Tuinoord レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top planten Mooie stekken en nu al een stuk gegroeid en in het klein aan het bloeien ! Verbena hastata top!! Goed verpakt in een doos en bedekt met hooi top geen plastic alleen de potjes van pla... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voor de eerste keer heb ik bij Tuinoord online besteld, dus ik was erg benieuwd. Al heel lang was ik op zoek naar de Digitalis Ferruginea. Het werd vlot en verzorgd aangeleverd in een stevige doos met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij toeval, zoekende op internet naar een kweker, kwamen we op de site van Tuinoord en in contact met Nick. Vanaf het eerste gesprek viel zijn enthousiasme en vakkennis direct op. Hij dacht echt met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al flinke planten toen ze hier aankwamen, staan nu ruim een week in de grond en de eerste knoppen laten zich zien. Dus ik heb er het volste vertrouwen in dat we binnenkort van de bloemen kunnen geni... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター

当該企業による記述

Tuinoord is een jong en modern bedrijf dat in 2023 is opgericht om het kiezen van de juiste planten voor en rondom het huis een stuk eenvoudiger te maken. Onze missie is eenvoudig: de tuinen in Nederland meer kleur geven en tegelijkertijd een thuis bieden aan bijen en vlinders 🦋🐝 Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te bestraten om het onderhoud eenvoudiger te maken. Maar met een plantpakket van Tuinoord kan iedereen een prachtige tuin creëren! Bovendien is het belangrijk om te weten dat bestrate tuinen geen leefgebied bieden voor vlinders, bijen en vogels. Daarom zetten wij ons in voor de slogan: “Stenen eruit, planten erin.”

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Nick & zijn team verdienen echt alle lof

Nick & zijn team verdienen echt alle lof voor hun uitstekende werk in onze tuin! Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat ik te maken had met een professioneel en toegewijd team. Altijd op tijd, altijd vakkundig en altijd meedenkend - ze hebben mijn verwachtingen keer op keer overtroffen.Wat ik vooral waardeer, is jullie vermogen om niet alleen de standaard klussen aan te pakken, maar ook om echt te schitteren bij speciale projecten! Jullie hebben een ongelooflijk oog voor detail en creativiteit, waardoor zelfs de meest uitdagende taken moeiteloos worden voltooid.

2023年12月11日

Tuinoord からの回答

Hi Duncan, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen en dat je zo tevreden bent met het resultaat. 🌱 Groetjes, Team Tuinoord!

5つ星のうち5の評価

Super fijn advies, aanrader!

Je merkt meteen dat Nick een vakman is. Hij heeft een erg fijn advies gegeven voor het aantal planten in onze voortuin en denkt echt met je mee. Communicatie gaat heel snel en soepel, waardoor de klus ook super snel geklaard was. Echt een aanrader voor als je de voor- of achtertuin onder handen wilt nemen.

2023年10月6日

Tuinoord からの回答

Hi Sanne, bedankt voor jouw feedback! Super om te horen dat we jouw voortuin hebben kunnen omtoveren tot een oord 🌱💚 Groetjes, Team Tuinoord!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en kwaliteit planten

Snelle levering en kwaliteit planten. Zeer tevreden over de service van Tuinoord.

2023年9月28日

Tuinoord からの回答

Hi Roel, bedankt voor jouw feedback! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering & kwaliteit van de planten. Geniet van jouw tuinoord! 🌱💚

Groetjes, Team Tuinoord

Trustpilot エクスペリエンス