Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Er is een track & trace beschikbaar voor de levering en 5 minuten voor aankomst werd ik gebeld. De bezorgers waren vriendelijk

TSN Groen ããã®åç
De levering werd 20 min vooraf van moment bezorging telefonisch aangekondigd. En de aflevering werd gedaan door 2 uiterst vriendelijke mannen.

TSN Groen ããã®åç
Onze bestelling van een woonwinkel werd bezorgd via TSN Groen. Ik ben de hele ochtend thuisgebleven ivm de bezorging hiervan waarna ik 5 minuten voor de bezorging gebeld word met de mededeling dat de afspraak verzet moet worden. Dit in verband met een niet geregelde ontheffing om de binnenstad in te mogen rijden. Het lijkt mij dat dit iets is wat van tevoren bij een bezorging uitgezocht moet worden. Bij andere bezorgdiensten hebben wij hier nooit problemen mee ervaren.

TSN Groen ããã®åç
Via link waren de bezorgers goed te volgen. Belde op dat ze er bijna waren. Super vriendelijke mannen. Zeer klantvriendelijk. Top !!

TSN Groen ããã®åç
Duidelijk tijdvak van 2 uur, bezorging is online te volgen en vlak van tevoren nog een sms. De bezorgers waren ook heel vriendelijk, fijne service!

TSN Groen ããã®åç
Ze leveren snel en op tijd, met een wat moeite en liever niet houding toch nog even over de drempel. Ik zegen ze met veel vreugde en liefde, dat ze die mogen gaan ervaren.
Blessings

TSN Groen ããã®åç
Ik weet niet hoe ze aan zoveel sterren komen naar het is een pure oplichtersbende. Telefonisch onbereikbaar. Groene emissie? Man een oude bestelbus die tijdens het uitladen staat te ronken met een dieselmotor aan. Bij bezorging nog even 100 euro in contanten moeten betalen omdat ze het anders op straat laten staan. Bij de winkel was afgesproken dat de meubels 1 trap op moesten ivm portiekwoning, was geen probleem extra voor betaald in de winkel. Bij navraag (na levering) in de winkel hadden we die 100 euro helemaal niet hoeven betalen. Maar ik was alleen en kon toch moeilijk het risico nemen dat ze me die meubels op straat neerzetten. Geproduceerd het bedrijf te bellen maar telefoonnummers zijn allemaal niet in gebruik.

TSN Groen ããã®åç
Perfect binnen het tijdvak geleverd, de artikelen nagekeken en het karton weer netjes meegenomen. Topservice!

TSN Groen ããã®åç
Ben er heel ontevreden over doos lag plat op de grond in de bus niet vast gemaakt met het uithalen niet kijken of hij ergens tegen aanstoot wat 3 keer wel zo is doos zat al vol beschadigingen echt schandalig hoe er met de spullen van klanten omgegaan wordt

TSN Groen ããã®åç
Hier krijg je de keuze om zelf een afspraak te maken. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden, waar je bestelling zich bevindt. Ook het afleveren gaat heel netjes. Ook heel fijn is, dat een dag voor aflevering, al de schatting van tijd bepaald wordt.

TSN Groen ããã®åç
Kwamen heel erg laat aan. We hadden een fout gemaakt in het aangeven op welkd verdieping ze moesten zijn. Toen ik vroeg of we het even samen naar boven konden tillen was er niks meer mogelijk.

TSN Groen ããã®åç
Behulpzame mannen, nette levering, goede tijdsindicatie, top.

TSN Groen ããã®åç
Fijn om een dag van te voren een tijdsvenster te krijgen. Indicatie van aantal stopt klopt alleen niet. Oom hebben wij helaas geen telefoontje gekregen +-30 minuten voor de levering terwijl dit wel op de website wordt benoemd.
Ook geen bevestiging gekregen van de levering.
Ãén van de pakketten stond ondersteboven terwijl er duidelijk op staat hoe het pakket moet worden neergezet.
Het zijn geen wereldschokkende dingen, maar wel goed om rekening mee te houden.

TSN Groen ããã®åç
It was a good cabinet for my douche, not very expensive. Delivered safe and to the door.

TSN Groen ããã®åç
Via bol.com een dressoir kast besteld via Meubella. Op de dag van bezorging bellen de bezorgers aan en vragen me van mijn appartementcomplex naar beneden te komen om de spullen in ontvangst te nemen. Ze weigerden pertinent om met de lift mijn spullen aan de deur te leveren. Zelfs na contact met hun baas weigerden ze de spullen te bezorgen. Ik heb de zending dan ook geweigerd en ze het weer mee laten nemen. Zeer slecht bedrijf. En absurd dat ze met de paketten op hun kar te beroerd zijn om de lift in te gaan en ze bij mijn voordeur te leveren.

TSN Groen ããã®åç
Meerdere keren van TSN bezorging gehad. Zij communiceren duidelijk via email (niet teveel, niet te weinig). Daarnaast komen ze gewoon hun afspraken na m.b.t. tijdsvak bezorigng.

TSN Groen ããã®åç
I messaged them my street is only open to car traffic from 6am to 11am and they did take it into account, which is a rare sight among delivery companies these days. Most deliveries ignore such messages outright and come deliver at a time when it suits them (and then they can't get anywhere near my apartment, which means I have to carry the deliveries myself for a whole block).

TSN Groen ããã®åç
Wegens een uitzonderlijk goed en duidelijk bouwplan is de constructie van het meubel heel gemakkelijk te verwezenlijken. Ook de levering van het pakket was stipt en verzorgd. Het meubel zelf is kwalitatief.

TSN Groen ããã®åç
Verhuislft mee besteld aangezien lift te klein is. Tot 3 keer aan toe geen verhuislift mee genomen. Gevolg beschadigd keukenwerkblad. Ondanks dat chauffeur het op zn werkorder had staan beweerde zn manager dat het leveren van de verhuislift niet was geboekt. Naast grof gebekt liet meneer mij niet eens uitspreken. Ik loog zo beweerde hij. Wat een waardeloos bedrijf is dit

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã