Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dit bedrijf werkt met top bezorgers. Zijn hele vriendelijke mannen. Ze gaan heel erg respectvol met je om. Leuke mensen en bezorgen je spullen heel netjes. Denken met je mee.

TSN Groen ããã®åç
Goeie website, duidelijke tracking, goeie timeslot, geen inlog nodig en correcte lui aan de deur die alle verpakking en toestanden weer hebben meegenomen.

TSN Groen ããã®åç
De bezorgdienst laat tijdig weten hoe laat ze langskomen. Daarnaast waren de bezorgers zo lief om te helpen tillen naar de juiste verdieping. Ik zou TSN 10 sterren geven indien mogelijk. Dank!!

TSN Groen ããã®åç
Snel en wisten precies wanneer pakje langs kwam.

TSN Groen ããã®åç
Niet eerder van deze bezorgdienst gehoord, maar absoluut top! Snel (zonder gejaagde bezorgers, die nog net niet je pakket in je armen gooien en wegrennen), efficiënt, behulpzaam, montageservice én super lief tegen mijn oude vadertje!

TSN Groen ããã®åç
Vriendelijk bezorgers die zorgvuldig met de goederen omgaan. Goederen binnen gedragen en geplaatst waar ik ze wilde. Tijdige aankomstmelding gehad en arriveerde ook op dat moment.

TSN Groen ããã®åç
Er is bij ons een zeer zware kast geleverd, bestaande uit meerdere zware pakketten. De bezorgers waren erg aardig en zetten de pakketten zonder mokken tot ver in de gang. Zeer vriendelijk.

TSN Groen ããã®åç
Netjes op tijd. product netjes neergezet in de gang

TSN Groen ããã®åç
Na weken wachten was het zover, mijn kast wordt geleverd. Helaas had de bezorger er vandaag geen zin in. Tijdens de levering heeft de bezorger het pakket meerdere keren op de grond gegooid en over de vloer van het trappenhuis geschoven. Ik ga er dus vanuit dat de schade tijdens transport is ontstaan.
Daarnaast is het voor mij onbegrijpelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de kast die ze zelf hebben vernield.

TSN Groen ããã®åç
Duidelijke leveringsinfo. Bellen +/- 15 minuten voor dat ze komen en een uurtje van te voren een sms bericht.
Vriendelijk personeel

TSN Groen ããã®åç
Duidelijke communicatie en vriendelijke chauffeurs, top

TSN Groen ããã®åç
TSN Groen failed to deliver my IKEA order due to the streets being too narrow in Gorichem even though they had ample time to plan the route. The driver stated that they would instead deliver on Monday morning. Monday morning I give them a call to confirm if everything is scheduled - IKEA does not have the rescheduled delivery on their system and state the earliest they can reschedule is for Thursday. I call TSN to find out what is going and they were not helpful at all, stating that it is no possible for the driver to promise to reschedule even though that is exactly what occurred. No accountability at all from TSN and the only party inconvenienced is the customer.

TSN Groen ããã®åç
Duidelijk track & trace systeem en vlak voor aankomst werd ik door een zeer enthousiaste bezorger gebeld.

Duidelijke afspraken.
Netjes en heel bezorgd

TSN Groen ããã®åç
Vriendelijk chauffeurs en netjes op de hoogte gehouden. Top!!!

TSN Groen ããã®åç
Vriendelijk personeel alles was mooi optijd.

TSN Groen ããã®åç
Goede communicatie en vriendelijke bezorgers. Deden een stapje extra om de zware dozen op de goede plek te krijgen. Top!

TSN Groen ããã®åç
Er is een track & trace beschikbaar voor de levering en 5 minuten voor aankomst werd ik gebeld. De bezorgers waren vriendelijk

TSN Groen ããã®åç
De levering werd 20 min vooraf van moment bezorging telefonisch aangekondigd. En de aflevering werd gedaan door 2 uiterst vriendelijke mannen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã