E-choppers stonden klaar toen we kwamen en we kregen korte en duidelijke uitleg. Prachtige route gereden met leuke stops onderweg. Gewoon top geregeld!
企業が回答しました
Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... もっと見る
4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... もっと見る
企業が回答しました
Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.
Denekampestraat 36, 7631 AC, Ootmarsum, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De ontvangst was zeer vriendelijk en gastvrij. We hadden de app gedownload en kregen als tip de molenroute te kiezen. Prachtige route over stille weggetjes met prachtige doorkijkjes en schitterende uitzichten. Net voordat het begon te regenen waren we bij Bels Molen. Zeer aangenaam om te schuilen. Daarna weer langs de leukste plekjes terug naar Ootmarsum. Ook de ontvangst terug was allervriendelijkst.
Leuke tour gehad op goed werkende e-Puch’s voor de volwassenen en Fatbikes voor de (grote) kinderen. Goede service en vriendelijk personeel. Volgende keer weer!
Reserveren ging snel. Reageren op vragen ging ook heel snel. De Fat Max Kick Bikes waren ontzettend leuk (ook best snel). Persoonlijk vind ik dat je iets instabieler op zo'n step staat dan je bijvoorbeeld op een e-chopper zit, dus dat is wel iets om over na te denken misschien. Wij hebben in ieder geval wel heel erg genoten van onze tocht van 2 uur.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Goed en genoeg eten en drinken na de E scooter rit door Springendal Nutter Agelo Ootmarsum.
Onwijs goed geregeld teamuitje gehad bij Twentetoer. Van te voren goed de wensen in kaart gebracht. Zowel vooraf als tijdens de dag een goed en persoonlijk contact. Absoluut een aanrader!
Super leuk, erg vriendelijk. Prachtige omgeving en goede tips AANRADER!
Enorme goede service en goed en betrouwbaar materiaal.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Fijne mensen, goed materiaal en een goede route. Heel leuk om te doen. Gaan zeker nog eens terug!
Alles goed geregeld, fietsen zijn naar de logeerlocatie gebracht en weer opgehaald en dat voor een aantrekkelijke prijs!
Leuke diverse manieren om door het twentse landschap te toeren. Mijn verjaardags kado was toertocht maken met een rode TukTuk. Een app geeft de route aan op je mobiele telefoon. Samen met mijn vrouw een leuke middag beleefd. De app leek soms wat te haperen.
goedkoop en netjes alles op tijd,en goede fiets
We hebben een onwijs leuke dag gehad met de fatbikes en de beachcruisers icm Escape game bij het Everloo, Was top geregeld!

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Gezellig uitje gehad. Zeer vriendelijke medewerkers. Prachtige route gereden van 3 uur op e chopper. Bedankt
Leuk, relaxt uitje!
Medewerkers vriendelijk en netjes.
Route leuk, maar niet zo bijzonder.
Top bedrijf
We waren een weekje op vakantie en besloten 2 fietsen te huren voor een paar dagen.
In no time geregeld en de fietsen werden ook nog eens keurig gebracht en gehaald zonder bijkomende kosten dat is wat je noemt super service
Via app alles geregeld en er wordt zeer snel gereageerd op een app bericht gewoon TOP !!!!!
Volgende keer weten wij waar we onze fietsen huren.

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答
Alles goed geregeld . Goed uitgelegd . Gemoedelijk allemaal . Mooie route van 2 uur ! Via SD geboekt goede aanrader om te doen !

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。