ttdesign.be レビュー 102

TrustScore 5段階評価の3.5

3.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

we hebben verschillende aankopen bij dit bedrijf gedaan en zijn hier zeer tevreden over, unieke en betaalbare desing, ook bij het leveren zijn we zeer tevreden, goede uitleg en ze laten alles heel n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super tevreden van de levering van onze artikelen. De stoelen zitten heerlijk en de tafel is heel gemakkelijk in onderhoud. Beide producten zijn top kwaliteit

5つ星のうち1の評価

Al onze meubels voor de leefruimte aangekocht. Dure aankoop als jong gezin. Net na het verstrijken van de termijn begint de tafel los te staan. één kast gaat niet meer open, volledig scheef getrokken.... もっと見る

3.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Relaxzetel met massagefunctie gekocht

Relaxzetel met massagefunctie gekocht. Na levering hem mooi een nacht laten opladen zoals ons gezegd was. Drie dagen later batterij leeg zonder de massagefunctie te gebruiken. Dit onmiddellijk gemeld en na een paar keer over en weer gemaild te hebben technieker aan de deur gehad. Die heeft nieuwe batterij gestoken zonder resultaat. Paar dagen later terug plat. Nu ondertussen 6maand verder is de zetel donderdag opgehaald omdat fabriek ging nakijken. Een dag later kregen we al een mail dat de zetel in orde was dat alles ok was. Op mijn mail dat dit niet kon getest zijn op één dag was het antwoord dat het normaal was dat die batterij zo snel leeg was door de infraroodfunctie van de afstandsbediening??
Update: ondertussen is de zaak, na onderhandeling met verkoopster Anna, ter harte genomen door Mira die het nauwlettend opvolgt. Er is een zwaardere batterij geplaatst wat nog niet het gewenste resultaat geeft, maar de fabriek zou een nieuwe controle box produceren die het probleem zou oplossen. Wordt vervolgd.

2025年2月10日
5つ星のうち5の評価

Dit is echt een aanrader

Dit is echt een aanrader! Ik ben zeer tevreden over mijn bed, matras en dons. Ook heb ik servies van hier en een leuk tuinsetje. Zeer goede kwaliteit. Mooie winkel. Zeker een bezoekje waard!

2024年10月20日

Wegblijven

- slechte kwaliteit
- potentiële kopers worden gigantisch onder druk gezet
- zogenaamde mega korting de dag zelf voor extra druk
- “verplicht” om een naam van een vriend/familielid door te geven zodat ze die ook kunnen lastigvallen

2024年2月7日
5つ星のうち1の評価

Na 1,5 jaar was een stoel helemaal…

Na 1,5 jaar was een stoel helemaal doorgezakt. De laspunten waren los. Dit zou komen door oneigenlijk gebruik. Als ik dan vroeg wat ik er mee zou gedaan hebben kon men geen antwoord geven. Echt zo teleurgesteld. Geste was een stoel verkopen aan 100 euro i.p.v. 125 euro. Heb ik geweigerd. Zoveel spijt dat ik er recent nog iets gekocht heb. En mijn contacten zijn verwittigd.

2025年1月15日

Super leuk bed .

Super bedankt voor de snelle service van jullie .
We gingen voor nieuwe hoofdkussen en gingen buiten met een bestelling van een heel nieuw bed met toebehoren…
Gisteren 13/01/2025 geleverd..top 👍

2025年1月13日

Een fan

Ik heb het geluk gehad om op uitnodiging T&T design te leren kennen. Ik ben er steeds goed ontvangen met een rondleiding, zeer klantvriendelijk. Met een ruim aanbod kwaliteitsvolle meubelen en producten. Ik ben fan!

