Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voor de 2e keer bij Twente Toer een Topolino gehuurd, dit keer zonder deurtjes. Van tevoren al een leuke route van 3 uur uitgezocht richting het Lutterzand, met meer dan genoeg horeca onderweg :)... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goed ontvangst, fijne uitleg en konden snel en route. Met de handige app was het makkelijk routes te volgen, zo kom je op plekjes waar je niet snel zelf langs gaat. Wij komen zeker een keer teru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント䌚堎

圓該䌁業による蚘述

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Top dagje uit!

Een dag erop uit met E-choppers is erg leuk! We hebben genoten. Het contact met Twente Toer was erg prettig en de prijs-kwaliteit verhouding is goed.

2021幎8月15日

Top bedrijf

Super fijn verhuurbedrijf van verschillende voertuigen. Wij hadden de e-chopper gehuurd en voor de volgende dag e-bikes. Maar na onze eerste ervaring met de e-chopper konden we de bikes van de volgende dag omruilen voor de chopper. Geen probleem, contact moet wel online gedaan worden maar snel bericht terug.
Dus een aanrader.

2021幎8月11日

Het was geweldig!

Het was geweldig!! Super geregeld!
Wij hadden voor ‘s morgens afgesproken maar helaas was het heel slecht weer. Het was geen enkel probleem om ‘s middags (toen het wel droog was) terug te komen en alsnog een toer te maken. Wij hebben ervan genoten!!

2021幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte service 😡🀬

2021幎7月24日
Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event ロゎ

Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event からの回答

Wat is er zo slecht aan onze service dan? Je bent de eerste die er zo over denkt dus we zijn erg benieuwd wat er zo mis gegaan is dat je deze recensie geeft.

Wij hebben 4 fat bikes gehuurd en het

Wij hebben 4 fat bikes gehuurd en het was super gaaf echt een aanrader ook de kinderen 13 en 16 vonden het heel gaaf ! Alleen het zadel is erg hard na een dagje fietsen heb je echt zadelpijn de volgende dag dus goede tip om gel zadel hoesje mee te nemen of iets anders zachts. Maar verder Top 👍🏻

2021幎7月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス