レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super oplevelse! Julia guider en sikkert igennem teknikkerne og sÞrger for en hyggelig og afslappet stemning pÃ¥ kurset. Og sÃ¥ er det fedt, at man kommer hjem med et fÊrdigt produkt. Det kan helt sikke... もっず芋る

Julia, der driver Tufting Studio, er dygtig, kreativ og god til at lÊre fra sig. Vi havde en rigtig fed oplevelse og fik unikke vÊrker med os hjem, der bÃ¥de kan pynte i stuen og minde os om en fed opl... もっず芋る

Jeg har hÞrt rigtig godt om hendes workshops, og det er virkelig fede ting, der bliver lavet - jeg hÃ¥ber, at kunne deltage selv inden lÊnge 🀩🧶🀞🏜

KÊmpe anbefaling herfra. En helt igennem sjov og anderledes oplevelse, end hvad jeg ellers har prÞvet. Perfekt til firmaarrangementer og til dem som gerne vil have en unik oplevelse. Julia... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アヌト スタゞオ
  2. アヌト・手工芞
  3. 手工芞品
  4. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Jeg driver en kreativ virksomhed, hvor jeg afholder tufting-workshops med tuftepistol for begyndere i mit hyggelige hjemme-studio i Malling, tÊt på Aarhus. Her er der fokus på nÊrvÊr, ro og kreativ udfoldelse i et trygt miljÞ. Jeg guider deltagerne trin for trin og sÞrger for, at alle får en god oplevelse. Workshoppen inkluderer fri adgang til garn, snacks og drikkevarer, og deltagerne får naturligvis deres fÊrdige tuftede vÊrk med hjem.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig dejlig formiddag

Rigtig dejlig formiddag. Tufting er utroligt nemt at lÊre og Julia er dygtig til at lÊre fra sig.
En aktivitet man har lyst til at lave igen, og kun kan anbefales.

2025幎12月16日

Tusind tak Caroline 🙏
Det var SÅ hyggeligt og en dejlig formiddag 🀩

I had an amazing time today at Julia’s

I had an amazing time today at Julia’s tufting workshop. She’s very sweet and dedicated. She explained everything in detail and I will definitely recommend this workshop, because of the creative experience and because she’s a very warm person. Also I don’t speak danish and she welcomed me and explain everything in English. Thank you Julia for having me today <3

2025幎12月16日

Thank you so much Barbara 🙏 It was so nice to have you on my workshop 🀩

Fantastisk

Fantastisk.
Virkelig hyggelig workshop. Julia er en virkelig dygtig og behagelig underviser. Hyggelige omgivelser og god forplejning. Kun fire på hvert kursus, så der er rig mulighed for at få 1-1 hjÊlp og sparring. Selvom man aldrig har prÞvet det fÞr, så kommer man hjem med en rigtig fin Tufte-kreation.
Kan i den grad anbefales.

2025幎1月4日
自発的なレビュヌ

Min veninde og jeg var afsted på tufte

Min veninde og jeg var afsted pÃ¥ tufte workshop hos Julia og vi var meget imponeret. Det blev holdt hjemme hos Julia og vi var kun 4 deltagere, sÃ¥ der var meget god mulighed for at fÃ¥ hjÊlp, sparring og vejledning af Julia. Vi havde en fantastisk dag, tiden gik alt for hurtigt og vi nÃ¥ede knapt nok at holde pause. Det kunne vÊre dejligt med workshop med 4 timers varighed, sÃ¥ var der lidt mere tid til pause, men virkelig god oplevelse. Vi fik lavet de smukkeste tÊpper 🙌🏻

2024幎3月30日

Tufting & tapas

Jeg var til tufting og tapas med en flok veninder🍷. Det var sjovt, kreativt og i de smukkeste omgivelser i Beder ☀ Man fÃ¥r god vejledning undervejs, og man fÞler alle kan vÊre med. Ville Þnske jeg kunne gÞre det hver weekend!

2023幎5月12日
自発的なレビュヌ

Julia er skÞn og virkelig dygtig til at

Julia er skÞn og virkelig dygtig til at lÊre fra sig.
Hun ved helt sikkert hvad hun laver og deler også gerne ud af tips.
Hendes sted i Beder er et besÞg vÊrd og meget hyggeligt.
Man fÞler sig meget velkommen.

2023幎3月23日

Tusind tak Rauni 🙏

Fantastisk oplevelse!

Var til tufte workshop og tapas med en gruppe veninder og det var så hyggeligt! Julia er en super god lÊrer og host og kreativiteten flÞd i de hyggelige lokaler. Kan kun anbefale at tage ud og prÞve!

2023幎5月12日

Tusind tak Rikke 🙏