2024年6月18日

Zeer tevreden klant van T&T

Al heel veel artikelen gekocht bij T&T, Christine. O.a. barbecue, tuinmeubelen, donsdeken, keukenstoelen, servies, potten en pannen…
Heel tevreden van het eerste artikel tot het laatste.
Zeer stip en vriendelijk bij iedere levering.
Wij zijn fan en gaan er zeker nog kopen.
Familie Knockaert

2024年12月30日

Fan van T en T design

Wij kochten al heel wat mooie meubelen bij T en T design. Steeds een heel aangename verkoopster gehad. De levertijd, levering en installatie van de meubelen verliep steeds vlekkeloos. Wij zijn fan.

2024年12月29日
5つ星のうち5の評価

Een uitstekende en vriendelijke…

Een uitstekende en vriendelijke service. De verkoper heeft ons een aangename rondleiding gegeven en wij waren op slag verliefd op onze aangekochte meubels. De levering was picobello en wij hebben ook een goede uitleg gekregen van de persoon die kwam leveren over hoe we de meubels moeten onderhouden. Ik raad het iedereen aan. Brenda en Marnix

2024年12月5日
5つ星のうち1の評価

Bij de levering van onze nieuwe…

Bij de levering van onze nieuwe slaapzetel zag ik direct dat de matras zeer klein was. Bij de gedachten dat we toch voor 140cm hadden gekozen. Neen op het contract staat alleen de lengte van de zetel .sofabed small 2 personen 1.70m. DE MATRAS IS DAN 1.20M.
En dat word niet meegedeeld. Hij was nochthans prijzig genoeg voor een 1 persoonsbed.

2024年11月27日
5つ星のうち1の評価

Bij levering van zetel geraakte deze niet door de deur

Bij levering van zetel geraakte deze niet door een standaarddeur. De mensen van TT design wilde deze niet uitpakken ( isomo en plastiek) omdat er anders beschadiging van de muren zou kunnen optreden.
Ook de deur wenste ze niet af te nemen.
Ze hebben dan uiteindelijk besloten om de zetel op het terras achter te laten en trek uw plan. Dit heeft me nadien 250 euro gekost om geplaatst te krijgen door een andere firma zonder problemen.
Bij de aankoop moest er onmiddellijk getekend worden. Op de bestelbon stond enkel de lengte en niet de breedte, wie denk nu dat deze door een gewone deur niet kan.
Bij vertrek werden de mensen van TT design grof en agressief.
Besluit koop nooit bij hen

2024年10月16日

Zeer vriendelijke ontvangst!

Zeer vriendelijke ontvangst!
Zeer tevreden ook van de bestelde artikelen… buitenlampen… witte moderne buitenstoelen… parasol… bbq… alles nu 1 seizoen in gebruik en nog steeds in perfecte staat en heel fijn in gebruik! Zeker een aanrader!

2024年9月27日

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vriendelijk ontvangen en zeker een aanrader!
Mooie meubelen, betaalbare kwaliteit.
Ze helpen je mee de juiste keuzes maken.
Tevreden over onze aankopen

2024年9月2日

Tevreden

Vriendelijk onthaalt alles goed uitgelegd.
De werking is wel wat pusherig. Je moet verplicht 10 telfn nummer doorgeven zodat ze verder klanten opbellen.
Een buitenset sofa besteld 8j geleden. Super tevreden van nog steeds niet verschenen en alles nog top.
Ook heb ik daar 2 kussens gekocht mega tevreden liggen nog steeds goed en je kan ze thuis zelf wassen en drogen.
Een messenset hebben we ook, enkel bestand tegen handwas

2024年7月24日
5つ星のうち1の評価

1 advies : koop nooit bij T&T !

Verkopen gaat vlot… maar ik kan aankopen bij T&T enkel afraden!!! Een zetel van 1600€ gekocht die na enkele maanden al stuk is. We zijn intussen 4 maand verder en de zetel is nog steeds niet hersteld! Creatief zijn ze eerst met 100 den uitvluchten… Italië blijkt ineens einde beschaving te zijn als er een wisselstuk van daar moet komen…
Maar dan stopt de communicatie helemaal en laten ze de klanten helemaal staan. Geen nieuws, geen info….
1 advies : Koop hier NOOIT!!!!!

2024年7月3日

Trustpilot エクスペリエンス