Goed verpakt en vlug geleverd, Heb de sneeuwklokjes direct geplant, want die kwamen al uit. Verder de Amaryllis bollen in potten gezet en alle 3 komen nu al heel mooi uit. De sneeuwklokjes kon ik hier... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn plantjes kwamen wat later dan ik had verwacht maar Georgina heeft mij echt supergoed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een grote zak dahlia's cadeau ook. Toppers zijn jullie!
企業が回答しました
Drie planten gekocht. Twee prima geleverd. Derde plant was met "hoogte bij aankoop" van 20-40 cm gekocht, maar een wortelknol ontvangen. Supportticket aangemaakt (contact via telefoon of e-mail niet... もっと見る
企業が回答しました
De kwaliteit van de wortelstokken is uitstekend. De Orientaalse papavers zijn vol van leven binnen 3 dagen kwam er al blad uit ook de lupines waren van top kwaliteit. Helaas ontbraken er 4 (stokroos... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij ons vindt u alles voor een bloeiende tuin: van bloembollen en tuinzaden tot vaste planten. We bieden een ruim en inspirerend assortiment, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig tuingereedschap van o.a. Gardena, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Wij maken het u graag makkelijk: veilig bestellen, snelle levering en elk product met zorg verpakt zodat het in topconditie bij u thuis aankomt. Voor eenvoudig, betrouwbaar en plezierig online tuinieren bent u bij Tuincentrum Koeman aan het juiste adres.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
goed materiaal
goed materiaal , (mooie en gezonde planten ), het enigste is de bezorgtijd , had sneller gekund , 8 dagen op moeten wachten
Geleverd zoals beloofd
Geleverd zoals beloofd, jammer dat ze dan 2 dagen bij post nl liggen
De alstroemeria knolletjes zagen er slecht uit.
De alstroemeria knolletjes zagen er slecht uit, ik vrees dat daar niks van terecht komt en dat vind ik heel vervelend.
Was goed verpakt en kwam afspraak goed…
Was goed verpakt en kwam afspraak goed na ben heel tevreden kwaliteit van de planten zijn ook heel goed en de bezorging was mooi o tijd
Er zat helemaal geen plant diepte bij
Goede kwaliteit en snelle levering
De door mij bestelde planten en bolletjes zijn netjes en snel bezorgd in goede beschermende verpakking.
Goede snelle levering
Heel ggoed mooie produkt goed verpakt
Vond de clematis maar zielige…
Vond de clematis maar zielige plantjes. Hoop dat ze nog wat worden...
Natuurlijk moet t de tijd hebben...
De rest wacht ik ook af.....
Alles nsar wens
Waren zeer goed ingepakt
Waren zeer goed ingepakt. Bestelling was zoals afgesproken mooi optijd.
Planten besteld
De planten die we hebben besteld werden snel geleverd. Hebben ze inmiddels geplant en zien ze groeien, dus alles is na wens. Goed gedaan!
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle levering en goed en netjes verpakt. Nu hopen om een mooie bloemenveldje
Te laat geleverd, contact onmogelijk
Vandaag besteld is morgen in huis staat er bovenaan de website, kom dit na of zet het er niet op!
Maandagochtend besteld en nu waarschijnlijk donderdag hier.. heel fijn.
Contact opnemen is ook vrijwel onmogelijk.
Nee hier bestellen ik nooit meer
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Ik had 6 lavendel besteld die waren niet allemaal in voorraad ik kreeg daarvoor 3 Engels gras nou dat kan gebeuren en vind ik ook niet erg .
Rest van de planten even afwachten hoe ze uitkomen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。