䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業

圓該䌁業による蚘述

Hvorfor vÊlge TrygDepot? ✅ Rum fra kun 189 kr./md. ✅ Prisgaranti – altid laveste pris i omrÃ¥det ✅ Gratis afhentning i AllerÞd, HillerÞd, Farum og HÞrsholm (kan ikke kombineres med kampagnen "fÞrste mÃ¥ned til 1 kr.") ✅ Online booking – nemt og hurtigt ✅ KameraovervÃ¥gning inde og ude for maksimal sikkerhed ✅ Adgang med personlig kode – nÃ¥r det passer dig ✅ Fleksible lÞsninger til bÃ¥de private og erhverv TrygDepot – sikre og fleksible depotrum i AllerÞd Hos TrygDepot tilbyder vi moderne og brugervenlige depotrum i forskellige stÞrrelser – til markedets bedste priser. Vi har rum fra kun 189 kr. pr. mÃ¥ned, og med vores prisgaranti er du altid sikret den laveste pris i omrÃ¥det. For at gÞre det ekstra nemt tilbyder vi gratis afhentning af dine ejendele i AllerÞd, HillerÞd, Farum og HÞrsholm. VÊlger du dette tilbud, gÊlder det dog i stedet for kampagnen med fÞrste mÃ¥ned til 1 kr. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ tryghed og enkelhed. Derfor kan du nemt klare alting via online booking, og du har altid adgang til dit rum med en personlig kode. Hele omrÃ¥det er desuden sikret med kameraovervÃ¥gning bÃ¥de inde og ude samt tydelig skiltning, sÃ¥ du hurtigt finder dit depotrum. Uanset om du har brug for ekstra plads i en flytteperiode, skal opbevare mÞbler eller vil have en fast lagerlÞsning til din virksomhed, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. Hos TrygDepot fÃ¥r du en fleksibel og sikker opbevaringslÞsning – med lokal service, gennemsigtige priser og de bedste betingelser i AllerÞd.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

14件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super service og flotte gode pÊne rum.

KÆMPE anbefaling af Trygdepot! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det her er simpelthen service i absolut topklasse. Fra fÞrste kontakt bliver man mÞdt af en utrolig sÞd, varm og imÞdekommende indehaver, som virkelig går op i, at man fÞler sig tryg hele vejen igennem.

Og servicen? Den er langt, langt over alt, hvad jeg havde forventet. Det er sjÊldent, man oplever så hÞj kvalitet og så stor hjÊlpsomhed.

Jeg havde brug for at fÃ¥ afhentet et kÞleskab – uden selv at vÊre til stede – og her trÃ¥dte Peter bare til og klarede ALT. Nemt, effektivt og fuldstÊndig uden bekymringer for mig. Det er virkelig next level service!

Hvis du er i tvivl: lad vÊre. VÊlg Trygdepot. Du fÃ¥r ikke bare god service – du fÃ¥r en oplevelse, der er langt bedre, end man normalt tÞr hÃ¥be

2026幎4月7日

Trygdepot からの回答

Tak for de fine ord. Dem vÊrdsÊtter vi meget

Mine varmeste anbefalinger

Fik hjÊlp til flytning af de ting, der skulle i depot. Så stor en hjÊlp og tilmed hurtig og supervenlig kontakt. Kan kun anbefale Trygdepot på de varmeste.

2026幎2月26日

Trygdepot からの回答

Tusind tak det sÊtter vi stor pris på.

God oplevelse!

Det var nemt og trygt at bruge trygdepot. Ejer var altid hurtigt klar med svar og hjÊlp. Vil helt klart vÊlge trygdepot igen.

2026幎3月15日

Trygdepot からの回答

Tak for anmeldelsen. Den sÊtter vi stor pris på

Anbefaler

Super god kontakt med ejer, pÊne rum og mulighed for at kÞre bilen helt op til indgangen med tunge ting.

2026幎3月16日

Trygdepot からの回答

Tusind tak for din anmeldelse

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Trygdepot leverer en framragende service. Fra fÞrste kontakt fÞlte jeg mig i trygge hÊnder – de var imÞdekommende, professionelle og ekstremt hjÊlpsomme. Kommunikation var klar og hurtig, og hele processen forlÞb fuldstÊndig problemfrit.

