レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb één abonnement besteld, deze Is tweemaal afgeschreven. In eerste instantie doen ze voorkomen dat ze het geld gaan betalen, door meerdere bewijzen te vragen. Helaas, 3 maanden verder en geen ge... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Ne fonctionne plus au bout de à peine 12 mois. J'étais trÚs content jusqu'ici. Mais aujourd'hui le support ne m'apporte plus de solution alors qu'il me restait encore 8 mois. Ps : je vais patien... もっず芋る

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Offrant les meilleurs services IPTV au L'Europe.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb één abonnement besteld

Ik heb één abonnement besteld, deze
Is tweemaal afgeschreven. In eerste instantie doen ze voorkomen dat ze het geld gaan betalen, door meerdere bewijzen te vragen. Helaas, 3 maanden verder en geen geld terug. Reageren niet op appjes. Verstuurd vanaf verschillende nummers. Jammer aangezien ik bij andere provider betere ervaringen had.

2026幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Bar slechte service. Eigenlijk helemaal geen service!

Heb een iptv link bestelt en gekregen. Linkt werkt totaal niet. Er wordt volgende dag pas gereageerd op mijn whatsappje met de vraag om mijn email adres en betalingsbewijs. Ik gestuurd. Wordt na weder reactie niet meer gereageerd. Dus niet geholpen. Volgende dag na berichtje van mij weer 1,reactie van hun met de vraag mijn Mac adres en sleutel dan zouden ze het voor me regelen dat het goed komt. te sturen. Dat heeft totaal niks te maken met waar het om gaat dus vertrouw het niet meer. . Na wel 7 appje gestuurd te hebben waaronder een paar opzeggingen en vraag om bevestiging daarvan in twee dagen, totaal geen reactie! En zo kom je dus straks mooi in de problemen bij klarna en als je al betaald hebt denk ik dat je er naar kan fluiten als de linken niet werken en ze gewoon niet reageren om opzegging te bevestigen. Op email reageren ze uberhaubt niet! Al met al, de service is beneden peil!

2026幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

wat een stroent site is dit

wat een stroent site is dit, heb 129 euro betaald om onbeperkt te streamen, iedere dag problemen en als je support bericht stuurt reageren ze de volgende dag, ze hebben zelf besloten om tijdens weekends uploads te doen en je kan zelfs niet kijken dan, echt waar en dat niet goed, geld terug, VERGEET HET

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Alleen maar haperende beelden met live

Alleen maar haperende beelden met live wedstrijden en totaal niet reageren op mails. En als de gast dan eindelijk gaat reageren, ligt het aan mijn internet, of kastje of iets anders maar nooit aan Tvlux of TVluxery zelf. Sluit aub nooit een contract af bij die gasten. Ze zijn niet te vertouwen en is zonde voor je geld

2026幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

De eerste maanden ging het

De eerste maanden ging het goed...daarna begon het gezeik, constant stlilstaand beeld of geen geluid en het lag aan alles ..behalve aan TVLUX, dan weer de app, dan weer de internetsnelheid, dan weer dat, wat een waardeloze club 😡
De antwoorden via de app werden ook steeds dommer.
Weken lang moeten drammen voor tweede account waar je gewoon voor betaald.

TRAP ER NIET IN!!!!

Lijkt mooi is waardeloos.

2026幎1月5日
5぀星のうち4の評䟡

Rustig doorgaan met ademhaling!

Hallo, ik herken deze negatieve reviews niet, heb altijd snel antwoord van TVLUX. Laats had ik wel meer dan een half uur contact via de chat omdat het niet wilde lukken met de gratis IBO Player, er werd uitstekend meegedacht en geholpen. Nu heb ik een probleem met NPO1 (Nederland 1) en werd mij aangeboden om de ontzettende lange rij zenders waar ik niets mee kan doen in te korten en alleen die zenders er in te laten die ik wilde omdat dat het probleem kon zijn.
Prima geregeld en ga mijn abonnement zeker verlengen.

2025幎11月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス