Een claim gedaan, werd uiteindelijk vergoed, daarover geen klachten. Maar het duurt allemaal erg lang, er is geen vervangend toestel zoals bij Chubb dit maakte dat ik bijna 14 dagen met een oude telef... もっと見る
企業が回答しました
Telefoon met onmisbare gegevens was meer dan 3 weken weg voor nieuw scherm. Bij de winkel om de hoek duurt dat 1-2 dagen. Telkens nieuwe vragen per mail: Gevallen toen u van de fiets stapte? Wij hebbe... もっと見る
企業が回答しました
Na ~1.5 jaar een verzekering te hebben gehad viel er een potje op mijn scherm, waardoor heel het paneel kapot was. Direct naar Tulip Assist gebeld en ook al was het een dag dat ze normaal dicht zijn a... もっと見る
企業が回答しました
Voorspoedige aanvraag, keurige updates en positieve afhandeling. Mijn toestel was niet meer te herstellen en de v12 niet meer te leveren. Mij werd een de nieuwe v15 aangeboden en ik kon zelfs de kle... もっと見る
企業が回答しました
Tegenwoordig is iedereen mobiel bereikbaar en zijn producten als smartphones, smartwatches en tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met het vele gebruik van deze apparaten worden ze dagelijks aan allerlei risico's blootgesteld. Bij Tulip Assist ben je altijd goed verzekerd. Als je product een keer uit je handen glipt, uit je tas gestolen wordt, of er een glas water overheen wordt gestoten, dan staat Tulip Assist voor je klaar. Zo voorkom je onverwachte hoge kosten. Verder biedt Tulip Assist je nog een aantal mooie voordelen. Zo ben je namelijk de eerste 3 maanden gratis verzekerd, is de verzekering maandelijks opzegbaar en geldt je dekking wereldwijd.
Antwoordnummer 1014, 9700 VC, Groningen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
SLECHT!
Ik heb duidelijk in mijn claim aangegeven dat ik alleen via mijn luidspreker kan telefoneren en de normale speaker defect is.
Ik heb mijn iPhone terug ontvangen met dezelfde defect. Ik heb vervolgens gebeld en geïnformeerd hoe dat mogelijk is. En de telefoniste geeft aan de zij mijn microfoon hebben gereinigd.
Echt een slechte zaak, als de microfoon gereinigd is wil dat niet zeggen dat de defect is opgelost. Echt een SLECHTE zaak.
Ik ben langer dan een week telefoonloos geweest en mag nu alsnog met een defecte iPhone op vakantie.
BEDANKT!
Mijn telefoon is gestolen ik had zelfs een aangifte gedaan en wat ik ook deed kreeg mijn telefoon niet vergoedt terwijl ik zn dure verzekering had!!
1 ster is al teveel
Alles prettig en korrekt geregeld!
Toestel werd gerapareerd ondanks dat de verzekering opgezegd was. En fijn telefonisch contact met klantenservice.
Er zijn geen leentelefoons beschikbaar. Andere organisaties bieden dat wel aan. Reden voor mij om over te stappen naar een andere verzekering. Ook omdat ze me bleven stalken dat zoek mijn iPhone uit moest. Telefoon was kapot, kon die functionaliteit niet gebruiken. Als iemand zo geheimzinnig doet, dat roept alleen maar vragen op.
het amoled scherm doet het weer. de achterkant is wel beetje misaligned. hoop dat er geen vuil in sipt.
We kregen 2 maanden gratis verzekering aangeboden bij een nieuw gekocht mobiel. Besloten om het na deze maanden niet door te zetten maar tevreden over heldere en correcte communicatie.
Het werd netjes afgehandeld zonder veel gedoe. Ik vond wel dat ik mijn telefoon lang kwijt was maar het heeft me alleen eigen risico gekost en daar was ik blij mee!
Mijn tel. scherm gebarsten na ongelukje.
Gelukkig was ik verzekerd en Tulip heeft mijn mobiel binnen 14 dagen netjes gemaakt.
Wel is het zo dat ik achteraf besef dat de betaalde premie ondertussen veel hoger was dan de reparatie. Dus na een jaar heeft verzekeren weinig nut meer.
I wanted to cancel my membership and they told me I have to wait a month. Why would I wait a month, this is no rental agreement or anything like that? Very deceptive way of making business, I had to pay one more month just because of this rule. SCAM
Zeer prettig. Enorm efficiënt door online afhandelen. Zeer goede communicatie en best snelle service.
Geen gedoe dus!!
Top!
Het heeft 1,5 weken geduurd maar het toestel is perfekt gerepareerd en zo goed als nieuw. En helemaal zonder lastige vragen. Top.
Goede ervaring met Tulip Assist. Erg klantvriendelijk en hulpvaardig. Inmiddels is het toestel dusdanig oud, dat verzekeren niet meer relevant is. Mocht ik weer een verzekering af willen sluiten voor een nieuwe mobiel, gaat mijn voorkeur zeker naar Tulip Assist uit.
Goede communicatie. Vrij vlotte levering. Telefoon moest worden vervangen en de telefoon die ik terugkreeg was vrijwel nieuw (sowieso nieuwer dan mijn defecte telefoon) en werkt perfect. Aanrader :)
Fantastisch hoe snel en adequaat het herstel van mijn tel is gegaan bij Tulip Assist.
Schade kon eenvoudig gemeld worden, duidelijke instructie om de telefoon op te sturen, werd op de hoogte gehouden van de schade, telefoon was niet te repareren, nieuwe ontvangen, gewoon heel oké.
Iphone laten vallen.
Doorgeven aan Tulip.
Schade rapport ingevuld.
Toestel opgestuurd en binnen 6 werkdagen weer terug.
Super service.
Aanrader als je een toestel heb gekocht.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。