Behulpzame klantenservice, ruim aanbod met bijna elke film en serie die je kunt bedenken. Ook het tv aanbod is top en de prijs is heel schappelijk.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Begin ging wat stroef , maar snel de problemen opgelost , goede klantenservice, snelle reacties. Voor mij tot nu toe de beste , de vorige provider had ik last van haperend en stilstaand beeld of he... ãã£ãšèŠã
Top service na omschakelingen bij jullie altijd respons als ik het meldt kan wel eens wat langer duurt maar wij zijn ook niet de enige klant bij jullie.
Dit is een heel goede aanbieder. Heel goede service. Heeft mij geholpen met al mijn vragen. Echt een aanrader! Ze hebben ook een telegram profiel waarop ze posten wanneer er onderhoudswerkzaamhed... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super serviceðððððâïž
Een aanrader!
Werkt top en altijd vriendelijke klantenservice. Soms moet je even wachten maar niemand werkt 24/7 dus ik zeg neem het ook! Echt een aanrader!
Goed
Nog altijd zeer tevreden met tv lux.
Nog altijd zeer tevreden met tv lux.
Net moest ik mijn abonnement verlengen. Even app gestuurd en binnen 5 minuten weer beeld.
goede service.
Top service
Top! Snelle en goede service. Ze hielpen effectief en snel met de configuratie op mijn toestel.
Fantastische kwaliteit streams en eenâŠ
Fantastische kwaliteit streams en een top service
Heel goede service en het werktâŠ
Heel goede service en het werkt perfect! Zeker een aanrader!!
Helemaal geweldig als iets niet werkt snel geholpen.
Helemaal geweldig als iets niet werkt even appen en je wordt adequaat geholpen.
Goede kwaliteit en goede snelleâŠ
Goede kwaliteit en goede snelle service, het is zeker aan te raden
Zeer goed
Binnen een half uur geregeld. Verlengen gaat zeer makkelijk. Goede kwaliteit en veel aanbod. Al 3 jaar een zeer tevreden klant.
Top service toujours in bon service jeâŠ
werkt heel goed ik ben blij dus geef ikâŠ
werkt heel goed ik ben blij dus geef ik 10 steren
Top service
Top service! Wanneer er problemen zijn worden die gelijk verholpen.
Altijd staan ze klaar voor je. Kwaliteit beeld is super, 4K 8K ze lopen mee met de tijd.
Oplichters
Dit zijn echt oplichters. Je koopt 12 maanden met 6 maanden gratis. Na 12 maanden houdt het op en ze weigeren dan om de 6 maanden gratis te activeren.
Het is een vorm van chantage. Je moet eerst weer een abonnement nemen en zeggen dan alsnog je die 6 maanden te geven. Ik doe dit niet natuurlijk.
Snelle en goede service
Het bedrijf heeft me snel en goed geholpen. Ik ben erg tevreden met de service en uitleg. En alles werkt goed naar behoren.
Thx for the service
Ga voor het derde jaar
Ga voor het derde jaar altijd goed geholpen en snel. Beeld kwaliteit super.niet te klagen dik te vreede aanrader.
Very fast response and great service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