レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

PrÞver å få med en god opplevelse med å se 50km langrenn fra Lyngna, reklame sender de hvert 10ende minutt så helheten blir helt borte når denne mÞkk kanalen skal sende sport

5぀星のうち3の評䟡

Har vÊrt kunde i mange Ã¥r, og fÞlger aktivt med pÃ¥ to programmer sÃ¥ mÃ¥ nesten ha tjenesten og betaler for "reklamefri" variant, men synes det er utrolig irriterende at alle programmer starter eller av... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TV2 utnytter krigs informasjon som et verktÞy til Ã¥ lokke befolkningen til sin hjemme side. Dette er kjent type psykologi. Putin raser mot Norge og TV2 viser fra nyhetene om Ã¥ gÃ¥ pÃ¥ hjemmesiden for Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vanvittig kanaler, de viser ikke fÞrste kamp i Champions League i Norge med BodÞ/Glimt pÃ¥ Ã¥pen kanal og sÃ¥ nevner de ikke at Brann spiller sin fÞrste kamp i Europa League fordi de selv ikke har rettig... もっず芋る

䌁業情報

1. テレビ局
  2. ニュヌス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TV 2 is a Norwegian free-to-air television channel.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Por qué en Cataluña no me permiten ver

Por qué en Cataluña no me permiten ver el único cine interesante de las TV,s o darme la opción de escoger , que no escogería, esos infumables programas en catalán, que no sé quien ve, por favor???!!!!
Y si me da un revés pongo ka 5 y tengo que ir a urgencias?
Pues eso, esos programas de las 2 en catalán, o receta tras receta para rellenar espacio?
Vamos, por favor, devuelvan os la 2 de antes, la alternativa, la que tenía documentales y programas de contenido.
La de las noticias diferentes.
Ya está bien de tomarnos el pelo, que la pago yo y todos los contribuyentes!!!!

2026幎2月12日

Boikott Tv2

Vanvittig kanaler, de viser ikke fÞrste kamp i Champions League i Norge med BodÞ/Glimt på åpen kanal og så nevner de ikke at Brann spiller sin fÞrste kamp i Europa League fordi de selv ikke har rettighetene. Det har Viasat som lager mye bedre sendinger enn denne Donald Duck kanalen. Jeg oppfordrer alle til ALDRI å betale for innhold fra TV2.no

2025幎10月2日

TV2 utnytter krigs informasjon som et

TV2 utnytter krigs informasjon som et verktÞy til å lokke befolkningen til sin hjemme side. Dette er kjent type psykologi. Putin raser mot Norge og TV2 viser fra nyhetene om å gå på hjemmesiden for å se dette videre viktige. Dette er en uetisk utnyttelse som kan utvikle seg stygt. TV2 utvikler seg i en retning der det blir mer alvorlig informasjon som gjÞr at det er unngåelig at folk må finne ut av melding på TV.

2025幎9月16日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg er betatester for mange andre

Jeg er betatester for mange andre betatestere, og er kjempefornÞyd med tjenesten dere leverer
Venter bare på penger sånn at jeg kan oppgradere til premium som jeg har hatt i alle år siden tv bare var tv2 og nå vil jeg gjerne gi dere
💫💫💫💫💫

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Kunne jeg droppet å gitt stjerne i det

Kunne jeg droppet å gitt stjerne i det heletatt så hadde jeg gjort det! For noe mÞkk! Man kjÞper abonnement som ikke dekker noen ting! KjÞper du abonnement som dekker alt av håndball og hockey så får du ikke sett noe så å si siden dem sender det igjennom en annen kanal som du igjen må kjÞpe! På basispakke får man ikke sett direkte tv en gang! Hadde dem hatt PL fortsatt så hadde vel ingen hatt penga til å se det heller! Skjerp dere! SÞppel har dere blitt!

2025幎4月7日

Lidt for smart.....TV 2

Lidt for smart.....TV 2
Her har man i årevis betalt til alle TV2's, levet med TV2's evindelige genudsendelser!
NÃ¥r TV2 ENDELIG har en attraktiv kamp
Helle og SÞren

2025幎3月16日

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Bestilte et Basis årsabonnement i medio desember -24.
I februar -25 ble alle direkte kanaler borte. Vi tok kontakt med TV2 og ga beskjed om at direktesending ikke fungerte, slik at de kunne ordne det. Til svar fikk vi at de hadde endret sine abonnement og at vi ikke lenger ville ha tilgang til direktesendingene. Videre at vi kunne betale den nye prisen (som var Þkt) om vi ville ha deres direktesendte kanaler videre. Da vi sa vi ikke ville ha det, men det vi i utgangspunktet bestilte og betalte i des., tilbÞd de oss Favorittpakken i en periode mot at vi betalte for den nye Basispakken. Vi sendte da en klage ettersom vi kun Þnsket det vi betalte for. TV2 responderte faktisk svÊrt raskt på klagen. Uten forvarsel hadde TV2 slettet vår tilgang til abonnementet og overfÞrt resterende belÞp til vår konto.
Skulle tro de ville vÊre mer imÞtekommende ettersom vi ikke hadde fått varsel om endringen, iht. bransjens norm. Varsling gikk ut til kundene i begynnelsen av des., mens vi kjÞpte abonnement medio des. Ergo ingen varsel til oss. Videre er det underlig at de er villig til å «gi bort» et dyrere abonnement i stedet for å la oss holde på avtalen vi inngikk i des. Differansen ville tross alt gå i TV2s favÞr.
Forstå det den som kan. Kundebehandling kan de i hvert fall ikke!
Vi dropper TV2 og klarer oss helt fint uten! Kanalen er ikke det den en gang var heller! TV2 var nÊrmest idealistisk da kanalen så dagens lys, mens i dag er det en pengemaskin som går med overskudd på 500 mill.
Vi holder oss til NRK vi, som er reklamefri, allsidig og attpåtil brukervennlig!

2025幎2月12日

Sa opp en avtale med tv2 for over 2 år

Sa opp en avtale med tv2 for over 2 år siden da jeg gikk over til Rikstv og byttet samtidig ut eksisterende email konto.I ettertid viser det seg at jeg fremdeles blir belastet for en tjeneste jeg tidligere har sagt opp og som trekkes direkte fra min konto.Som forventet kunne de selvsagt ikke gjÞre noe med dette, da de ikke fant min oppsigelse som også var sendt fra min tidligere email konto som jeg ikke lenger har tilgang til.Saken er nå at jeg i over 2 år har betalt dobbelt for en tjeneste som var sagt opp, og tv2 hadde ingen automatikk i å registrere om en kunde var dobbelt registrert.Tv2 må jo ha utstyr fra steinalderen om ikke dette skulle kunne registreres.Enkel måte å lure til seg penger på fra kundene!

2025幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

Hvem faen betaler for å se serier som

Hvem faen betaler for å se serier som viser 4 reklamer per episode? Er glad jeg ser på noen andre sin bruker, jeg skulle tatt betalt for å sett svindelen her! Heier på alle som laster ned filmer og styrer unna streamingtjenestene! Håper de alle går konkurs eller lÊrer å faktisk tilby en bra tjeneste for pengene de krever.

2025幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

De er gode i å stjele penger

De er gode i å stjele penger. Du må betale for alt, og når du har betalt, må du betale ekstra for "exclusive product". Betalte for vanlig abonnement, som gir tilgang til "tusenvis filmer", og deretter så jeg at for å se nye filmer, må du betale ekstra penger for hver film.

2025幎1月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