Z zamówieniem nie byÅo ÅŒadnych problemów. Towar dotarÅ szybko. MusiaÅam niestety zwróciÄ 2 pary butów, poniewaÅŒ nie pasowaÅy na mnie. Zwrot butów przez paczkomat byÅ bez problemów i bÅyskawiczny zwrot... ãã£ãšèŠã
ZostaÅem wprowadzony w bÅÄ d przeglÄ dajÄ c zestawienie paÅstw, w których jest polecany produkt. Niestety, ale nie pokrywaÅ siÄ z wersjÄ jÄzykowÄ dla Polski. W zwiÄ zku z powyÅŒszym zrezygnowaÅem z zakupu... ãã£ãšèŠã
Wszystko zostaÅo przygotowane i przesÅane do mnie w dobrym porzÄ dku. Jestem zadowolony i mogÄ poleciÄ innym skorzystanie z usÅug tej firmy. ChciaÅbym tu uÅŒyÄ sÅowa "ProfesjonalnoÅÄ, które wyraÅŒa dobr... ãã£ãšèŠã
DziÄki bÅyskawicznej i stanowczej reakcji Trusted Shops.pl odzyskaÅem pieniÄ dze wpÅacone na dostawÄ która przez prawie miesiÄ c nie zostaÅa zrealizowana. Moje codzienne telefony do Lampy.pl nie przyno... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie polecam zÅodzieje nie dziaÅa systemâŠ
Nie polecam zÅodzieje nie dziaÅa system a generujÄ ci kolejne faktury gdzie nie potrafiÄ rozwiÄ zaÄ problemu technicznego po swojej stronie omijaÄ szerokim Åukiem!
Szybka dostawa oraz wykonanie poduszkiâŠ
Szybka dostawa oraz wykonanie poduszki super . Polecam
Szybka I profesjonalna obsÅuga
Szybka I profesjonalna obsÅuga. ZachÄcam PaÅstwa wszystkich do wspóÅpracy, na prawdÄ warto poÅwiÄciÄ chwilÄ czasu i zaryzykowaÄ. Wygrane sÄ
prawdziwe i niesamowicie pomocne
Z wyrazami szacunku Mateusz
Lapin fantastique
Je ne mâattendais pas à un produit aussi magnifique. La qualité et la finition sont impeccables. Je recommande vivementâ¯!
wszystko ok
Towar doszedÅ szybko
Towar doszedÅ szybko, dobrze zabezpieczony.
OszuÅci i nic wiÄcej
OszuÅci i nic wiÄcej. Z daleka od tej firmy, kaÅŒdy mówi co innego. Umowa caÅkowicie przekrÄcona, rezygnacja moÅŒliwa dopiero po 12 miesiÄ cach. ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
Nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeÅ co doâŠ
Nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeÅ co do sposobu i realizacji zakupu w tym sklepie.
Szybka realizacja zgodna z obietnicÄ
Szybka realizacja zgodna z obietnicÄ
Zamówienie zostZamówienie z dnia 13.02.2025 zostaÅo wysÅane nastÄpnego dnia i juÅŒ 15.02.2025 paczka byÅa gotowa do odbioru :)
Zamówienie zostaÅo bardzo szybko zrealizowane, towar byÅ bardzo dobrze zabezpieczony i dotarÅ w nienaruszonym stanie :) Od wielu lat jestem klientem sklepu i nigdy siÄ nie zawiodÅem , szczerze mogÄ poleciÄ :)
Kubek termiczny
Trusted Shops GmbH pomaga w rozwiÄ zaniu róŌnych sytuacji
firma dziaÅa Åwietnie
ХПÑПÑОй ÑеÑвОÑ)
Puzzle dotarÅy caÅe nie zostaÅyâŠ
Puzzle dotarÅy caÅe nie zostaÅy uszkodzone, jedynie delikatnie pudeÅko metalowe delikatnie wgniecione, ale to w niczym nie przeszkadza. Na razie w trakcie ukÅadania jestem
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã