Dejte si na tuto spoleÄnost pozor
Dejte si na tuto spoleÄnost pozor, zvláštÄ pokud jste nevinnÜ podnikatel, kterÜ hledá systém recenzÃ.
Jsem nucenÜ zákaznÃk. Prodejce mi prodal vÜhody a skvÄlé zlepÅ¡enà prodeje tohoto systému hodnocenà zákaznÃků.
PÅesvÄdÄil mÄ, abych se pÅihlásil, pÅÃslibem, ÅŸe pokud nebudu mÃt zájem, mohu z odkazu odstoupit. TÜden poté, co jsem zkontroloval fungovánà systému, vidÄl cenu sluÅŸby (základnà tarif postrádá mnoho moÅŸnostÃ, vyÅ¡plhá se aÅŸ na témÄÅ 100 Eur mÄsÃÄnÄ) a spoustu podrobnostÃ, které vám nejsou vysvÄtleny v obchodnÃm kontaktu, jsem zkusil odhlásit odbÄr.
ZdůraznÄte, ÅŸe existujà bezplatné kontrolnà systémy, které fungujà jako důvÄryhodné obchody, jako je stejná platforma Trustpilot. Mimochodem, Google Reviews je mnohem působivÄjÅ¡Ã, pokud jde o zÃskávánà návÅ¡tÄv a prodejů, neÅŸ ne Trustedshopy, uvádÃm to jako osobnà zkuÅ¡enost.
V pÅÃpadÄ tajné dohody TrustedShops jsem se pokusil uplatnit své právo na odstoupenÃ, zaruÄené Å¡panÄlskÜm právem na zruÅ¡enà âsmlouvyâ (kterou jsem podle nich upevnil pÅijetÃm jejich podmÃnek procesu pÅidruÅŸenÃ).
V podstatÄ mi vyhroÅŸovali, ÅŸe mÄ zaÅadà na seznam neplatiÄů, pokud se pokusÃm odmÃtnout zaplatit za sluÅŸbu nebo se pokusÃm uplatnit své právo na odstoupenà od smlouvy, protoÅŸe odkaz odmÃtli zruÅ¡it.
Po dlouhém sporu, kdyÅŸ jsem vidÄl, ÅŸe budu muset podat právnà nárok, jsem nevinnÄ souhlasil s placenÃm 1200 eur roÄnÄ v nadÄji, ÅŸe sluÅŸba bude mÃt pozitivnà dopad na můj prodej.
Po 9 mÄsÃcÃch sluÅŸby a na základÄ zkuÅ¡enostà mohu potvrdit následujÃcÃ:
1.- SluÅŸba funguje Å¡patnÄ, protoÅŸe (jako pÅÃklad) moji klienti nedostávajà şádost o kontrolu automaticky (coÅŸ je u tohoto typu platformy normálnÃ). MusÃm şádost odeslat ruÄnÄ, aby mÄ klienti ohodnotili.
2.- Smlouva je VELMI nejasná, protoÅŸe jakmile se zaváşete k âzákladnÃâ sluÅŸbÄ (kde vás informujÃ, ÅŸe je základnÃ?), jste pÅekvapeni, ÅŸe mnoho moÅŸnostà nenà zahrnuto a jsou povaÅŸovány za âextraâ, které musÃte platit zvlášť... coÅŸ byla ekonomická ruina pro malÜ internetovÜ obchod s malÜm prodejem. PÅedstavuji si to důleÅŸitÜ náklad pro internetovÜ obchod s mnoha vÜprodeji.
3.- Poprodejnà servis je zamotanÜ systém, ve kterém je velmi, velmi obtÃÅŸné vyÅeÅ¡it incidenty minimálnÄ ânormálnÃmâ způsobem, alespoÅ v dobÄ, která nepÅesáhne mÄsÃc, coÅŸ je průmÄr Äas, kdy se âvaÅ¡e problémyâ vyÅeÅ¡Ã, protoÅŸe zjevnÄ nejsou âjejich problémyâ. Mimochodem, i kdyÅŸ systém nefunguje a neobslouÅŸÃ vás rychle, stále jste povinni platit náboÅŸensky.
Jen málokterÜ zákaznickÜ servis nebo poprodejnà sluşby jsou tak katastrofálnà jako u Trusteshopů.
4.- V mém pÅÃpadÄ systém recenzà neposlouÅŸil ke zvÜšenà mÜch prodejů (a nikdy se neunavà to slibovat!). OsobnÄ nevidÃm smysl platit skoro 100 eur mÄsÃÄnÄ za sluÅŸbu, která se dá sehnat mnohem levnÄji a dokonce zdarma.
5.- Äasem jsem zjistil, ÅŸe existujà BEZPLATNà recenznà systémy jako základnà verze Trustpilot, která mimochodem funguje skvÄle a integruje se s pracovnÃm systémem. S Trustedshops musÃte pÅistupovat na webovou stránku a jejà pracovnà systém, coÅŸ mimochodem komplikuje konfiguraci, oproti Trustpilotu VELMI OMEZENÄ.
6.- KromÄ mÄsÃÄnÃch plateb odpovÃdajÃcÃch mé smlouvÄ zjišťuji, ÅŸe jsou na mÄ pÅevádÄny mimoÅádné poplatky, které pÅi jejich oznámenà jiÅŸ pÅicházejà s PÅÃPLATkem za neplacenÃ! Vypadajà jako ministerstvo financÃ! A nejhoršà je, ÅŸe kdyÅŸ kontaktujete, abyste zjistili důvod tÄchto mimoÅádnÜch poplatků, nemajà şádnÜ záznam! Je to opravdu velká Å¡koda!
Zkrátka a upÅÃmnÄ, hledejte jinou moÅŸnost, jak najÃt systém recenzà pro váš internetovÜ obchod. A pokud potÅebujete zboÅŸÃ pojistit, jsou i jiné způsoby neÅŸ Trusteshopy, napÅÃklad Státnà poÅ¡ta. Pokud odesÃláte zásilky se státnà poÅ¡tou, poskytnou vám pojiÅ¡tÄnà na ochranu zásilky vaÅ¡ich objednávek a hodnoty materiálu, kterÜ je souÄástà dodávky. Je velmi snadné chránit vaÅ¡e objednávky.
NespadnÄte do machiavelistické sÃtÄ Trusteshopů.
2022幎8æ12æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