En fantastisk omsorgsfuld og professionel service da jeg kom og skulle bestille en bÃ¥rebuket til et nÊrt familiemedlem!! Den var Sà smukt og de tilbÞd at aflevere den til kirken selvom jeg sagde jeg... ãã£ãšèŠã
Fine blomster . Blev dog ringet op tirsdag morgen om hvad tid bÃ¥rebuketten skulle leveres til kirken⊠dette stod i bestillingen. TÊnker der er en der har modtaget bestillingen men har glemt at skri... ãã£ãšèŠã
Super god proces med at bestille bÃ¥rebuket og fÃ¥ skrÊddersyet bÃ¥de bÃ¥nd med tekst og et flot kort. God og simpel weblÞsning og rigtig god service i butikken. Bruger stort set aldrig andre blomsterbuti... ãã£ãšèŠã
OgsÃ¥ denne gang er jeg fuldt ud tilfreds med Tuana. Virkelig flot buket. Som jeg ved vil holde virkelig lÊnge, da buketter fra Tuana altid holder sig flotte virkelig lÊnge. Rigtig fint hÃ¥ndskrevet kor... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Havde bestilt 3 buketter og skrevet
Havde bestilt 3 buketter og skrevet, at jeg betaler nu og afhenter kl 14.
Da jeg ankom 15 min fÞr, fortalte hvem jeg var og der lå mine 3 smukke buketter klar og bundet ind, og min knÊgt fik en lille buket på 3 blomster på stilk ved siden af som en bonus. De er mega kreative, blomsterne er altid friske og de leverer ALTID en rigtig god service.
Tusind tak til Tuana Blomster
Tusind tak til Tuana Blomster, som bare fik alt til at spille, selvom jeg var sent ude, og det kostede dem to opringninger til mig.
Smuk, smuk buket leveret til tiden. Tak!
Mega god service
Mega god service, utrolig hjÊlpsomme, altid smilende og imÞdekommende
Så en meget sÞd, hjÊlpsom og serviceminded betjening!
Jeg bestilte en buket over internettet, da jeg havde lidt drilleri med bestillingen, ringede jeg til forretningen og hun gik straks ind på deres hjemmeside, så hun kunne se hvad jeg så. Da bestillingen var sendt, havde jeg i noter skrevet at det var til en bisÊttelse. Hun skrev en mail tilbage og spurgte om hun jeg helst ville ha e den som alm. buket eller om hun skulle lave den som bårebuket. Hvilket jeg ikke havde forventet at de ville lave til den pris (200,-). Så en meget sÞd, hjÊlpsom og serviceminded betjening!
Nem og overskuelig hjemmeside
Min veninde sendte et billede afâŠ
Min veninde sendte et billede af buketten og den levede fuldt op til mine forventninger. Den så frisk ud. Blev leveret i henhold til aftalen.
Smuk frisk buket
Hjemmesiden var forvirrende
Hjemmesiden var forvirrende, og jeg kunne ikke gennemfÞre betaling med forbrugsforeningen.
Jeg fik telefonisk hjÊlp flere gange i processen og måtte til sidt betale med Mobilepay
UnÞdig opkald til mig
Fine blomster . Blev dog ringet op tirsdag morgen om hvad tid bårebuketten skulle leveres til kirken⊠dette stod i bestillingen.
TÊnker der er en der har modtaget bestillingen men har glemt at skrive tidspunkt til dem det skulle bringe den ud.
Det betÞd jo at jeg blev temmelig nervÞs for om buketten nu nåede frem.
Selvom der havde vÊret tekniskeâŠ
Selvom der havde vÊret tekniske problemer med online-bestilling, fik vi den bÃ¥rebuket (og lidt mere til), vi havde brug for. Fantastisk behandlingâ€ïžâ€ïž
Buketten blev rost i hÞje toner hosâŠ
Buketten blev rost i hÞje toner hos modtageren, så 5 stjerner herfra.
Helt igennem perfekt
Bestilling, betaling og modtagelse af bårebuket var helt igennem uden problemer :)