails gekregen met de herinnering dat ik een dag moet aangeven via de app en dan staat er opeens bij jullie in het systeem ik heb aangegeven maandag. Deze mensen doen wat ze willen en niemand heeft tijd voor deze ongein
.. ik appte hun ook via de app de dag voor de levering het bericht werd gewoon gelezen en nooit op gereageerd. Ik zou hier niet bestellen hartstikke fijn voor de mensen voor wie het wel allemaal lekker liep bij hun maar dit heb ik nog nooooooit in mijn 35 jaar bestaan meegemaakt !

2026幎6月5日
5぀星のうち2の評䟡

Fridge works but a lot of damaged around the item

After ordering a fridge in this shop, I was extremely desappointed, frustrated and very dissastified with the delivered product. Actually for such price, I would never paid this damaged item... after unpacking the fridge I found out that all the product was damaged:dents, holes, scratches, loose parts, damaged wiring...etc. ,aesthetically was a dissaster but the plus point is that the fridge still working... bad communication, they asked to mail or whatsapp but they do not reply... they only reply the phone calls... when I complaint about the item, they do not show any interest to arrange the situation or to find a good solution... However, even the delivery service was chaotic. My spouse had to help the driver to put the fridge inside the house... very bad service! I WOULD NOT RECOMMEND NOBODY! POOR SERVICE.

2026幎6月3日

Geweldig

Ik heb een koelkast bij hen besteld en die werd al binnen twee dagen geleverd. De koelkast ziet er fantastisch uit, vrijwel als nieuw. Je kunt nauwelijks zien dat er ooit een kleine beschadiging aan heeft gezeten. Daarnaast was de prijs erg aantrekkelijk. Wat mij echter het meest heeft overtuigd, is de uitstekende klantenservice. Zowel via WhatsApp als telefonisch werd ik snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Echt een aanrader! 100% tevreden en mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij hen.

2026幎6月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス