レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hei, Ettersom jeg nettopp har signert avtale med selskapet, sÃ¥ er min kjennskap svÊrt begrenset bÃ¥de med hensyn til positive eller negative sider. En ting kan imidlertid sies, kontakt med selskapet... もっず芋る

Hyggelig og grundig rÃ¥dgiver som setter seg godt inn i din situasjon og hva du trenger i hverdagen. Det at selskapet kommer med vilkÃ¥rs garanti er tillitsvekkende og beroligende. Her fikk jeg den tide... もっず芋る

Jeg har vÊrt kunde hos TT Forsikring i en god stund nÃ¥, og jeg mÃ¥ si at jeg er svÊrt fornÞyd med deres tjenester. Spesielt vil jeg rose min kontaktperson, Terje, som alltid er tilgjengelig nÃ¥r jeg tre... もっず芋る

Jeg har vÊrt kunde en god stund, og mÃ¥ Êrlig si at det er det beste selskapet jeg har vÊrt forsikret i. Jeg har Terje som rÃ¥dgiver og han er en snupp nÃ¥r det gjelder alt, han er behagelig Ã¥ snakke m... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

I mer enn 22 år har TT hjulpet nordmenn med bedre betingelser på både lån og forsikringer. Vi er både glade og stolte over å lansere vårt eget forsikrings konsept i Norge. Vi utfordrer dem store selskapene på pris, tilgjengelighet og service. Velkommen som kunde du også.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

224件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

LØP BORT FRA DYREFORSIKRING!!

Elendig dyreforsikring! Bestilte bil, hjem og hund. Fikk ingen papirer pÃ¥ hva noe av dette besto av. Hunden ble syk og alt som blir dekket er besÞket hos veterinÊren. Ikke medisiner!! Hos andre er tiden 100 dager pr sak men her er det halvert! Har allerede kontakta det gamle firmaet og de er klare med ny forsikring hos dem. Men mÃ¥ si at Kenneth pÃ¥ tlf var utrolig hyggelig 👍

2024幎10月20日
TT Forsikring AS ロゎ

TT Forsikring AS からの回答

Takk for din respons. Vi beklager at du ikke ble fornÞyd her hos oss. Ønsker deg en fin hÞst og vinter nÃ¥r den tid kommer.

God opplevelse

God opplevelse med rådgiver fra Ålesund. Fint å ha et lokalt forsikringskontor, ikke mange av de lenger.

Litt rimligere enn mitt forrige selskap, men helheten og fast kunderådgiver gjor att jeg valgte TT Forsikring på alle mine forsikringer.

2024幎9月24日

Helt supert!

Jeg har vÊrt kunde en god stund, og må Êrlig si at det er det beste selskapet jeg har vÊrt forsikret i. Jeg har Terje som rådgiver og han er en snupp når det gjelder alt, han er behagelig å snakke med og svÊrt behjelpelig med alt.
Har også opplevd skade og til og med verkstedet var sjokkert over hvor kort tid det tok for forsikringsselskapet å behandle sÞknaden.
Har samt spart sinnsykt med penger på forsikring over den tiden.

2024幎9月3日

Veldig bra

Veldig fornÞyd med både pris og dekning. Hadde nylig behov for hjelp med skade. Alt gikk smertefritt for seg.

TorbjÞrn er min forsikringskontakt. Han er svÊrt behjeleplig om det skulle vÊre noe.

2024幎8月23日

Topp score fra meg!

Jeg har vÊrt kunde hos TT Forsikring i en god stund nå, og jeg må si at jeg er svÊrt fornÞyd med deres tjenester. Spesielt vil jeg rose min kontaktperson, Terje, som alltid er tilgjengelig når jeg trenger hjelp. Han gir det lille ekstra som man vanligvis ikke får hos andre forsikringsselskaper. TT Forsikring tilbyr også gode priser og utmerket service. Topp score fra meg!

2024幎8月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。