Super oplevelse! Julia guider en sikkert igennem teknikkerne og sÞrger for en hyggelig og afslappet stemning pÃ¥ kurset. Og sÃ¥ er det fedt, at man kommer hjem med et fÊrdigt produkt. Det kan helt sikke... ãã£ãšèŠã
Julia, der driver Tufting Studio, er dygtig, kreativ og god til at lÊre fra sig. Vi havde en rigtig fed oplevelse og fik unikke vÊrker med os hjem, der bÃ¥de kan pynte i stuen og minde os om en fed opl... ãã£ãšèŠã
Jeg har hÞrt rigtig godt om hendes workshops, og det er virkelig fede ting, der bliver lavet - jeg hÃ¥ber, at kunne deltage selv inden lÊnge ð€©ð§¶ð€ðœ
KÊmpe anbefaling herfra. En helt igennem sjov og anderledes oplevelse, end hvad jeg ellers har prÞvet. Perfekt til firmaarrangementer og til dem som gerne vil have en unik oplevelse. Julia... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg driver en kreativ virksomhed, hvor jeg afholder tufting-workshops med tuftepistol for begyndere i mit hyggelige hjemme-studio i Malling, tÊt på Aarhus. Her er der fokus på nÊrvÊr, ro og kreativ udfoldelse i et trygt miljÞ. Jeg guider deltagerne trin for trin og sÞrger for, at alle får en god oplevelse. Workshoppen inkluderer fri adgang til garn, snacks og drikkevarer, og deltagerne får naturligvis deres fÊrdige tuftede vÊrk med hjem.
KrekÊrvangen 7, 8340, Malling, ãã³ããŒã¯
- info@tuftingstudio.dk
- tuftingstudio.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super oplevelse
Super oplevelse! Julia guider en sikkert igennem teknikkerne og sÞrger for en hyggelig og afslappet stemning på kurset. Og så er det fedt, at man kommer hjem med et fÊrdigt produkt. Det kan helt sikkert anbefales!
Fed workshop
Julia, der driver Tufting Studio, er dygtig, kreativ og god til at lÊre fra sig. Vi havde en rigtig fed oplevelse og fik unikke vÊrker med os hjem, der både kan pynte i stuen og minde os om en fed oplevelse.
Fantastisk kursus
Julia er både sÞd, hjÊlpsom, dygtig og god til undervise. Virkelig god oplevelse i hyggelig atmosfÊre

Tufting Studio ããã®åç
Det var en fantastisk oplevelse at vÊreâŠ
Det var en fantastisk oplevelse at vÊre med på en workshop med tufting hos Julia. Her har jeg fået lyst til at tufte igen.
Julia er mega sÞd og kompetent, tålmodig og imÞdekommende lÊrer.
Vi har snakket meget og tuftet endnu mere. Jeg kan varmt anbefale Julia til alle andre som har lystet arbejder med uld og måske, anden garn. Flot hobby og vej til at pynte egen hjem mm. Jeg håbe at der blive mulighed at besÞge Julias workshop egen. Mvh. H.Jensen

Hyggelig workshop
Super hyggelig og inspirerende workshop. Der var god tid til hjÊlp og spÞrgsmål. En grundig introduktion til tufting verdenen.
Varm anbefaling herfra ðððŒ

Kompetent og imÞdekommende
Det var en skÞn oplevelse at vÊre med på en workshop hos Julia. En workshop, der har givet lyst til at tufte igen.
Julia er en kompetent, tålmodig og imÞdekommende lÊrer.
Der blev grinet, snakket meget og tuftet endnu mere. Jeg kan varmt anbefale Julia til andre - det er ikke sidste gang, jeg besÞger hendes workshop.

Fantastisk workshop
Jeg var i dag til tufting workshop, og det var en virkelig god oplevelse! âš
Super god introduktion og Julie var tålmodig og dygtig til at guide hele vejen. Stemningen var hyggelig, og det var fedt at få lov at vÊre kreativ og fordybe sig i sit eget projekt.
Alt fungerede bare, og jeg gik derfra med bÃ¥de et fÊrdigt resultat og lyst til at prÞve igen. Kan klart anbefales! ð

Nem og overskuelig undervisning

Tufting Studio ããã®åç
Det eneste sted du bÞr tufte!
Det eneste sted du bÞr tufte!
Hvis du overvejer at prÞve tufting, så kan jeg kun sige én ting: gÞr det hos Tufting Studio.
Det er uden tvivl stedet, man skal vÊlge, hvis man vil prÞve tufting.
Kan varmt anbefales.
Det var gode 3 timer
Det var gode 3 timer. Julia er virkelig god til at formidle hendes viden, forklarer stille og roligt, hvordan vi skal arbejde med projektet.
Julia sÞger så flot med kaffe/ the og snacks.
Julia er super til, at se os alle og er virkelig positivt.
ð¥°

