Veel hulp vragen is verkeerd blijkbaar
Ik heb nu mijn VDS ongeveer een halfjaar, ik ben al die tijd best goed geholpen, ik had het gevoel dat ze wel echt dingen voor je wilden regelen. Wel werd er bij elk dingetje wat er gefixed werd steeds gevraagd om goeie review te zetten. Nu na een halfjaar had ik een probleem omdat ik iets installeerde op mijn VDS en blijkbaar had het heel mijn VDS in de war gebracht. Nu was dit gefixed door de beheerder die er 2-3 uurtjes aan heeft lopen werken. (nogmaals dank ervoor) maar nu had ik mijn VDS een week niet aangeraakt en had ik weer dezelfde probleem. Dit kan onmogelijk door mij komen in die week omdat ik dus letterlijk niks heb gedaan ermee. Nu vroeg ik of dit weer gefixed kon worden, dit kon volgens de beheerder en werd aan mij gevraagd welke backup erop gezet moest worden, nu gaf ik de datum aan van de backup. Na dit geen terugkoppeling over dat het erop is gezet of iets. Meerdere berichten gestuurd verspreid over een week. 0 reactie maar wel Minecraft spelen. Nu vraag ik echt niet om direct te regelen maar je bent een bedrijf en een reactie zou wel netjes zijn geweest. Nu gaf ik aan na een week dat ik het vervelend begon te vinden dat er geen antwoord word gegeven (uiteraard op een correcte manier), na 4 minuten kreeg ik antwoord: ¨Als je het erg vervelend vind, dan moet je een andere partij zoeken.``
Ga je echt zo met je klanten om wanneer het ff niet bevalt? Sorry maar dan verdien je gewoon een slechte review. Reden dat ik in het begin geen review deed is omdat elk bedrijf in het begin goeie service probeert te bieden en velen na een tijdje afzwakken. Zo dus ook bij dit bedrijf voor mijn gevoel. Na een korte en lichtelijke maar correcte discussie in mijn discord dm reageert de beheerder niet meer.