Truestory レビュヌ 2,992

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Byvandring Aarhus Culture Walk, hvor guiden Emil fÞrte os gennem byen og dens historie i lÞbet af 2 timer var både spÊndende og sjov. Kan varmt anbefales.

䌁業が回答したした

Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var bÃ¥de lÊrerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfÊre. En sÊrlig tak til vÊrterne for de... もっず芋る

䌁業が回答したした

The course was nice and Mr. Hanykyr was taking the time to explain some Basic elements to create a better understanding for how to use the Camera and made little exercises to see where you stand. It... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er i ferd med Ã¥ bestille et gavekort pÃ¥ noen tusen kroner. Ser at tidligere anmeldelser er bra,, men ikke den siste . Har servicen blitt dÃ¥rligere? Eller er det en annen forklaring. Vil nÞdig at... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

Truestory に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.

We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.

Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.

Truestory – Experience (more) together.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

2992件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

God service!

To gange har jeg henvendt mig til truestory både per mail og per telefon og de har begge gange vÊret meget behjÊlpelige!
SÞde i kontakten og god service :)

2026幎1月21日

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for din feedback.

Jeg er glad for at hÞre, at du kun har mÞdt god og behagelig hjÊlp fra mine kollegaer.

Ønsker dig en dejlig dag.

Louise // Truestory

Ingen plan i tilfÊlde af sygdom

Jeg fik et gavekort til et cocktailkursus, men blev syg på dagen og kunne derfor ikke komme. De tilbyder slet ingen refusion, de har hverken venteliste eller en plan B, hvis sådan noget sker. Det er meget dårligt planlagt – hvis man bliver syg, får man ingenting tilbage.

2026幎1月15日

Hej Amanda,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre.

Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende at blive syg på dagen og dermed ikke kunne deltage.

Vores aflysnings- og ombookingspolitik er dog fastsat ud fra, at mange af oplevelserne hos vores samarbejdspartnere - herunder cocktailkurser - indebÊrer forberedelser, råvarer og bemanding, som ikke kan afbestilles med kort varsel.

Derfor er det muligt at ombooke frem til 72 timer fÞr oplevelsen for langt de fleste oplevelser. Ved afbud senere end dette kan oplevelsen desvÊrre hverken refunderes eller ombookes. Som alternativ er man dog altid velkommen til at give sin billet videre til en anden, hvis man selv bliver forhindret.

Vi gÞr vores bedste for at vÊre tydelige omkring disse vilkår både fÞr og under booking, men vi beklager naturligvis, hvis det ikke har levet op til dine forventninger i denne situation.

Louise // Truestory

Super god kommunikation over mail

Super god kommunikation over mail!
Dejlig oplevelse.

2026幎1月2日

Hej Jasmin,

Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre, at du havde en god dialog og oplevelse i kontakt med vores support team.

Ønsker dig en dejlig dag.

Louise // Truestory

Vores gavekort var udlÞbet da vi havde

Vores gavekort var udlÞbet da vi havde fÃ¥et det forlagt. Jeg skrev til Truestory og de forlÊngede mod et mindre gebyr. Super fin service👍

2026幎1月2日

Hej Torben

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glÊder mig at hÞre, at alt fungerede som det skulle, og at du havde en god oplevelse hos os.

Heidi // Truestory

Her fikk jeg hjelpen jeg trengte

Her fikk jeg hjelpen jeg trengte umiddelbart. For en kundereise. Tusen takk 🙏🏻

2025幎12月15日

Hei Rolf

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det gleder oss stort å hÞre at du fikk rask hjelp og at du er fornÞyd med kundereisen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Med vennlig hilsen
Heidi // Truestory

Gennem mere end 1 år har vi gentagende

Gennem mere end 1 Ã¥r har vi gentagende gange forsÞgt at booke ‘Tyra byvandring’ - KUN EN dato Ã¥ben 30 juni 2026 kl 17-1800 (kan vi sÃ¥ ikke).dialog med kundeservice - hjÊlper ikke - de forstÃ¥r det heller ikke - vi giver op nu!

2025幎12月11日

Hej Carsten,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg kan se, at du ikke er vendt retur på min kollegas svar på din mail. Her har hun forklaret, hvordan du kan forlÊnge dit oplevelsesbevis, hvis du Þnsker dette.
Det er også muligt både at bytte til en anden oplevelse eller anmode om en refundering, og begge dele kan du gÞre direkte på vores hjemmeside.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når der ikke ligger flere datoer tilgÊngelige på den Þnskede oplevelse. TilgÊngelige datoer styres af vores samarbejdspartner, og vi opdaterer lÞbende, så snart de frigiver nye tider.

Vend endelig retur pÃ¥ min kollegas svar til dig, hvis du har brug for yderligere hjÊlp – vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre.

