レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hadden online een mooie tuinset gezien maar die hadden we uiterlijk zaterdag nodig. Woensdag gemaild of dat zou lukken. Binnen no time antwoord. Het zou misschien de volgende dag geleverd kunnen wo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Toen ik de status van mijn bestelling online bekeek, zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was zonder dat ik daar bericht van had ontvangen. Direct de klantenservice gebeld en de vriendelijke dame gi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アりトドア家具店
  2. テラス建築業者
  3. ガヌデン家具

圓該䌁業による蚘述

Tuintrend Waalwijk is het “tuin experience centrum” waar u de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunt bekijken en shoppen! Ook hebben wij een mooie collectie veranda’s en “cabrio daken”.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Vertraagde levertijd

De bestelling is om de een of andere onduidelijke reden in het magazijn blijven staan en niet meegegeven aan een bezorgdienst. Hierdoor is de levertijd met een week vertraagd. Ik ga ervan uit dat het een incident is maar we hebben dit toch als vervelend ervaren.

2022幎6月24日

Tuintrend からの回答

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw bericht! Wij vinden het erg jammer dat u de levertijd minder goed heeft ervaren! Wij proberen namelijk alle meubelen en producten zo goed mogelijk op voorraad te hebben en de orders zo spoedig mogelijk te bezorgen/verzenden.
Nogmaals excuus voor een vertraagde levering en heel veel plezier met uw nieuwe en leuke tuinstoelen!

Prachtige stoelen!

Prachtige stoelen, snel en netjes geleverd.

2022幎6月19日

Tuintrend からの回答

Beste Cindy, Wat leuk dat u een review heeft achtergelaten! Hartstikke goed om te horen dat u de levering goed heeft ervaren! Wij wensen u veel plezier met uw mooie stoelen!!!

prima levering en artikelen

2022幎5月23日

Beste Meveer/Mevrouw Aardenburg,
Wat geweldig om te horen dat u de levering goed heeft ervaren! Hartelijk dank voor bestelling en leuke review!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe leuke tuinstoelen!

5぀星のうち5の評䟡

Na een verkeerde levering meteen opgelost en binnen 2 uur alles thuis omgewisseld!

2022幎5月7日

Tuintrend からの回答

Beste Johan, Hartelijk dank voor de aantal sterren!!
Gelukkig is het super snel opgelost en heeft u de juiste kleur ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw tuinstoelen!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit. Ik zocht een stevige teakbank in de tete-a-tete uitvoering. Overal zie je de lichtgewicht variant, maar hier vond ik de echt mooie. Hij werd snel en keurig geleverd, zeer tevreden!

2022幎5月5日

Beste J Kooren,
Super leuk om te horen dat u tevreden bent met onze mooie teak tuinbank!! Het is inderdaad een stevige maar ook een ontzettend mooie tuinbank. U heeft een onderhoudsmiddel tegen het vergrijzen van het hout. Ik raad u ook zeker een onderhoudsmiddel aan tegen het water en vuil. (Teak Shield) mocht u hier vragen over hebben kunt u een mail sturen naar sales@tuintrend.nl
Heel veel plezier met uw nieuwe tuinbank!!

5぀星のうち5の評䟡

Op zondag besteld en op dinsdag al

Op zondag besteld en op dinsdag al geleverd. Super!

2022幎4月24日

Beste Franky,
Gelukkig hebben wij bijna alle producten op voorraad waardoor wij de producten al snel kunnen leveren!
Ontzettend fijn dat u de bestelling binnen enkele dagen heeft kunnen ontvangen!! ;)

5぀星のうち5の評䟡

Na de bestelling is er contact

Na de bestelling is er contact opgenomen om te kijken of de bestelling klopt. In ons geval was dat erg fijn, omdat wij zelf een fout hadden gemaakt. Door de grote pakketten is het fijn dat dat niet terug gestuurd hoeft te worden. Door het contact moment is alles in 1 keer goed gegaan.
Mooie producten binnen gekregen!

2022幎4月3日

Beste Rosanne,
Wij bellen graag de orders na van producten die meerdere uitvoeringen hebben om misverstanden te voorkomen!
Er zijn ook zooooo veel artikelen! ;)
Hartstikke fijn dat u deze service goed heeft ervaren!
Hartelijk dank voor uw 5- sterren review en heel veel plezier met uw leuke barstoelen!!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Goed product.

2022幎3月24日

Tuintrend からの回答

Beste Iris, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij proberen alle bestellingen altijd zo spoedig modelijk te verzenden.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie stoel en geweldige service.

Ik had een mooie stoel uitgezocht maar wist niet zeker of deze voor mij goed zou zitten. En het is een lastig artikel om retour te sturen. Tuintrend gebeld en zij boden aan om de stoel zelf te brengen. Ik kon de stoel dan ter plekke uitproberen en eventueel gelijk retour geven. Gelukkig was stoel was prima voor mij!

2022幎3月8日

Tuintrend からの回答

Beste T Boumans, Wat leuk om te horen dat u onze service goed heeft kunnen ervaren! Hartelijk dank voor uw revieuw en heel veel plezier met uw nieuwe stoel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。