tropiaplanten.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Heb op 12 augustus bij brandhoutleverancier.nl, toen nog een onderdeel van tropiaplanten, 4 m3 hout besteld a ¢380,- en direct betaald. Op 1 september ontving ik een betalingsherinnering die ik als ni... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling prima ontvangen Vorig jaar een kuub eiken besteld,bevestiging ontvangen maar verder bleef het stil Deze reviews gevonden en dan wordt je toch wat nerveus maar er kwam een melding dat... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Bestelnummer 2955 (29 Augustus). Gebeld/gemaild, maar geen reactie. Dat het druk is verneem ik nu via trustpilot. Communicatie kon dus wel een beetje beter. Na contact zoeken via hun nieuwe Whats... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. 材朚店
  3. 卞売皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Bij Tropiaplanten.nl vind je een breed scala aan hoogwaardige tropische en subtropische planten, waaronder palmbomen, yucca’s, olijfbomen, fruitbomen, borderpakketten, en Strelitzia’s. Naast onze indrukwekkende plantencollectie bieden we ook tuingereedschappen en brandhout om je tuin compleet te maken. Ontdek waarom shoppen bij ons de beste keuze is voor jouw tuinbehoeften.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Haardhout besteld, maar verneem helemaal niks!

Ik heb op 29/8 4m3 hout besteld. Levertijd wordt aangegeven dat het 2 weken duurt wegens drukte, helemaal prima. Maar ben inmiddels al een tijdje verder en ik verneem helemaal niks van ze. Telefonisch en via mail niet te bereiken. Helaas daarin tegen wel tijd om overal op de reviews te reageren. Op het moment dat mensen een bestelling plaatsen kun je mensen toch ook al gaan inplannen om te leveren? Zo weet je tenminste waar je aan toe bent. Sta bijna op het punt te annuleren, maar geen idee hoe want er wordt nergens op gereageerd. Hoop nu toch snel eens iets te gaan horen.

Mijn bestelnummer is 2886

tropiaplanten.nl からの回答

Beste Maurice, mag ik uw bestelnummer, zorg ik dat er contact met u word opgenomen.

5぀星のうち1の評䟡

Net als onderstaande reviews heb ik

Net als onderstaande reviews heb ik mails gestuurd en elke dag ca. 4 x gebeld. Men neemt niet de moeite om even te reageren. Ik snap niet waar de positieve reviews vandaan komen.
Mails zijn niet beantwoord en ook mijn telefoontjes niet

2024幎9月22日

Goede avond Thijs,

We hebben uw meerdere kerel gemaild om te vragen of we uw telefoonnummer mochten. Zonder telefoonnummer kan de levering niet gepland worden. Anders had u uw bestelling al lang gehad.

Graag alsnog een mail sturen met als onderweg telefoonnummer

Helaas bij mij hetzelfde

Helaas bij mij hetzelfde
21 augustus besteld en nog niks vernomen.
Gebeld, gemaild

Hoop dat ze het nog gaan waarmaken!
Ik schrijf dan ook graag alsnog een positieve review
 maar eerst leveren
Mvg. Berry

2024幎8月21日
5぀星のうち1の評䟡

Bestel hier niets, zonde van je tijd.

Bestel hier niets, zonde van je tijd.

Men beloofd binnen 14 dagen te leveren, maar blijkbaar hebben ze meer bestellingen aangenomen dan dat ze aan kunnen, waardoor ze niet kunnen leveren.
Er is geen communicatie nadat je besteld heb, je wordt niet op de hoogte gehouden, en ze zijn niet bereikbaar (zowel telefonisch, facebook en mail).

Je weet dus niet waar je aan toe bent...

2024幎9月18日

Beste Sander,

Dat klopt, we zijn enorm druk om alle bestellingen te leveren en zijn met 7 bussen 7 dagen per week door het land heen aan het leveren. Soms moet je helaas keuzes maken tussen sneller leveren en goed bereikbaar zijn als dit betekend dat je de hele dag geen kant op kan. We leveren iedereen die besteld heeft uiteraard zijn brandhout. Bij ons is er geen kwade wil, vandaar ook dat het bij ons mogelijk is om bij aflevering te betalen. Onze excuses voor de vertraging, we zullen u zo snel als mogelijk uw bestelling leveren.

We geven ook letterlijk overal aan dat we iets later zijn. Facebook, website en mails..

Ook geven we aan dat we de klanten altijd bellen vooraf we leveren, we maken een leveringsafspraak met de klanten alvorens we leveren.

Besteld..niks ontvangen

Besteld..

Helemaal niks gekregen..
ook 29 augustus besteld, 8x gebeld, mailtje voicemail 3 x
Ik denk dat ik genoeg weet, helaas.....

2024幎9月18日

Beste Dennis,

dat klopt, we zijn enorm druk om alle bestellingen te leveren en zijn met 7 bussen 7 dagen per week door het land heen aan het leveren. Soms moet je helaas keuzes maken tussen sneller leveren en goed bereikbaar zijn als dit betekend dat je de hele dag geen kant op kan. We leveren iedereen die besteld heeft uiteraard zijn brandhout. Bij ons is er geen kwade wil, vandaar ook dat het bij ons mogelijk is om bij aflevering te betalen. Onze excuses voor de vertraging, we zullen u zo snel als mogelijk uw bestelling leveren.

