Ik heb één abonnement besteld, deze Is tweemaal afgeschreven. In eerste instantie doen ze voorkomen dat ze het geld gaan betalen, door meerdere bewijzen te vragen. Helaas, 3 maanden verder en geen ge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ne fonctionne plus au bout de à peine 12 mois. J'étais trÚs content jusqu'ici. Mais aujourd'hui le support ne m'apporte plus de solution alors qu'il me restait encore 8 mois. Ps : je vais patien... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Offrant les meilleurs services IPTV au L'Europe.
é£çµ¡å
ã¢ããã³
- tvlux.fr
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trap hier niet in mensen jullie wordenâŠ
Trap hier niet in mensen jullie worden bedonderd dat hebben ze bij mij gedaan en zo te lezen bij veel meer mensen als je zo aan geld moet komen ben je echt zielig Ba Ba
NOGMAAL MENSEN HET ZIJN OPLICHTERS
Ik heb één abonnement besteld
Ik heb één abonnement besteld, deze
Is tweemaal afgeschreven. In eerste instantie doen ze voorkomen dat ze het geld gaan betalen, door meerdere bewijzen te vragen. Helaas, 3 maanden verder en geen geld terug. Reageren niet op appjes. Verstuurd vanaf verschillende nummers. Jammer aangezien ik bij andere provider betere ervaringen had.
Bar slechte service. Eigenlijk helemaal geen service!
Heb een iptv link bestelt en gekregen. Linkt werkt totaal niet. Er wordt volgende dag pas gereageerd op mijn whatsappje met de vraag om mijn email adres en betalingsbewijs. Ik gestuurd. Wordt na weder reactie niet meer gereageerd. Dus niet geholpen. Volgende dag na berichtje van mij weer 1,reactie van hun met de vraag mijn Mac adres en sleutel dan zouden ze het voor me regelen dat het goed komt. te sturen. Dat heeft totaal niks te maken met waar het om gaat dus vertrouw het niet meer. . Na wel 7 appje gestuurd te hebben waaronder een paar opzeggingen en vraag om bevestiging daarvan in twee dagen, totaal geen reactie! En zo kom je dus straks mooi in de problemen bij klarna en als je al betaald hebt denk ik dat je er naar kan fluiten als de linken niet werken en ze gewoon niet reageren om opzegging te bevestigen. Op email reageren ze uberhaubt niet! Al met al, de service is beneden peil!
wat een stroent site is dit
wat een stroent site is dit, heb 129 euro betaald om onbeperkt te streamen, iedere dag problemen en als je support bericht stuurt reageren ze de volgende dag, ze hebben zelf besloten om tijdens weekends uploads te doen en je kan zelfs niet kijken dan, echt waar en dat niet goed, geld terug, VERGEET HET
Alleen maar haperende beelden met liveâŠ
Alleen maar haperende beelden met live wedstrijden en totaal niet reageren op mails. En als de gast dan eindelijk gaat reageren, ligt het aan mijn internet, of kastje of iets anders maar nooit aan Tvlux of TVluxery zelf. Sluit aub nooit een contract af bij die gasten. Ze zijn niet te vertouwen en is zonde voor je geld
De eerste maanden ging hetâŠ
De eerste maanden ging het goed...daarna begon het gezeik, constant stlilstaand beeld of geen geluid en het lag aan alles ..behalve aan TVLUX, dan weer de app, dan weer de internetsnelheid, dan weer dat, wat een waardeloze club ð¡
De antwoorden via de app werden ook steeds dommer.
Weken lang moeten drammen voor tweede account waar je gewoon voor betaald.
TRAP ER NIET IN!!!!
Lijkt mooi is waardeloos.
Naar dag twee mijn geld terug gevraagdâŠ
Naar dag twee mijn geld terug gevraagd we zijn maand verder nog altijd niets na herhaaldelijk kontact bedriegers
betaald voor 15 maanden en gooien je erâŠ
betaald voor 15 maanden en gooien je er naar 12 maanden af
Rustig doorgaan met ademhaling!
Hallo, ik herken deze negatieve reviews niet, heb altijd snel antwoord van TVLUX. Laats had ik wel meer dan een half uur contact via de chat omdat het niet wilde lukken met de gratis IBO Player, er werd uitstekend meegedacht en geholpen. Nu heb ik een probleem met NPO1 (Nederland 1) en werd mij aangeboden om de ontzettende lange rij zenders waar ik niets mee kan doen in te korten en alleen die zenders er in te laten die ik wilde omdat dat het probleem kon zijn.
Prima geregeld en ga mijn abonnement zeker verlengen.
Bonjour
Bonjour
Depuis 4 jours je contacte le service client et pas de réponse.
Dommage car jusqu'Ã cela fonctionnait bien
Le pire fournisseur existant
Le pire fournisseur existant. Ne vous faite pas avoir . Aller ailleurs , bug tout les jours et ils repondent pas .
Na 2 keer een e-mail gestuurd nogâŠ
Na 2 keer een e-mail gestuurd nog steeds geen antwoord. Zenderindeling zeer slecht te zoeken. En niet goed, geld terug garantie wat ze zeggen kan je ook vergeten.
Grote oplichter.
Grote oplichter.
Hij werkt samen met tvgoud .
Je betaalt en na een paar dgn doet het niks meer .
Oplichters, trap er niet in echtâŠ
Inderdaad trap er niet in echt oplichters zelfs tijdens het test periode. Gelukkig ben ik niet geabonnerd.
In het begin perfect
In het begin perfect, snelle hulp etc. Hierna wordt je vrij snel gevraagd om een review achter te laten. Zodra de goede review binnen is, kun je fluiten naar alles...
Grote rommel
Grote rommel, nu 1 jaar gehad. Geen viaplay, een hoop gemaild.. etc een hoop bla bla, moest toen ineens duurder abbo nemen .
Dikke scam
Dikke scam.
Abonnement afgesloten dat niet goed werkt, even later wordt je geblokkeerd en wordt er niet meer gereageerd op je berichten. Geld weg. Oplichters.
ik heb een jaar abonnement afgeslotenâŠ
ik heb een jaar abonnement afgesloten en nu kan ik niks meer geen zenders meer kijken app reageerd niet meer . zelfs tv luxery reageerd niet meer . echt slecht oplichters
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