Virkelig god workshop
Virkelig god workshop. Julia er rigtig god til at undervise og skabe en rigtig hyggelig eftermiddag.
Lille hold pÃ¥ kun 5 deltagere, sÃ¥ der var god mulighed for hele tiden at fÃ¥ hjÊlp og vejledning. Kan varmt anbefales ð

3 timer der flÞj afsted!
Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse til Julias tufting-workshop! Julia var en fantastisk underviser, som skabte en hyggelig og inspirerende stemning - med bÃ¥de snacks og drikkevarer (Selvom det var svÊrt at forlade sit vÊrk og lÊgge tufting-pistolen fra sig ð) Vi var fire deltagere, og det er intet problem at komme alene. Jeg gik derfra bÃ¥de glad og meget inspireret og har helt klart lyst til enten at komme igen eller fortsÊtte derhjemme. De varmeste anbefalinger herfra.

Tufting Studio ããã®åç
Jeg var pÃ¥ mit fÞrste tufting-kursusâŠ
Jeg var pÃ¥ mit fÞrste tufting-kursus hos Julia, og det var en virkelig god oplevelse. Julia er dygtig, sÞd og imÞdekommende â og hun er hurtig til at fÃ¥ os i gang med vores smÃ¥ projekter.
Det er så hyggeligt og inspirerende at stå midt i hendes hjem og arbejde kreativt. For mig, som er en lidt utålmodig type og gerne vil se resultater, var det tre timers kursus helt perfekt.
Kan klart anbefales!

SkÞnneste tufting workshop
Jeg var alene afsted på tufting workshop hos Julia. Men det var intet problem.
Det var hyggeligt, og det er godt afstemt med maks 5 kursister. Der var fint med tid til guidning, gode råd og fif. Intet var forhastet og alle kom hjem med flotte vÊrker.
Tufting er virkelig taknemmeligt at arbejde med. Små fejl kan hurtigt rettes og vÊrket bringes hurtigt til live.
Jeg kan varmt anbefale et workshop hos Julia.
Jeg overvejer allerede hvem jeg skal tage med nÊste gang, for at vise hvor sjovt det er at tufte.

KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra.
En helt igennem sjov og anderledes oplevelse, end hvad jeg ellers har prÞvet.
Perfekt til firmaarrangementer og til dem som gerne vil have en unik oplevelse.
Julia var enormt fleksibel og vi fik eventet tilpasset efter vores Þnske om lokation, tid og indhold.
Det var virkelig sjovt!!!
Julia er en sÞd, inspirerende og virkelig dygtig kvinde!!!
Jeg sender de stÞrste anbefalinger herfra.

Vild med tufting nu!
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Tufting Studio. Julia, som ejer stedet, var super sÞd og hjÊlpsom og lÊrte os teknikken på en let og inspirerende måde. Hun svarede tålmodigt på alle vores spÞrgsmål, og vi gik derfra glade og fulde af inspiration. Kan klart anbefales!

Meget hyggelig setting
Meget hyggelig setting. Julia gjorde det hele nemt at gå til, og hjalp os i mål med nogle vÊrker vi kunne få med hjem.

Tufting Studio ããã®åç
Amazing ð€© man fordyber sig i sinâŠ
Amazing ð€© man fordyber sig i sin kreativitet og pludselig har man lavet et unikt mestervÊrk. Julia var sÃ¥ sÞd og tÃ¥lmodig og god til at vejlede. Jeg havde givet 10 stjerner hvis man kunne â€ïž

KÊmpe anbefaling!
KÊmpe anbefaling! Vi var på workshop i hendes private hjem, hvor man bliver inspireret af hendes egne virkelig fine kreationer, som hÊnger på vÊggene og ligger på gulvene. Jeg var på workshop med min far, og det var en virkelig god og lÊrerig oplevelse. Julie er meget dygtig til at lÊre fra sig, hun er rolig, smilende og tålmodig. Vi var 4 personer på workshoppen, så der er masser af tid til at hun kan hjÊlpe den enkelte, samtidig med at hun sÞrger for god stemning mellem resten af deltagerne. Jeg kunne godt finde på at tage afsted igen, bare fordi det var super hyggeligt.

Fantastisk oplevelse
Vi havde den hyggeligste formiddag hos Julia! Det var bÃ¥de virkelig sjovt og nemt at gÃ¥ tilâïž
Julia var sÃ¥ skÞn og virkelig god til at lÊre fra sig â kÊmpe anbefaling herfra âºïž