E-choppers stonden klaar toen we kwamen en we kregen korte en duidelijke uitleg. Prachtige route gereden met leuke stops onderweg. Gewoon top geregeld!
企業が回答しました
Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... もっと見る
4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... もっと見る
企業が回答しました
Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.
Denekampestraat 36, 7631 AC, Ootmarsum, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De e scooters reden prima. De app voor de routes viel op mijn telefoon steeds uit. Ik moest steeds inloggen

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Wat was dit een leuke belevenis samen met onze kinderen. Mooie tocht, vriendelijk personeel van Twente Toer en goede e-chopper. Een aanrader!
Superleuk uitstapje gemaakt met e-choppers. Kernwoorden: veiligheid, service en gastvrijheid.
Aanrader als je een event in Twente gaat organiseren.
We hebben een heerlijke middag gehad met onze meidenclub.
We waren er wat later dan afgesproken.
Maar dat was geen probleem na een duidelijke uitleg en wel een beetje spanning of het rijden in een tuktuk ons goed af zou gaan begonnen we aan onze tour.
Wat hebben we genoten.
Het was heel warm maar wat een prachtige omgeving.
Omdat we niet helemaal goed waren gereden en het nogal druk was op de weg waren we te laat weer terug.
Er was alle begrip en het was geen punt.
We hebben onderweg even gebeld dat we niet op tijd meer terug konden zijn.
Helemaal prima.
Kortom een heel toffe middag en vriendelijke Twentse gastvrijheid.
Helemaal top.
Na een korte, duidelijke uitleg, over het gebruik van de shopper, gingen we op pad door het prachtige Twentse landschap.
We hebben de aangegeven route gevolgd en kwamen via mooie, rustige, wegen, door verschillende dorpen.
Tijd genomen om ook nog even op een terrasje te zitten.
Het was echt een top, om op een shopper deze tocht te maken.
We waren een uur later dan we verwacht werden omdat wij dachten dat we om 2 uur hadden afgesproken ipv 1 uur. Maar ze deden niet moeilijk en mochten als nog 2 uurtjes rijden op onze e-choppers en fatbike. Konden een app downloaden met verschillende routes. We hebben en route gekozen en hebben een prachtige dag gehad. We gaan zeker nog een keer .
Leuke app van Twente Toer voor routes. Mooie omgeving. Betalen op andere lokatie dan waar de fietsen staan is wat onhandig. Verder tijdens reserveren via app goed contact gehad en hulp gekregen. Beetje mixed feelings dus.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Prima geregeld, meneer bij ontvangst had er volgens mij niet veel zin in.
De tour die hij adviseerde vonden wij niet bijzonder ( de omgeving heeft zoveel meer te bieden )
Ik had per ongeluk (kennelijk) een dubbele boeking gedaan bij 2 bedrijven om fietsen te huren. Het ene bedrijf weigerde mij op welke manier dan ook tegemoet te komen. Roderik van Twente Toer hielp mij gelijk uit de brand. Niks was een probleem en mijn betaling werd per direct teruggestort! Topservice dus.
Er was snelle feedback op incheck en retour brengen van de Fat-Max. We waren te laat maar werd netjes gebeld of er iets was. Fat-max was goed onderhouden, en we kregen een haarnetje voor de helm, wel zo netjes! Tourtocht zelf was leuk uitgezet, mooie route.
Wat een leuke middag hebben wij gehad met ons personeelsuitje. Eerst lekker koffie met appeltaart en daarna was het lasergamen en snookervoetballen. We hebben genoten. Alles was goed verzorgd.
Het was leuk we werden goed geholpen . De route van 2 uur was een beetje saai

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
We hebben genoten van de 2-uur toer door de omgeving van Lattrop. Er was Halverwege een gezellig terras bij De Smid in Lattrop.
De e-choppers zijn voorzien van cruise control. Dit is ideaal. De helaas verplichte helmen waren keurig.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Makkelijk via de website te boeken, bij aankomst vriendelijke mensen en goeie uitleg

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Aansluitend op ons verblijf bij herberg Othmar en de bierspa een dagdeel TukTuk geboekt met een lunch tussendoor bij Erfgoed Bossem met streekproducten.
De keuze voor de TukTuk was gemaakt omdat ik bij minder goed weer er ook graag op uit wilde.
Het bleek een schot in de roos, wat een unieke manier om Twente te ontdekken!
Na een prima uitleg en instructie van de verhuurder een proefronde gemaakt en oké bevonden om zelf op pad te gaan. De route voor de TukTuk gewoon lekker op papier mee en het wijst zich vanzelf.
Twente toer heeft vele mogelijkheden met betrekking tot vervoersmiddelen en activiteiten, organisatie en communicatie zijn prima in orde en zeker aan te raden om hier te boeken.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Mijn oplader was nat geworden omdat ik flesje water niet goed had afgesloten in fietstas.Nieuwe oplader meteen gebracht.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Super leuk uitje met het gezin en een hele mooie omgeving!

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
We hebben echt een super dag gehad met de fat bikes! Alles was goed geregeld.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。