KÊmpe anbefaling herfra

2025幎12月1日

Tak Karen Det sÊtter vi stor pris på (-:

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos TrygDepot i AllerÞd. Jeg skulle bruge et depotrum i forbindelse med en flytning, og hele processen var super nem og professionel. Rummet var rent, tÞrt og sikkert - prÊcis som man håber på.

2025幎10月11日

Tak Elias. Det er vi glade for

Fantastisk service - venlighed i topklasse

Jeg er den heldige bruger af Tryg Depot! Til trods for at jeg bor i Farum.

For fÞrste gang nogensinde er jeg ovenud tilfreds, med et opbevaringssted.

Er blevet mÞdt med SÅ god en service og forstÃ¥else - ej at glemme tÃ¥lmodighed. Havde af flere omgange en aftale om afhentning / som jeg aflyste, rykkede m.m. Der var ikke et spor af irritation at spore hos kÊre Peter. Og han reserverede stadig rummet til mig i al den tid.

Han kom glad og frisk da dagen endelig kunne forlÞbe. Er så glad og taknemmelig, både for hans sublime service og store tålmodighed. Fik ham anbefalet af andre Farum borgere, TAK for det!

Med et svuptag var alle tingene i varebilen, hvor der var tÊpper, rullevogne m.m. sÃ¥ tingene ikke kunne tage skade osv. Derudover er rummene opvarmede, rene og bare mega luksuriÞse.. ej men glÊden vil ingen ende tage🥰

Har fÞr haft ting både hos Pelican, Shur - men må Êrligt indrÞmme at de ikke når Trygdepot til lilletåen.

Mine varmeste anbefalinger herfra❀

2025幎11月23日

Trygdepot からの回答

Hej Pia Tusinde tak for den fine anmeldelse det betyder meget for os at du vÊlger depotrum og opbevaring hos os. Bedste hilsner Peter

Jeg har brugt TrygDepot i AllerÞd

Jeg har brugt TrygDepot i AllerÞd på Hejrevang 10 til opbevaring, og det har vÊret en rigtig god oplevelse.
Rummene er rene, tÞrre og nemme at komme til, og det fÞles trygt med overvågning og adgangskontrol.
Det var nemt at booke online, og kommunikationen har vÊret super hurtig og hjÊlpsom.
Kan klart anbefales til andre, der mangler ekstra plads!

2025幎11月3日

Trygdepot からの回答

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Bedste hilsner Peter

LÊkre varme og tÞrre rum med masser af

LÊkre varme og tÞrre rum med masser af lys, overvågning og dÞr kode.
Verdens klasse kundeservice !!!
Ringer du bliver telefonen taget og evt spÞrgsmål besvaret. Behageligt og familiÊrt.

2025幎9月12日

Tak Pernille Det er vi rigtig glade for

Tryg opbevaring i AllerÞd

Jeg havde brug for at fÃ¥ mine ting opbevaret i forbindelse med en flytning og valgte AllerÞd Opbevaring med deres afhentningsservice – og det har jeg ikke fortrudt!

De var utroligt hjÊlpsomme og professionelle hele vejen igennem. Booking gik hurtigt, de kom prÊcis til aftalt tid, og alting blev håndteret med stor omhu.

Det var en kÊmpe lettelse ikke selv at skulle stå for transporten.

Opbevaringen er ren, sikker og let at tilgå, og priserne er meget rimelige. En virkelig gennemfÞrt og tryg oplevelse.

Trygdepot kan varmt anbefales til alle, der vil have en nem og pålidelig opbevaring!

2025幎11月7日

Tak Kim. Det sÊtter vi stor pris på

PÊnt, nemt og god service

PÊne og rene lokaler, nemt at komme til sit rum, og tager hurtigt telefonen og hjÊlper når man har brug for det.

2025幎10月12日

Trygdepot からの回答

Tak Daniella. Det er vi rigtig glade for.

Tryg og billig opbevaring

Havde brug for ekstra plads til opbevaring og faldt over trygdepot.dk
Henvendte mig og modtog super service og har nu opbevaret mine genstande (flyttekasser og bildÊk) i sikre og trygge og rammer til en billig penge.
5-stjerner herfra!

2025幎8月23日

Trygdepot からの回答

Tak for de fine ord. Det er vi glade for.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。