Skuffende erfaring over tid

Min erfaring med Truestory over flere år har dessverre vÊrt preget av tekniske problemer og utfordringer med å samle og benytte gavekort, blant annet i forbindelse med bryllup. Det har vÊrt vanskelig å booke aktiviteter til Þnsket tid, da kapasiteten ofte er begrenset. Kundeservice responderer sent, og svarene adresserer ikke alltid de konkrete spÞrsmålene som stilles. Jeg har gitt Truestory flere muligheter, men har nå besluttet å avslutte å benytte de som kunde baserte på gjentagende missnÞye. Fremover vil det vÊre mer forutsigbart for meg å booke direkte hos leverandÞrer av de ulike aktiviteter.

2025幎11月30日

Hei Anne,

Takk for at du deler erfaringen din - selv om det gjÞr oss lei oss å lese at du har hatt en så skuffende opplevelse over tid. Dette er på ingen måte slik vi Þnsker at Truestory skal oppleves.

Vi beklager de tekniske problemene og utfordringene du har mÞtt i forbindelse med gavekort og booking. Vi forstår hvor frustrerende dette må ha vÊrt, spesielt når det gjaldt viktige anledninger som bryllup. Kapasitet hos enkelte leverandÞrer kan variere, men vi skal sÞrge for at informasjonen er så tydelig og oppdatert som mulig, slik at planleggingen blir enklere.

NÃ¥r det gjelder kundeservice, tar vi til oss tilbakemeldingen din. Det er svÊrt viktig for oss at svarene vi gir er relevante, presise og kommer raskt – og her har vi muligens ikke levert godt nok i ditt tilfelle.

Selv om du har valgt å ikke fortsette som kunde hos oss, vil vi gjerne undersÞke saken din nÊrmere for å forstå hvor det har gått galt og om det fortsatt er noe vi kan rette opp i for deg. Ta gjerne kontakt med oss på info@truestory.no dersom du Þnsker det, og du må gjerne henvise til Louise i supportteamet, så sÞrger hun for at saken din blir fulgt opp.

Vi setter pris på at du ga oss flere sjanser, og Þnsker deg alt godt videre. Skulle du få lyst til å prÞve oss igjen i fremtiden, står vi klare til å gi deg en bedre opplevelse.

De beste hilsener

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg har kÞbt flere oplevelser, som har vÊret til 5 stjerner.
Den sidste oplevelse, kunne jeg ikke finde gavekort, havde kun faktura. Ringede ind til kundeservice, hvor svaret var "sender det med det samme ". Sikke en service.

2025幎12月1日

Hej Susan,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐

Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft flere gode oplevelser, og at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig hurtigt, da du manglede gavekortet.
Jeg sÞrger for at give dine rosende ord videre til mine kollegaer i serviceteamet.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Louise // Truestory

Det var en super dejlig oplevelse

Det var en super dejlig oplevelse, alt fungerede tilfredsstillende, jeg er sikker på, at min gave nok skal blive til stor glÊde for min datter og svigersÞn, som gaven er til tÊnkt.

2025幎12月2日

Hej Else,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glÊder mig at hÞre, at alt fungerede som det skulle, og at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Jeg krydser fingre for, at din datter og svigersÞn bliver rigtig glade for gaven – og hÃ¥ber de fÃ¥r en fantastisk oplevelse.

Louise // Truestory

Raskt og enkelt forklaring til mine

Raskt og enkelt forklaring til mine spÞrsmål

2025幎11月25日

Hei Lisa,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi er veldig glade for å hÞre at du fikk raske og tydelige svar på spÞrsmålene dine.

Ikke nÞl med å ta kontakt igjen dersom du trenger mer hjelp!

De beste hilsener

Den bedste kundeservice

Den bedste kundeservice
Af hjertet tak for at det lykkedes os at bruge vores gavebeviser. Den allerbedste hjÊlp hen over flere dage fra jer, af hjertet tak.

2025幎11月21日

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede god og vedholdende hjÊlp gennem hele forlÞbet – og at det lykkedes at fÃ¥ brugt jeres gavekort.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjÊlp fremover.

Louise // Truestory

Kan kun anbefale Truestory!

Jeg fik uden problemer forlÊnget mit gavekort for 1 år siden. EfterfÞlgende, efter at have booket en oplevelse hos La Cabra, blev jeg desvÊrre nÞdt til at aflyse samme dag, som arrangementet skulle have fundet sted.

Heidi fra Truestory udviste stor forståelse for min situation og tog selv kontakt til La Cabra. Allerede tre timer senere modtog jeg både SMS og mail med bekrÊftelse på, at min booking var rykket til den Þnskede dato.

En virkelig god og imÞdekommende serviceoplevelse!

2025幎11月27日

Hej Alexander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du havde en god oplevelse – bÃ¥de i forbindelse med forlÊngelsen af gavekortet og Êndringen af din booking hos La Cabra.

Jeg giver din ros videre til Heidi – hun bliver uden tvivl rigtig glad for at hÞre, at hendes indsats gjorde en forskel.

Super god service

Super service. Mange fine oplevelser at vÊlge imellem. Tak

2025幎11月25日

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du fandt mange spÊndende oplevelser at vÊlge imellem.

