レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.

5぀星のうち1の評䟡

Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... もっず芋る

䌁業情報

1. トラック運送䌚瀟
  2. 物流業

圓該䌁業による蚘述

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

連絡先

(4,660)

過去12か月のレビュヌ数: 694ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf werkt met top bezorgers

Dit bedrijf werkt met top bezorgers. Zijn hele vriendelijke mannen. Ze gaan heel erg respectvol met je om. Leuke mensen en bezorgen je spullen heel netjes. Denken met je mee.

2026幎5月2日

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van de review en de mooie complimenten!

Goed om te lezen dat de bezorging positief is verlopen.

goeie website, duidelijke info

Goeie website, duidelijke tracking, goeie timeslot, geen inlog nodig en correcte lui aan de deur die alle verpakking en toestanden weer hebben meegenomen.

2026幎4月30日

Bedankt voor de reactie.

Fijn om te lezen dat u alles positief heeft ervaren.

Perfect!!

De bezorgdienst laat tijdig weten hoe laat ze langskomen. Daarnaast waren de bezorgers zo lief om te helpen tillen naar de juiste verdieping. Ik zou TSN 10 sterren geven indien mogelijk. Dank!!

2026幎4月30日

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review.

Fijn om te horen dat onze bezorgservice naar wens is geweest.

Zo kan het dus ook.

Niet eerder van deze bezorgdienst gehoord, maar absoluut top! Snel (zonder gejaagde bezorgers, die nog net niet je pakket in je armen gooien en wegrennen), efficiënt, behulpzaam, montageservice én super lief tegen mijn oude vadertje!

2026幎4月28日

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze bezorgdienst!

Vriendelijk bezorgers die zorgvuldig

Vriendelijk bezorgers die zorgvuldig met de goederen omgaan. Goederen binnen gedragen en geplaatst waar ik ze wilde. Tijdige aankomstmelding gehad en arriveerde ook op dat moment.

2026幎4月25日

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de bezorgers de levering naar wens hebben uitgevoerd en de melding was.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer zware kast, maar supervriendelijk

Er is bij ons een zeer zware kast geleverd, bestaande uit meerdere zware pakketten. De bezorgers waren erg aardig en zetten de pakketten zonder mokken tot ver in de gang. Zeer vriendelijk.

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de bezorgers de levering naar wens hebben uitgevoerd.

Netjes op tijd

Netjes op tijd. product netjes neergezet in de gang

Respectloze bezorgers

Na weken wachten was het zover, mijn kast wordt geleverd. Helaas had de bezorger er vandaag geen zin in. Tijdens de levering heeft de bezorger het pakket meerdere keren op de grond gegooid en over de vloer van het trappenhuis geschoven. Ik ga er dus vanuit dat de schade tijdens transport is ontstaan.

Daarnaast is het voor mij onbegrijpelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de kast die ze zelf hebben vernield.

2026幎4月20日

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van de review.

We vinden het jammer om te horen dat de levering niet zorgvuldig is uitgevoerd door de bezorgers. Helaas kunnen we niet achterhalen waar de schade is ontstaan, maar we zullen dit zeker met de betrokken bezorgers bespreken.

Excuses voor het ongemak.

Stipte levering

Duidelijke leveringsinfo. Bellen +/- 15 minuten voor dat ze komen en een uurtje van te voren een sms bericht.
Vriendelijk personeel

Bedankt voor de review.

Goed om te horen dat u tevreden bent over de communicatie omtrent de levering.

TSN Groen failed to deliver my IKEA

TSN Groen failed to deliver my IKEA order due to the streets being too narrow in Gorichem even though they had ample time to plan the route. The driver stated that they would instead deliver on Monday morning. Monday morning I give them a call to confirm if everything is scheduled - IKEA does not have the rescheduled delivery on their system and state the earliest they can reschedule is for Thursday. I call TSN to find out what is going and they were not helpful at all, stating that it is no possible for the driver to promise to reschedule even though that is exactly what occurred. No accountability at all from TSN and the only party inconvenienced is the customer.

2026幎4月20日

Goodmorning,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that the delivery did not go as planned.

Unfortunately we can't see if our buses fit into the street beforehand. So this is something we can not prevent for all orders.

When orders from Ikea need to be rescheduled, this has to happen through Ikea as we can't reschedule them in our system.

I see delivery is rescheduled for this thursday and will be delivered with one of our smaller buses.

We apologise for the inconvenience.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk track & trace systeem en vlak

Duidelijk track & trace systeem en vlak voor aankomst werd ik door een zeer enthousiaste bezorger gebeld.

2026幎4月14日

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van de positieve review!

Goed om te horen dat de track&trace duidelijk was!
Leuk te horen dat de bezorger enthousiast was.

Duidelijke afspraken.

Duidelijke afspraken.
Netjes en heel bezorgd

Bedankt voor de review!

Goed te horen dat alles volgens afspraken is verlopen en de bezorging naar wens was.

Goede communicatie en vriendelijke

Goede communicatie en vriendelijke bezorgers. Deden een stapje extra om de zware dozen op de goede plek te krijgen. Top!

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van de review!

Fijn dat de communicatie naar wens was en de bezorgers een stapje extra deden om de levering naar wens uit te voeren.

Tevreden over de bezorging

Er is een track & trace beschikbaar voor de levering en 5 minuten voor aankomst werd ik gebeld. De bezorgers waren vriendelijk

Bedankt voor de review!

Goed te horen dat u voor levering bent gebeld en de bezorgers vriendelijk waren.

Levering Kast

De levering werd 20 min vooraf van moment bezorging telefonisch aangekondigd. En de aflevering werd gedaan door 2 uiterst vriendelijke mannen.

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de bezorgers u vooraf hebben gebeld!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。