Betaler ikke sine regninger ... Jeg vil ikke anbefale at handle her
Som ny kunde blev jeg mÞdt med imÞdekommenhed og interesse for det projekt jeg havde med. Da vi gik i gang var den givne support professionel med indlevelse i vores problemer. Erfaringen fra det f... ãã£ãšèŠã
Fint arbejde.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trods mit venskabelige kendskab til virksomheden, har jeg aldrig fÞlt at jeg blev anderledes behandlet. Og servicen har netop vÊret helt i top og ikke mindst venlig, hvilket jeg fornemmer at alle and... ãã£ãšèŠã
- å°å·æ
- ã°ã©ãã£ã㯠ãã¶ã€ããŒ
- ã¬ãŒã¶ãŒå å·¥æ¥
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
- 販ä¿è£œåæäŸæ¥è
- çæ¿åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores motto er âKort fortalt: Vi trykker pÃ¥ altâ. Selv om vi siger det med et smil, er det meget tÊt pÃ¥ sandheden. Udover at trykke pÃ¥ pap og papir, plastikkort og stof, kan vi ogsÃ¥ trykke pÃ¥ fx legoklodser og brosten, powerbanks, krus og igen meget meget mere.
Egeskovvej 21B, 3490, KvistgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
- 82 82 82 40
- info@trykkeriloftet.dk
- trykkeriloftet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã

En stÊrk partner
Igennem en årrÊkke har vi brugt Trykkeriloftet som samarbejdspartner på en masse forskellige lette og tunge opgaver, og de performer hvergang.
HÞj service, fantastisk support og kreative ideer og tiltag.
Vi fortsÊtter samarbejdet

Trykkeriloftet ããã®åç
Fantastisk trykkeri at arbejde sammenâŠ
Fantastisk trykkeri at arbejde sammen med. Prof, hurtig, kvalitet, sÞde, hjÊlpsomme.
Elsker dem!

Trykkeriloftet ããã®åç
Rigtigt godt arbejde pÃ¥ rollup-bannereâŠ
Rigtigt godt arbejde på rollup-bannere fra Trykkeriloftet - der i Þvrigt har helt rimelige priser. Også god og hurtig levering og en enkelt fejlretning, som blev håndteret med smil og virkeligt effektivt. Fuld respekt herfra!

Trykkeriloftet ããã®åç
BÃ¥de hurtige og dygtige!
Altid hurtig og professionel håndtering af vores opgaver. Kan varmt anbefales.

Trykkeriloftet ããã®åç
Har kun haft gode oplevelser medâŠ
Har kun haft gode oplevelser med Trykkeriloftet, og har nu efterhånden benyttet mig af dem (og kun dem) i 5 år. Priserne er altid gode og de leverer lyn hurtigt. Oven i det, så er de også gode til at komme med lÞsningsforslag, og har fundet flere super gode og alternative lÞsninger til mig. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger og de skal selvfÞlgelig have 5 stjerner herfra.

Trykkeriloftet ããã®åç
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering, jeg kan varmt anbefale Trykkeriloftet.

Trykkeriloftet ããã®åç
God service og top kvalitet ð

Yderst kompetente
Kompetent rådgivning, gode ideer til optimering og fremragende kvalitet.

Klasse service
Klasse service, enorm hurtig levering, - ynglings trykkeri

Trykkeriloftet ããã®åç
Vistikort med guld - spot on!
Jeg fik trykket mine visitkort af Kasper, og der var super god service hele vejen igennem. Han var meget informativ, og ringede og fortalte om forskellige muligheder, da jeg skulle have guldtryk på.
Mine visitkort lever op til mere end mine forventninger!
Priser: Super billigt, men uden at kvaliteten har taget skade.