レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Hva skal vi med disse Avisene eller Dagbladet .Siden jeg ble født er det samme nyhetbilder hele tiden. Når jeg leser så er som en 10 åring som har lest litt ,. Dette blir for dumt,...... De skriver om... もっと見る

5つ星のうち2の評価

De oppdaterer oss med viktige nyheter. Og det er vel og bra. Men de deler utallige gamle artikler, og noen av de deler de 5-10 ganger. De deler klipp som har sirkulert på YouTube i 10 år. Når de... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Enormt mye clickbait, sjeldent bra lesestoff og generelt bare dårlig inntrykk. Klarte å lure med til å kjøpe dagbladet pluss med en overskrift for litt siden. Sa opp med en gang og ble oppringt av... もっと見る

5つ星のうち1の評価

14,10,22 fornyet jeg mitt 3-måneders e-abonnemeny på Dagbladet omtrent samtidig mistet jeg adgang til avisens artikler og ble bedt om å logge inn eller betale. Som abonnement fra Danmark kan jeg ikke... もっと見る

企業情報

1. ニュース サービス
  2. 新聞社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Ledende nettavis i Norge. Oppdatert døgnet rundt med saker spesialskrevet for nett av egen redaksjon. Fokus på nyheter, sport, kultur, feature reportasje, forbrukerstoff og kjendiser.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dagbladet er blitt helt useriøs

Dagbladet er blitt helt useriøs
Det er omtrent ingen fakta i Dagbladet lengere. De skriver hele tiden om hva de selv og andre synes og mener og tror og frykter og sier, og om ting som kanskje kan komme til å skje. Hvor blir det av FAKTA ?? Og når det er noen de ikke liker så er det ikke grenser for hvor hatefulle de blir i artiklene sine . De er, slik jeg ser det som en vanlig leser, ikke lenger seriøse i det hele tatt. Politisk nøytral er de heller ikke . De er blitt som en ny versjon av Se og Hør, bare mange hakk verre. Jeg er inne på nettsiden og scroller av og til, men jeg klikker ikke inn på så mye der lengere, da jeg synes at det er uinteressant å vite hva andre "synes". Det får man vite på facebook hvis man vil. Derfor betaler jeg heller ikke penger for å få servert masse sprøyt og tøv, som "hvordan bli kvitt magefettet" på 14 dager..

2026年1月23日
5つ星のうち1の評価

Dagbladet og VG sine øyne på viktighet

Hei jeg vil fortelle hvordan pressen fungerer. Jeg har bestilt pakke fra Kina, med mange mellomlandinger og sortering tok det 7 dager før den lå på terminalen til Posten i Oslo. Da bruker Posten Oslo og få den fra terminalen i Oslo til leveringsadresse i Oslo 12 døgn nesten en halv måned avstand 2,5 fra terminalen ligger på. Dette skjer meg hele tiden ved bestillinger, så da er det helt klart ikke bare meg som slite. Når dette mest sannsynlig skjer i hele Oslo er dette ikke en sak fôr Dagbladet eller VG. Men fargen på slipset til Stør og saker so det kan de lage store oppslag om. Hva er media for mann i gata, jo ingen ting vi hadde fått mer informasjon av en komedie bok

2025年12月24日
5つ星のうち1の評価

Det at så mye av norsk media har samme…

Det at så mye av norsk media har samme eiere inkludert Dagbladet er ikke bra. Å dette gir en god forklaring på hvorfor allt man leser her til lands er så utrolig lite nyansert..hvis du leser noe i dagbladet som er opplagt løgn og du prøver å kommentere dette i et innlegg, så kan du være 100 % sikker på at den kommentaren aldri slipper gjennom og får se dagens lys... Her i landet skal vi ikke tenke selv eller ha meninger selv, vi har et svært medie apparat som skal fortelle oss hva vi skal tenke og mene

2024年12月4日
5つ星のうち1の評価

Utrolig vulgært og provoserende…

Utrolig vulgært og provoserende innhold. Nakne menn, nakne kvinner, oppsiktsvekkende bilder/videoer. Ingen grenser. En blanding av mørke siden av TikTok og pornografi-nettside. Null moral.

2023年11月27日

Abonnement av Dagbladet Helg

Abonnerte på Dagbladet, Helg, i Mai/Juni. Fikk et godt tilbud, pålydende 526 kroner, for 6mndr. Vi flytta hit til Påskeveien 47, rundt den tiden. Før det hadde vi Adresse Hansnesveien 32, Arendal. Gamle adresse, aldri problem med avisa. Etter vi flytta til PÅskeveien 47 Nedenes, bare problemer. Vi har ringt Dagbladet utallige ganger. Senest forrige mandag (25/9). Ble lovet pengene oversendt 24/8-23. Ingenting har skjedd. Jeg har ikke mottatt noen penger. Dette er for dårlig. Trodde Dagbladet var mer seriøse. Litt skuffa over dette. Hvor skjer glippen? Bare hyggelige folk på telefonen. De skulle ordne opp. Nå håper jeg dette blir tatt til følge og at pengene blir refundert til meg. Kontonummeret er allerede oppgitt. Vil ha et svar av dere innen 14 dager, pr. idag. Vennlig hilsen Helge Thaur Gundersen

2023年6月17日

Enormt mye clickbait

Enormt mye clickbait, sjeldent bra lesestoff og generelt bare dårlig inntrykk.

Klarte å lure med til å kjøpe dagbladet pluss med en overskrift for litt siden. Sa opp med en gang og ble oppringt av selger som sier han skal tilby meg husets beste tilbud til 449,- året.
Jeg takker så nei og han spør "hva med 399,- kr i året"? Husets beste tilbud du liksom....

2023年8月16日

Elendig avis

Elendig avis
Elendig avis, bruker clickbait hele tiden og er en liberal møkkaavis hvor kommentatorene konsekvent er på kant med vanlige folks meninger. Får bare søppel servert her, og føler meg generelt dummere når jeg har lest avisa. De gir sikkert også faen om de leser denne anmeldelsen, så lenger de tjener pengene sine på klikk. Fysj!

2023年7月26日

レビューの対象になっている企業の方へ