Ønsker dig en dejlig dag!

God service.

2025幎11月21日

Hej!

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Louise // Truestory

Meget dårlig og firkantet service

Meget dårlig og firkantet service. Jeg kan ikke få mine penge retur selvom reglerne ved Forbrugerstyrelsen siger jeg har krav på det.

2025幎11月13日

Hej Janne,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Du har helt ret i, at elektroniske gavekort i de fleste tilfÊlde kan refunderes, nÃ¥r der er tale om et almindeligt forbrugerkÞb. I dette tilfÊlde er gavekortet dog kÞbt som led i et erhvervsforhold mellem en virksomhed og TrueStory. NÃ¥r gavekortet gives videre til en medarbejder, Êndrer det ikke pÃ¥, at der fortsat er tale om en erhvervsaftale – og derfor gÊlder forbrugerens almindelige fortrydelsesret ikke.

Du kan lÊse mere om dette hos Forbrugerombudsmanden, under Arbejdsgiverbetalte gavekort.
Du kan sÞge efter 'Kvikguide: Udbetaling af elektroniske gavekort'.

Vi beklager, hvis reglerne har givet anledning til misforståelse.

Prisfusk. Pris for oplevelser Êndres ved betaling

Prisfusk. Prisen for en oplevelse Êndrede sig fra 280 kr til 400kr ved betalingssiden.

Alternativt bruger de en legacy UI som ikke kan håndtere prisÊndringer, hvilket nÊsten er ligeså slemt i 2025....

2025幎10月21日

Hej Mikkel,

Jeg er ked af at hÞre, at du har oplevet problemer med prisen. Det er desvÊrre svÊrt for mig at vurdere, hvad der prÊcist er sket ud fra din anmeldelse alene – f.eks. om du allerede havde et gavekort, eller om prisÊndringen skete under selve kÞbsprocessen.

Jeg kan heller ikke se, at du har vÊret i kontakt med os ud fra de oplysninger, der fremgår her. Hvis du kontakter os med lidt flere detaljer, vil vi meget gerne hjÊlpe med at undersÞge sagen nÊrmere.

Du kan skrive til os på info@truestory.dk.

Jeg vil gerne understrege, at vi naturligvis ikke Þnsker at fuske med priser, og vi tilbyder en 2-årig prisgaranti på gennemfÞrte ordrer, medmindre andet fremgår tydeligt af den enkelte oplevelse.

Oplevelses bytte :)

Jeg havde nogle oplevelser som udgik på Truestory, men efter kontakt til dem , fik jeg det byttet og forlÊnget til nye oplevelser:) sÞde, venlige og hjÊlpsomme personale. TAK

2025幎10月3日

Hej Vivi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fik en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjÊlpe dig med at få byttet og forlÊnget dine oplevelser.

Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet – tak fordi du tog dig tid til at dele det! 💜

Fin kundeservice

Jeg har interageret med Dennis i Kundeservice flere gange. Altid så fin betjening. Tak.

2025幎10月10日

Hej Louise,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.🌟

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft gode oplevelser med Dennis, jeg vil sÞrge for at give rosen videre til ham.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 💜

Louise // Truestory

Fantastisk og meget autentisk tur på

Fantastisk og meget autentisk tur på fine gamle Puck maxier i ThyborÞn. Vores guide Jens var super til at fortÊlle og med masser af lune og humor viste han os rund i den vilde efterårsnatur med kuling fra vest.

2025幎10月5日

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glÊder os at hÞre, at I havde en god tur pÃ¥ Puch Maxierne i ThyborÞn – og at Jens sÞrgede for en god oplevelse med bÃ¥de fortÊllinger, humor og vestenvind i hÃ¥ret.
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, vi får lov til at hjÊlpe jer afsted på andre gode oplevelser i fremtiden.

Hav en dejlig dag.

DÃ¥rlig service.

Bestilte oplevelse fra gavekort inden gavekortets udlÞb. Firmaet kunne ikke levere ydelsen i Ã¥r eller inden for gavekortets udlÞb, hvorfor jeg blev nÞdt til at forlÊnge gavekortet. Her blev jeg opkrÊvet et gebyr pÃ¥ 95 kr. trods jeg havde bestilt rettidigt og det var firmaet der ikke kunne levere. Jeg bad om refundering af gebyr, hvilket firmaet ikke ville imÞdekomme. DÃ¥rlig kundeservice og i umiddelbart strid med aftalelovens paragraf 36. Nu bringes sagen for ForbrugerklagenÊvnet

2025幎10月1日

Hej Nick,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os, og vi forstår fuldt ud din frustration i situationen. Det er naturligvis ikke vores intention, at du som kunde skal fÞle dig dårligt behandlet.

Vi har efterfÞlgende vÊret i dialog med dig og fundet en lÞsning, så du ikke står tilbage med en ekstra udgift.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores arbejde for at sikre, at lignende situationer fremover håndteres bedre og mere smidigt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。