Fantasch bedrijf

Fantasch bedrijf. De jongens zijn zo druk dat ze zelfs op zondag leveren. Hout zit netjes in een bigbag en op een pallet. Heb je meteen een beetje aanmaak houtjes.

Toppers en tot volgend seizoen

2024幎9月15日

Super, dankjewel!

Bestel hier niks!

Bestel hier niks! Zoals vele hier aangeven, op 29 aug haardhout besteld en na verschillende poging contact op te nemen over verwachte levertijd, nog steeds geen reactie. Reacties op trustpilot lijken ze obv onderstaande ervaringen wel tijd voor te hebben, maar een mail terugsturen met een update over bestellingen blijkbaar niet. Dit doet mij dus sterk vermoeden dat we hier met oplichters te maken hebben helaas.

18 sept: Na bovenstaande post op Trustpilot werd ik gebeld en werd verteld dat er vandaag geleverd zou worden. Zoals al verwacht kwam er niemand opdagen en is dus bevestigd dat het om oplichting gaat hier. Mogelijkheid tot betalen bij levering zal namelijk niet door iedereen gekozen worden helaas.

2024幎9月15日

Beste Jeroen

Dat we vertraging hebben klopt, we zijn enorm druk om alle bestellingen te leveren en zijn met 7 bussen 7 dagen per week door het land heen aan het leveren. Soms moet je helaas keuzes maken tussen sneller leveren en goed bereikbaar zijn als dit betekend dat je de hele dag geen kant op kan. We leveren iedereen die besteld heeft uiteraard zijn brandhout. Bij ons is er geen kwade wil, vandaar ook dat het bij ons mogelijk is om bij aflevering te betalen. Onze excuses voor de vertraging, we zullen u zo snel als mogelijk uw bestelling leveren.

Bedrijf levert niet

Haardhout besteld 3 week geleden. Redelijk snel een chauffeur aan de lijn die s middags zou bezorgen.. helaas iemand. Daarna excuus mail dat we voor de volgende week op de planning stonden, niets gehoord. Nadat ik gemaild had er van af te zien kwam er direct reactie dat er 's middags geleverd ging worden.. weer niemand gezien en geen reactie op mijn telefoon berichten...

2024幎9月11日

Beste Ben,

Wij hebben u zover mij bekend is afgebeld omdat de chauffeur pech kreeg met zijn bakwagen en deze afgesleept moest worden, helaas gebeuren er soms deze dingen. We zullen uw bestelling met spoed verzenden en is overmorgen alsnog bij u thuis.

Op 29 augustus haardhout besteld en

Op 29 augustus haardhout besteld en daarvan ook een bevestiging ontvangen maar vervolgens hoor ik niks meer. Geen idee wanneer het geleverd wordt. Diverse keren gebeld en via de mail contact gezocht maar het blijft stil geen enkele reactie ontvangen.

2024幎9月11日

Beste Marcel,

Op onze website staat ontzettend duidelijk vermeld dat de verzendtijd van het brandhout minimaal 14 dagen is, we doen ons best om alle honderden bestellingen zo snel als mogelijk te verzenden. We doen echt dagelijks keihard ons best met alle mogelijke middelen die we hebben en werken op moment zelfs op de zondag door om extra bestellingen in te lopen.

Zou u ons misschien een mailtje willen sturen info@tropiaplanten.nl

Prima geregeld

Prima geregeld. Haardhout besteld en snel geleverd. Hout is ook goed droog en direct te stoken. En betalen aan de deur, dus dat voelt vertrouwd.

2024幎9月1日

Beste Dennis,

Fijn te lezen dat u ook tevreden bent, daar doen we ons best voor! Tot de volgende keer.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Erg klantvriendelijk.
En top kwaliteit, zeer tevreden.

2024幎9月1日

tropiaplanten.nl からの回答

Beste Michel, Fijn om te lezen dat ook u blij met ons bent. Daar doen we als jong bedrijf toch enorm ons best voor!

Prachtige planten

Er is een divers aanbod aan planten die ook nog eens betaalbaar zijn. Goede kwaliteit, vlotte levering, klantvriendelijk personeel.
Ik vind het een aanrader voor een ieder die op zoek is naar mooie tropische planten

2024幎8月15日

tropiaplanten.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback, fijn om te lezen!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, zeer klantvriendelijk en goedkoop. Klasse hoor 👍

Beste Roland,

Mooi om te lezen hoe blij u met ons bent, doen we het voor!

Geweldig hout

Prachtig,droog hout ontvangen. Geleverd op de dag zoals was overlegd. Personeel was vriendelijk. Dus ben zeer tevreden over jullie.

2024幎8月1日

Beste Uranda,

We hebben in ons assortiment enkel het hoge kwaliteit brandhout fijn dat we dit terug lezen op Trustpilot. Tot de volgende keer.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, bestellen ging eenvoudig en levering was snel! Aanrader

tropiaplanten.nl からの回答

Bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat u tevreden bent.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。