Byvandring Aarhus Culture Walk, hvor guiden Emil fÞrte os gennem byen og dens historie i lÞbet af 2 timer var både spÊndende og sjov. Kan varmt anbefales.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var bÃ¥de lÊrerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfÊre. En sÊrlig tak til vÊrterne for de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The course was nice and Mr. Hanykyr was taking the time to explain some Basic elements to create a better understanding for how to use the Camera and made little exercises to see where you stand. It... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er i ferd med Ã¥ bestille et gavekort pÃ¥ noen tusen kroner. Ser at tidligere anmeldelser er bra,, men ikke den siste . Har servicen blitt dÃ¥rligere? Eller er det en annen forklaring. Vil nÞdig at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life arenât material possessions â theyâre experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory â Experience (more) together.
SÞren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
To gange har jeg henvendt mig til truestory både per mail og per telefon og de har begge gange vÊret meget behjÊlpelige!
SÞde i kontakten og god service :)

Truestory ããã®åç
Jeg fik et gavekort til et cocktailkursus, men blev syg pÃ¥ dagen og kunne derfor ikke komme. De tilbyder slet ingen refusion, de har hverken venteliste eller en plan B, hvis sÃ¥dan noget sker. Det er meget dÃ¥rligt planlagt â hvis man bliver syg, fÃ¥r man ingenting tilbage.

Truestory ããã®åç
Super god kommunikation over mail!
Dejlig oplevelse.

Truestory ããã®åç
Vores gavekort var udlÞbet da vi havde fÃ¥et det forlagt. Jeg skrev til Truestory og de forlÊngede mod et mindre gebyr. Super fin serviceð

Truestory ããã®åç
Her fikk jeg hjelpen jeg trengte umiddelbart. For en kundereise. Tusen takk ðð»

Truestory ããã®åç
Gennem mere end 1 Ã¥r har vi gentagende gange forsÞgt at booke âTyra byvandringâ - KUN EN dato Ã¥ben 30 juni 2026 kl 17-1800 (kan vi sÃ¥ ikke).dialog med kundeservice - hjÊlper ikke - de forstÃ¥r det heller ikke - vi giver op nu!

Truestory ããã®åç
Min erfaring med Truestory over flere år har dessverre vÊrt preget av tekniske problemer og utfordringer med å samle og benytte gavekort, blant annet i forbindelse med bryllup. Det har vÊrt vanskelig å booke aktiviteter til Þnsket tid, da kapasiteten ofte er begrenset. Kundeservice responderer sent, og svarene adresserer ikke alltid de konkrete spÞrsmålene som stilles. Jeg har gitt Truestory flere muligheter, men har nå besluttet å avslutte å benytte de som kunde baserte på gjentagende missnÞye. Fremover vil det vÊre mer forutsigbart for meg å booke direkte hos leverandÞrer av de ulike aktiviteter.

Truestory ããã®åç
Fantastisk service. Jeg har kÞbt flere oplevelser, som har vÊret til 5 stjerner.
Den sidste oplevelse, kunne jeg ikke finde gavekort, havde kun faktura. Ringede ind til kundeservice, hvor svaret var "sender det med det samme ". Sikke en service.

Truestory ããã®åç
Det var en super dejlig oplevelse, alt fungerede tilfredsstillende, jeg er sikker på, at min gave nok skal blive til stor glÊde for min datter og svigersÞn, som gaven er til tÊnkt.

Truestory ããã®åç
Raskt og enkelt forklaring til mine spÞrsmål

Den bedste kundeservice
Af hjertet tak for at det lykkedes os at bruge vores gavebeviser. Den allerbedste hjÊlp hen over flere dage fra jer, af hjertet tak.

Truestory ããã®åç
Jeg fik uden problemer forlÊnget mit gavekort for 1 år siden. EfterfÞlgende, efter at have booket en oplevelse hos La Cabra, blev jeg desvÊrre nÞdt til at aflyse samme dag, som arrangementet skulle have fundet sted.
Heidi fra Truestory udviste stor forståelse for min situation og tog selv kontakt til La Cabra. Allerede tre timer senere modtog jeg både SMS og mail med bekrÊftelse på, at min booking var rykket til den Þnskede dato.
En virkelig god og imÞdekommende serviceoplevelse!

Super service. Mange fine oplevelser at vÊlge imellem. Tak

Truestory ããã®åç
Meget dårlig og firkantet service. Jeg kan ikke få mine penge retur selvom reglerne ved Forbrugerstyrelsen siger jeg har krav på det.

Truestory ããã®åç
Prisfusk. Prisen for en oplevelse Êndrede sig fra 280 kr til 400kr ved betalingssiden.
Alternativt bruger de en legacy UI som ikke kan håndtere prisÊndringer, hvilket nÊsten er ligeså slemt i 2025....

Truestory ããã®åç
Jeg havde nogle oplevelser som udgik på Truestory, men efter kontakt til dem , fik jeg det byttet og forlÊnget til nye oplevelser:) sÞde, venlige og hjÊlpsomme personale. TAK

Truestory ããã®åç
Jeg har interageret med Dennis i Kundeservice flere gange. Altid så fin betjening. Tak.

Truestory ããã®åç
Fantastisk og meget autentisk tur på fine gamle Puck maxier i ThyborÞn. Vores guide Jens var super til at fortÊlle og med masser af lune og humor viste han os rund i den vilde efterårsnatur med kuling fra vest.

Truestory ããã®åç
Bestilte oplevelse fra gavekort inden gavekortets udlÞb. Firmaet kunne ikke levere ydelsen i Ã¥r eller inden for gavekortets udlÞb, hvorfor jeg blev nÞdt til at forlÊnge gavekortet. Her blev jeg opkrÊvet et gebyr pÃ¥ 95 kr. trods jeg havde bestilt rettidigt og det var firmaet der ikke kunne levere. Jeg bad om refundering af gebyr, hvilket firmaet ikke ville imÞdekomme. DÃ¥rlig kundeservice og i umiddelbart strid med aftalelovens paragraf 36. Nu bringes sagen for ForbrugerklagenÊvnetâŠ

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã