JÀttefina och jÀttemysiga! Dock tycker jag att de Àr lite för varma tyvÀrr. Sen hade jag önskat en lapp i nacken eller ett litet mÀrke pÃ¥ bröstet sÃ¥ man visste vad som Àr fram och bak. Jag har köpt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har köpt flera pyjamas frÃ¥n Cozee och Àr jÀttenöjd. Dock var det ett set dÀr sömmen slÀppt pÃ¥ pyjamas byxorna. Skickade ett kort pÃ¥ byxorna och fick ett snabbt och trevligt svar att dom sjÀlvklar... ãã£ãšèŠã
Alltid nöjd med det jag bestÀllt hÀr, leveransen Àr vÀldigt snabb och pyjamaser helt underbart sköna, har flera olika och Àlskar dom, tycker Àven att storlek stÀmmer Ãr 157, 60 kilo och bestÀller M
Sköna produkter och fantastisk kundservice. Vid en stor rea sÃ¥ missades det att skickas en produkt. Jag hade produkten dagen efter!! DÃ¥ ska man ha i huvudet att den skickades med postnord och att jag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ultra soft wearable blankets, designed in Sweden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
The fit is consistent
The fit is consistent. The materials are superb. Overall, a practical purchase.
i love the smell of the place and alsoâŠ
i love the smell of the place and also nice and warm
These pants are life changing
These pants are life changing. So comfortable for all day wear.
Not a trust worthy company
Ordered a cozee whilst it was reduced in price. I emailed them a week later, as no dispatch update. Have now been told that the item is out of stock, however it's in stock online, at the non sale price ! The company said they emailed me, as one of my items was out of stock ! No email received & I've only ordered one item.
Update *
They have refunded me, but I'm not sure why. As they offered an exchange, even telling me which ones they have available. I ordered it at 22.95⬠it's now in stock at 63.95⬠!

COZEE ããã®åç
HÀrlig kvalité pÃ¥ nattlinnet och snabbâŠ
HÀrlig kvalité på nattlinnet och snabb leverans.
BÀsta nattlinnena man kan köpa
Snabb leverans. JÀtteskön. Vill bara gosa ner mig i den nÀr jag kommer hem
JÀttefina och jÀttemysiga
JÀttefina och jÀttemysiga! Dock tycker jag att de Àr lite för varma tyvÀrr. Sen hade jag önskat en lapp i nacken eller ett litet mÀrke på bröstet så man visste vad som Àr fram och bak.
Jag har köpt fyra stycken thirts/nattlinnen och varje gång har jag blivit chockad över fÀrgen. FÀrgåterspeglingen på hemsidans bilder stÀmmer inte överrens alls med hur de ser ut i verkligheten. Nu Àr det hemmaklÀder/mysis så det spelar mindre roll, men hade det varit vardagsklÀder hade jag tyvÀrr returnerat en av dem.
Alltid nöjd med det jag bestÀllt hÀr
Ãr 157, 60 kilo och bestÀller M
Snabbt bra prisrabatter
Fick varorna snabbt
Super comfy
Really love Cozee, I bought it during Christmas and so impressed with quality then later I ordered another one. Highly recommended!
Min dotter var jÀtte glad ðâ€ïž
Min dotter var jÀtte glad, samt nöjda av dem, det Àr andra gÃ¥ng som jag bestÀllt till henne, och vet vad; jag hÃ¥ller pÃ¥ bestÀll mer ð, tack
Snabb leverans och sÃ¥ mjuka plaggð
Fina pyjamas
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