レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, som har givet mine fliser nyt liv og en flot, frisk overflade. Hele processen forlÞb meget let og professionelt, og hvor alle aftaler blev overholdt til punkt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis du skal have renset fliser kan jeg klart anbefale Trygrenserne. Der er god kommunikation og service. Vores fliser skulle nok have vÊret renset for et par Ã¥r siden... SÃ¥ nÃ¥r man ser resultatet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores fliser er blevet super flotte. Lars fra Trygrenserne har udfÞrt et flot arbejde med bÃ¥de ekspertise og Þje for at rydde op og efterlade stedet uden snavs mm. God dialog undervejs. Derudover har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores gamle, tilgroede, askegrÃ¥ havegang og terrasse skiftede pÃ¥ kort tid udseende til en smuk terracotta-rÞd 'ny' version af sig selv. Flot og grundigt arbejde, med styr pÃ¥ kemikalierne og nem komm... もっず芋る

䌁業情報

1. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

ForlÊng levetiden af dine udendÞrsarealer med professionel fliserens og trÊterrasserens.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

KÊmpe anbefaling 🀩

Hurtigt svar, super tilfreds med kundeservicen og indblik i aftale.

2025幎3月20日

KÊre Frederikke,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🀩

Du siger bare til, hvis vi kan hjÊlpe med andet i fremtiden.

Trygrenserne

Hurtig kontakt og smukt arbejde

Jeg bestilte tilbud gennem 3byggetilbud og blev ringet op af Christian et par timer senere. Opgaven med at rense vores terrasse hastede, da vores hus er til salg, og vi fik snakket os frem til et tidspunkt, der passede både ham og os rigtig godt. Opgaven blev smukt udfÞrt, og alt var som aftalt.

2025幎3月10日

Hej Katja,
Tusind tak for din anmeldelse! Det var en fornÞjelse hele vejen igennem for os :-)

Du må endelig sige til, hvis vi kan hjÊlpe med noget i fremtiden.

Kan varmt anbefales!

KÊmpe anbefaling herfra! Jeg havde valget mellem en rensning af mine fliser eller lÊgge nye. De gamle fliser lå sådan set pÊnt og derfor valgte jeg at få dem renset. Resultatet er blevet meget bedre end forventet og det ligner en helt ny belÊgning! Trygrenserne overholdte deres aftaler hvilket jeg går meget op i og de efterlod et overordenligt pÊnt stykke arbejde. Jeg vil anbefale alle jeg mÞder til at få renset fliser hos Trygrenserne !!

2024幎12月15日

Hej Joakim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dét sÊtter vi stor pris på, og det var en fornÞjelse at give nyt liv til dine fliser :-)

Vi glÊder os til at se jer igen til vedligeholdelsen.

Dbh
Camilla

Meget tilfredse

Vi er meget positivt overraskede over effekten på vores terrasse!
Kan klart anbefale dem 🙌🏟

2025幎1月11日

Trygrenserne からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Sara! Det sÊtter vi stor pris på :)

Varm anbefaling

God service og flot resultat
Jeg har haft fornÞjelsen af at få hjÊlp fra Trygrenserne til fliserens, og jeg er meget tilfreds med resultatet. De var punktlige og professionelle i deres kommunikation og planlÊgning, og arbejdet blev udfÞrt som aftalt.
Mine fliser ser meget bedre ud efter behandlingen, og området blev efterladt rent og ordentligt. Jeg kan absolut anbefale Trygrenserne, hvis du har brug for fliserens eller lignende service.

2024幎11月16日

Trygrenserne からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse Roberta! Vi glÊder os til at se jer igen til den årlige vedligeholdelse.

Mike

Vi havde en opgave på 2 brugte

Vi havde en opgave på 2 brugte padelbaner med stål og hegn som var placeret på 20 paller.
Vi fik dem ud og hÞjtryksspile alle dele og baner står som nye.
Tusinde tak for hjÊlpen.
Vi ringer nÊste gang også

2024幎11月6日

Hej Tommy,
Tusind tak for opgaven og den flotte anmeldelse! Det var en fornÞjelse, og vi glÊder os til at hÞre fra jer igen :)

De bedste hilsner

Super oplevelse!

Super resultat på mine fliser og god service. Det kan helt klart anbefales!

2024幎10月16日

KÊre Rasmus,

Mange tak for anmeldelsen - Dejligt at I er glade for resultatet :)

Ring endeligt hvis der skulle vÊre andet.

Christian

God pris og fantastisk effekt fra

God pris og fantastisk effekt fra rensen! 5🌟!

2024幎10月14日

Hej Daniel,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi glÊder os til at vi kommer forbi igen til vedligeholdelsen nÊste år - Hav det godt så lÊnge.

De bedste hilsner fra Mike

Flotteste indkÞrsel i kvarteret

Jeg fik Trygrenserne til at rense min indkÞrsel, som så noget kedelig ud.

Efter fliserens vil jeg mene, at min indkÞrsel nu er den flotteste i kvarteret.

Fantastisk service og et ekstremt flot resultat.

2024幎10月1日

KÊre Emil,

Tak for de sÞde ord - Der er ingen tvivl om at din indkÞrsel er den flotteste nu :-D

Rigtig god dag,
Christian

God service og perfekt resultat!

Jeg har brugt Trygrenserne til rens af min fars hus i Valby og er meget imponeret over både service og resultat.
Hele bookingprocessen var dejlig nem og gennemskuelig og arbejdet blev udfÞrt prÊcis som jeg Þnskede.

2024幎9月25日

Hej Benjamin,
Dejligt at hÞre :) Mange tak for anmeldelsen, og vi håber at din far stadig er glad for resultatet.
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der skulle vÊre andet.

Emma

God oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med trygrenserne.
Resultater er alle tiders og det var en nem bookingproces.
Jeg vil klart anbefale dem til andre.

2024幎9月16日

Hej Sigurd,
Tusind tak for de sÞde ord og anbefalingen! Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe med andet :)

Emma

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。