Ordered takeaway from here. Inedible food, the smell was so obviously coming from the chicken either being expired or handled wrong. Complained to wolt about it and they said they never had this issue... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥ ved ik hvad jeg skal sige. Jeg kÞbte 3 portioner stegte nudler med rejer, det koster 143 pr styk sÃ¥ tÊnker man at alt er i orden⊠nej der var Êggeskalder eller noget fra reje skalaen som knasede... ãã£ãšèŠã
Var i gÃ¥r i Tuktuk Viby J og kÞbte 2 portioner kylling med nÞdder nÊrmest sÃ¥ kedelig som det kunne vÊre,smagte ikke af noget som helst og kyllingen var sÃ¥ oppumpet absolut ikke nogen god oplevelse. Ma... ãã£ãšèŠã
De misforstÃ¥r gerne din ordre, og sÃ¥ har de altid ret. Glem al diskussion, fordi de har allerede opkrÊvet dine penge. Spis ikke pÃ¥ stedet, da du vil fÃ¥ deres personlige bestik. Medbring ikke bÞrn, da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Gammelt kÞd - fÞj!
Dette review drejer sig om restauranten Tuk Tuk, der hÞrer under Wolts regi:
Leveringstiden var fin, men madens kvalitet var helt, helt forfÊrdelig. Både oksekÞdet, svinekÞdet og kyllingekÞdet var alt for gammelt, dvs. det har ligget alt for lÊnge i en fryser. SvinekÞd og kylling må max. fryses i to måneder, hvorefter det begynder at få en grim bismag. Men når man driver restaurant, skal man jo lave mad med ultrafriske råvarer inkl. kÞdet, der skal vÊre fersk, dvs. ufrosset.
Tuk Tuks mad smagte således virkelig fÊlt, isÊr kyllingen og svinekÞdet havde en så hÊslig bismag, der gjorde dele af maden lodret uspiseligt. De små forårsruller med svinekÞd måtte jeg derfor smide ud - også retten med kylling.
Jeg fandt et stort stykke trekantetâŠ
Jeg fandt et stort stykke trekantet hÃ¥rdt plastikstykke i en bÞrneret. (Over 2 cm) Hvis et barn havde slugt det....! ð³
Jeg ringer og de beklager. Dagen efter kÞrer min mand over og viser dem plastik-stykket. De siger tak. Og det var det...ingen forklaring, ingen refundering, ingenting!
GÃ¥ maden godt igennem, bare for at advare.
Det var til tuk i Herlev.
Maden lugter surt
Betalte ekstra - fik nul!
Bestilte en thai ret med masaman, kartofler, kylling og cashewnÞdder, bestilte med ekstra cashewnÞdder, fik ingen nÞdder overhovedet. Er skuffet. Ãv.
Jeg bestilte mad kl .18:05 og kl er nuâŠ
Jeg bestilte mad kl .18:05 og kl er nu 19:30 og der er stadig ikke kommet mad . PÃ¥ just Eat stod der 35-45 min ventetid :/ sidste gang jeg bestiller mad derfra
Jeg har i gennem flere Ã¥r benytte migâŠ
Jeg har i gennem flere år benytte mig af tuktuk i Skovlunde, men det stopper nu, jeg hentede mad en dag opdager der nÊsten ingen ris er til min ret, nÊvner det gangen efter at den bakke/bÞtte med ris gerne skulle vÊre fyldt op og ikke halt, de siger ja det skal de nok sÞger for sker, jeg får min mad kÞrer hjem, og nej den var IKKE fyldt( nu er det jo ikke ris der koster) plus der er ca. 5-7 små stykker kylling i.
I dag tÊnker jeg ikke lige over det, sÃ¥ manden min skal finde pÃ¥ noget aftensmad, sÃ¥ han henter tuktuk igen, IGEN ER DER KUN HALVT RIS OG CA.4 reelle stykker kylling i. Ãv Þv hvor er det nedtur....
Det vÊrste mad ever
Det vÊrste mad ever, total smaglÞst ð€¢ har ikke fÃ¥et hvad vi bestilte og det er ikke muligt at fÃ¥ pengene retur, hverken pr mobilepay eller kontant, kun et tilgodebevis, hvilket ikke er af interesse da maden er af sÃ¥ ringe kvalitet tiltrods for prisen 𥎠én stjerne er kun for at kunne skrive en anmeldelse, for tuk tuk fortjener ikke engang én stjerne.
Maden plejede at smage skÞnt
Maden plejede at smage skÞnt, men i aften har det vÊret en kÊmpe skuffelse. Ringe kvalitet, spild af penge. Hvad er der blevet af af den gode, gamle thaikok?
Ikke flere anbefalinger herfraâŠ
Bestilte maden over telefonen og hentede det selv.
25 min. ekstra ventetid på en lÞrdag aften er vel at forvente, men samtlige kunder fik samme besked over telefonen, om 30 min. ventetid. En time var mere rigtigt...
Havde bestilt den samme menu jeg har fået et utal af gange derfra, men det smagte overhovedet ikke som det plejer. Den smagslÞse suppe indholdt 2 rejer med tarm - de stegte nudler med grÞntsager og and, var egentlig ok selvom smagen ikke var den samme som normalt, men igen var der sparret meget på kÞdet og der var sammenlagt mere andefedt end andekÞd med i retten.
Risdejspakkerne med fyld plejer at vÊre den lÊkreste hapser på vejen hjem og fyldet smagte da også dejligt krydret, men det blev hurtigt overtaget af den store mÊngde friturestegte dej omkring.
Vil ikke lÊngere anbefale stedet til nogen, desvÊrre.
FÞr i tiden var det godt og virkeligâŠ
FÞr i tiden var det godt og virkelig fair priser, nu er kvaliteten faldet drastisk, sidste gang jeg smagte deres Tom Yum, var det som at fÃ¥ en omgang fortyndet sur/sÞd sauce med et lille skvÊt fiskesauce og ketchup??! Ikke i orden! Ãv Þv :/ min kammerats ris var fuldstÊndigt klumpet sammen og hÃ¥rd :( og vi hentede selv maden, sÃ¥ der var ikke langt fra afhentning til vi spiste :/
Kvaliteten i frit fald
Lige spist der efter lang pause. ForfÊrdelig oplevelse. Hvordan kan man smadre ris? Helt Êrligt, de skal bare i en riskoger og tages ud når de er fÊrdige.
Det er det Dà RLIGSTE thai mad viâŠ
Det er det DÃ
RLIGSTE thai mad vi nogensinde har fået !!! Det rÞg direkte i skraldespanden. Nok er der brugt frosne grÞntsager men at man bruger så ringe kvalitet af kÞd burde vÊre ulovligt!!! Maden er elendig og som topping får man lov at betale 4kr for en pose som man ikke bliver spurgt om man vil kÞbe
HOLD JER VÃK I VIL KUN BLIVE SKUFFET
Maden var ok
Maden var ok. Men synes det er lidt Êrgerligt nÃ¥r man bestiller tre retter, to af dem med chashew nÞdder, og jeg ikke kan finde en eneste nÞd i nogle af dem. Det ville klart have vÊret prikken over iâet. Og det er lidt misvisende nÃ¥r det nu stÃ¥r pÃ¥ menukortet, sÃ¥ det ville jeg nok slette sÃ¥ man ikke forventer de er der.
VÊrste måltid i 2020
D. 16.12.2020.
Vi var 3 voksne og et barn der spiste take away herfra. Vi var alle enige om at det er det dÃ¥rligste mÃ¥ltid vi lÊnge har fÃ¥et. DÃ¥rligt kÞd. Det var smagslÞst og kedeligt. Ãrlig talt, det er pÃ¥ ingen mÃ¥de pengene vÊrd.
LÊkker mad
LÊkker mad! Hvis man skruer op for varmen og lukker Þjnene, er det lidt som at vÊre på ferie i Thailand igen.
Indbydende lille sted, hÞflig betjening. Masser af bÃ¥de grÞnt og kÞd i de hovedretter vi fik. Der mÃ¥tte gerne have vÊret mere fyld i wontonâerne, men de smagte godt.
FÞrste men ikke sidste besÞg.
De misforstår gerne din ordre
De misforstår gerne din ordre, og så har de altid ret. Glem al diskussion, fordi de har allerede opkrÊvet dine penge. Spis ikke på stedet, da du vil få deres personlige bestik. Medbring ikke bÞrn, da de vil hverken låne toilet, stille bÞrnesÊde til rådighed eller give bÞrnene mad uden stÊrk chili.
Ellers smagte det ok, og det er nok det vigtigste, selvom de har fået et par sure smileys på deres rapport.
reawl thai experience
De bruger frosne grÞnsager
De bruger frosne grÞnsager, kyllingen er tÞr og der er nÊrmest kun suppe i nr. 30 det gÞr vi ikke igen...
Hold jer vÊk!
Hold jer vÊk fra dette sted!
Virkelig ringe mad, og vi får det forkerte da vi får hentet det.
Ãrgerligt
Hvis man kan li kartofler på glas, fÊrdiglavede forretter, jamen så er du kommet til det rigtige sted - virkelig en Þv oplevelse